La Finestra sul Cel
2SALGUA
Aigua de mar
Aigua pura de mar procedent del Mar d' Alborán, al Parc Natural del Cap de Gata. L' aigua se sotmet a diferents filtrats en fred per respectar i conservar totes les qualitats. Ideal per a cuiner...
Estem centrats a desenvolupar envasos reciclables, compostables i lliures de plàstic com a part del projecte de Finestra for Future: un projecte que pretén aconseguir que Finestra sul Cel redueixi al màxim el seu impacte mediambiental i ajudi a impulsar canvis per al bé del planeta. ¡Entre tots serem capaços de posar aquest granet de sorra que ajudi a donar un gir a la situació crítica actual!
Read more... Read lessFiltrar per
La Finestra sul Cel
2SALGUA
Aigua pura de mar procedent del Mar d' Alborán, al Parc Natural del Cap de Gata. L' aigua se sotmet a diferents filtrats en fred per respectar i conservar totes les qualitats. Ideal per a cuiner...
La Finestra sul Cel
1ARA
Algues marines Arame de color negre i sabor delicat. Per afegir a amanides i plats de verdura o usar com a condiment. L'ús aconsellat per persona és d'1 gram al dia, equivalent a 1 pelliç d'alga cuita, 4 vegades per setmana, envàs 100% compostable...
Vivani
VI035
Trompetes de taronja d'aroma afruitat i ametlles picades en una xocolata "amb llet" a base de beguda d'arròs. Apta per a una dieta vegana. BIO, plastic free, i amb certificació Rainforest.
iChoc
IC001
Trocitos de aromáticas almendras tostadas y de naranja, con su toque afrutado, que se funden en el suave abrazo de un cremoso chocolate “con leche” sin leche. Una combinación perfecta de sensaciones afrutadas y crujientes. Con ingredientes 100 % ecológicos y veganos, manteca de cacao de Comercio Justo de la República Dominicana y envasado en un envoltorio compostable y libre de plásticos.
La Finestra sul Cel
1BASMA
Arròs basmati procedent d'agricultura ecològica ideal per elaborar receptes exòtiques o com a guarnició d'infinitud de plats. Perfecte per combinar amb oli extravirgen d'oliva, gomàs o salsa de soja. Envasat en atmosfera protegida per conservar tots els seus nutrients. Gluten free. ¡Ara en envàs 100% compostable!
La Finestra sul Cel
1BASMAIN
Arròs basmati integral procedent d'agricultura ecològica ideal per elaborar receptes exòtiques o com a guarnició d'infinitud de plats. Ric en fibra i perfecte per combinar amb oli extravirgen d'oliva, gomàs o salsa de soja. Envasat en atmosfera protegida per conservar tots els seus nutrients. Gluten free. ¡Ara en envàs 100% compostable!
La Finestra sul Cel
2RIOT
Arròs integral rodó en format de 2 kg procedent d' agricultura ecològica. Ideal per combinar amb qualsevol condiment. Pensat per al sector de la restauració....
La Finestra sul Cel
1RIVE
Arròs integral venere negre procedent d' agricultura ecològica. Inclòs en una completa línia d' arrossos especials: arròs basmati blanc, arròs basmati integral, arròs thai, arròs dolç motxi i arròs vermell selvàtic. És un arròs de sabor autèntic i exòtic ideal per preparar un àpat diferent....
La Finestra sul Cel
1HOK
Gràcies a la terra fèrtil volcànica de Hokkaido, les mongetes azukis procedents d'aquesta zona del Japó tenen un sabor més dolç, suau i sabres. Són un dels llegums més digestius que existeix i estan caracteritzades per un alt valor nutricional. Poden combinar-se amb qualsevol altre llegum, cereals o verdura o albirar-se amb oli d' oliva, salsa de soja o gomasi. També són perfectes com...
La Finestra sul Cel
1AZU
Azukis procedents d' agricultura ecològica amb un alt contingut de fibra i proteïnes. Ideals per guarnir qualsevol plat o condimentar al gust amb oli extravirgen d'oliva, gomesi o salsa de soja. Envasat en atmosfera protegida per conservar tots els seus nutrients. Gluten free. ¡Ara en envàs 100% compostable!
BioHappy
BHP118
Bàlsam elaborat amb oli de cànem bio, oli de gira-sol i ametlles, oli d' oliva insaponificable, cera de gira-sol i vitamina E. Té un delicat aroma a tocs orientals i està formulat amb ingredients 100% naturals, donant-li suavitat al teu cos. Certificat Natrue.
BioHappy
BHP119
Elaborat amb oli d' ametlles bio, oli de ricí, insaponificable d' oli d' oliva, cera de gira-sol i vitamina E. Consistència lleugera i de fàcil absorció, deixa un delicat aroma a vainilla i un toc oriental a les mans.
BioHappy
BHP120
Per a un rostre radiant i hidratat durant tot el dia. El bàlsam facial també és ideal com a tractament de nit i és apte per a pells normals, seques i pells madures. Enriquit amb olis d' ametlles, argan i gira-sol bio, cera de gira-sol, oli d' oliva insaponificable i vitamina E.
BioHappy
BHP121
El bàlsam facial protector hidrata i protegeix la pell. Disponible en to beix natural, és apte per a pells normals, seques i madures. Gràcies al filtre SPF 30, protegeix la pell cada dia, donant una tessitge naturalment uniforme. Amb oli de sèsam i gira-sol bio, oli d' oliva insaponificable i vitamina E. Filtre de protecció solar natural no-nano SPF30.
BioHappy
BHP116
El bàlsam labial proporciona hidratació i nutrició immediates, apte per a qualsevol moment del dia. Amb oli de macadamia, oli de ricí i gira-sol, oli d' oliva insaponificable, cera de gira-sol i vitamina E. Certificat Natrue.
La Finestra sul Cel
1GOJI
Baies de goji de cultiu ecològic caracteritzades per la seva extraordinària capacitat antioxidant i alta concentració de vitamina C. A la Xina se les tracta com un aliment saludable i la seva medicina tradicional les utilitza com a ingredient imprescindible. Font important de proteïnes i fibra, són ideals per afegir en amanides i mueslis o elaborar postres i galetes....
La Finestra sul Cel
2FREBEAV
¡Novetat única! Primera beguda de civada sense gluten en envàs de vidre. Elaborada amb civada integral, no conté sucres afegits. A més, el vidre utilitzat és reciclat i reciclable el que redueix el seu impacte mediambiental i esdevé una alternativa molt sostenible. Un producte lleuger amb un sabor autèntic ideal per prendre sola, acompanyar el cafè o te i fins i tot preparar deliciosos postres vegans i sense gluten. Producte no refrigerat.
Vivani
VI036
Xocolata negra de la millor qualitat amb cruixents tropes de cirera àcida. El cacau ecològic dominicà, de marcat caràcter, posa el contrapunt perfecte als fragments lleugerament àcids i afruitats de cirera. Un duo per gaudir amb tots els sentits, amb un contingut de cacau del 62 %. BIO,vegan, plastic free, i amb certificació Rainforest.
La Finestra sul Cel
1BUL
Bulgur procedent d' agricultura ecològica, amb un alt contingut de fibra i font de proteïnes. De fàcil digestió, és ideal per afegir en sopes, combinar amb verdures o elaborar delicioses croquetes i hamburgueses. Envasat en atmosfera protegida per conservar tots els seus nutrients. ¡Ara en envàs 100% compostable!
La Finestra sul Cel
1CACAO
Cacau en pols procedent d' agricultura ecològica. Ideal per a la preparació de postres i diferents productes de pastisseria....
iChoc
IC002
¡Los monstruos de las galletas pierden la cabeza por este sabor! Un pedacito de cielo a base de crujientes galletas de cacao con el chocolate “con leche” sin leche más suave. ¿Quién se acuerda de la leche, cuando no la necesitas para saborear la perfección? Con ingredientes 100 % ecológicos y veganos, manteca de cacao de Comercio Justo de la República Dominicana y envasado en un envoltorio compostable y libre de plásticos.
Vivani
VI031
El cànem, antany un element que despertava suspicàcies, ha viscut recentment un redescobriment com a ingredient versàtil. Les llavors de cànem d'aquest xocolata blanc d'ensucrament estan caramel·litzades, d'aquí la seva textura cruixent. A més, l'afegir una pizca de flor de sal manté el dolç dins dels límits d'allò agradable. El resultat és una xocolata única, ric en matisos; no hi ha cap producte comparable al mercat. Els que s'atreveixen amb el cànem i els cercadors de noves aventures gustatives no poden perdre's-ho. BIO, plastic free i amb certificació Rainforest.
Vivani
VI015
Cruixent arròs inflat recobert de cremós xocolata blanc. Per als amants dels sabors dolços i de sentir el cruixent entre les dents. Amb un toc de vainilla Bourbon. BIO, Plastic free i amb certificació Rainforest.
Vivani
VI030
El millor xocolata blanc amb un intens aroma a vainilla. Aquesta creació d'una exquisita cremositat conté menys sucre i és menys dolç que altres xocolates blancs. BIO, plastic free i amb certificació Rainforest.
Vivani
VI046
Imprescindible per a tot aficionat a la rebosteria: una xocolata blanc de cobertura per a bombons, postres, tartes i altres creacions. El format d' aquesta tableta de 200 g garanteix un maneig còmode. BIO, plastic free, i amb certificació Rainforest.
Vivani
VI001
La xocolata amb llet realçat amb cafè italià i la xocolata blanc formen una cremosíssima combinació de dues capes ideal per als amants de la dolce vita. BIO, Plastic Free i amb certificació Rainforest.
Vivani
VI018
Un delicat xocolata amb llet realçat amb sucre de coco, cruixents tropes de caramel i l'exclusiva sal rosa de Maras, originària dels Andes peruans. Dos sabors, dolç i salat, que contrasten en boca fusionant-se sobre el fons de xocolata amb llet en un esclat de sensacions. BIO, Plastic free i amb certificació Rainforest.
Vivani
VI011
Un irresistible xocolata amb llet suau i cremós, arrodonit amb un excels toc de cacau ecològic de la República Dominicana. BIO, Plastic free i amb certificació Rainforest.
Vivani
VI010
El més fi xocolata amb llet amb un suau i cremós farcit de praliné d'avellana. BIO, Plastic free i amb certificació Rainforest.
Vivani
VI045
Imprescindible per a tot aficionat a la rebosteria: una xocolata amb llet de cobertura per a bombons, postres, tartes i altres creacions. El format d' aquesta tableta de 200 g garanteix un maneig còmode. Contingut en cacau: 35 %. BIO, plastic free, i amb certificació Rainforest.
Vivani
VI023
El cacau més selecte de la varietat "amunt", procedent principalment de petites cooperatives agrícoles de l'Equador, confereix a aquesta xocolata un sabor i una aroma únics que eclosionen en ensobrir-se a la boca. Un 37 % de cacau per als amants del bon xocolata amb llet. BIO, plastic free i amb certificació Rainforest.
Vivani
VI013
Les ametlles, com les avellanes, han anat sempre de la mà de la bona xocolata. En aquesta tableta, un suau xocolata amb llet embolcalla cruixents ametlles torrades amb pell. BIO, Plastic free i amb certificació Rainforest.
Vivani
VI014
El germà petit del nostre Xocolata amb Llet i Avellanes Senceres. Els tropes d'avellana nou torrada li donen un toc cruixent i de fruits secs que equilibra la xocolata amb llet. BIO, Plastic free i amb certificació Rainforest.
Vivani
VI012
Xocolata i avellanes, dos ingredients imprescindibles per al mestre xocolater. Les avellanes senceres nouvinguts i un delicat xocolata amb llet formen una combinació perfecta. BIO, Plastic free i amb certificació Rainforest.
Vivani
VI007
La xocolata blanc i la xocolata negra amb crema d'avellana formen un magnífic tàndem realçat amb cruixent de cafè. Un pedaç d'Itàlia, com saborejar un latte madrileny assegut en una terrassa. BIO,Plastic free i amb certificació Rainforest.
Vivani
VI017
Ametlles i xocolata, una combinació que no falla. El millor xocolata negre amb un 55 % de cacau ecològic de la República Dominicana combinat amb ametlles torrades amb pell per a un deleit més intens. BIO, Plastic free i amb certificació Rainforest.
Vivani
VI016
Xocolata i fruits secs, dos ingredients imprescindibles per al mestre xocolater. Avellanes senceres nouvinguts embolcallades en un cremós xocolata fosc, una autèntica delícia per als amants del bon xocolata negre. Amb un 55 % del millor cacau ecològic de la República Dominicana. BIO, Plastic free i amb certificació Rainforest.
Vivani
VI004
El millor xocolata negre amb un 60 % de cacau, farcit d'una irresistible crema de grosella negra d'aromes afruitats. Una deliciosa eclosió de sabors àcids i dolços en boca. BIO, Plastic Free i amb certificació Rainforest.
Vivani
VI005
Una delícia per als aficionats a la xocolata amb massapà. El seu massapà, elaborat exclusivament a base de mel ecològica i ametlles i realçat amb autèntic amaretto, es fon amb el recobriment de xocolata negra (60 % de cacau) en una obra d'art única. Plastic free i amb certificació Rainforest.
Vivani
VI033
Caramel, sal i xocolata: tres sabors clàssics que combinen a la perfecció. L'agradable contrast dels sabors salats i dolços cobra protagonisme amb el nostre aromàtic xocolata negre ecològic amb un 62 % de cacau de la República Dominicana. Els cruixents tropes de caramel s'entremesclen amb la flor de sal de la platja verge d'Es Trenc, a Mallorca. Els seus exquisits vidres, collits artesanalment a les salines d'aquest paratge, són una especialitat balear molt apreciada. Un 62 % de cacau per als amants dels xocolates negres suaus. BIO, plastic free, vegan i amb certificació Rainforest.
Vivani
VI009
Aquest refrescant xocolata negre amb un cremós farcit amb gust a menta és un autèntic clàssic de les Illes Britàniques. El seu alt contingut en cacau de la República Dominicana (68 %) equilibra el dolçor de la crema de menta i completa una combinació de sabors perfecta. BIO, Plastic free i amb certificació Rainforest.
Vivani
VI006
Aquest xocolata negre amb un percentatge de cacau del 70 % captiva per l'aroma afruitat de l'oli essencial de taronja. La frescura dels cítrics i les notes herbals del cacau ecològic de la República Dominicana componen una simfonia singular. Plastic free i amb certificació Rainforest.
Vivani
VI044
Imprescindible per a tot aficionat a la rebosteria: una xocolata negra de cobertura per a bombons, postres, tartes i altres creacions. El format d' aquesta tableta de 200 g garanteix un maneig còmode. BIO, vegan, plastic free, i amb certificació Rainforest.
Vivani
VI003
El Xocolate Negre de VIVANI és una delícia per a tot amant dels xocolates amb un alt contingut de cacau i una iniciació immillorable per als que s'endinsen en aquest apassionant món. Conté un 71 % del millor cacau ecològic de la República Dominicana. Vegan, Plastic Free i amb certificació Rainforest.
Vivani
VI034
Amb el seu distintiu toc de sal, aquest xocolata negre amb un 75 % de cacau procedent de Panamà et trasllada a la platja verge d'Es Trenc, a Mallorca. D' aquest paratge únic, se n' extreu artesanalment una exquisita sal marina que floreix formant bells vidres a les salines de l' entorn. L'alt contingut en cacau ecològic de Panamà, molt aromàtic, i les notes de caramel i malta del sucre de coco generen un interessant joc de sabors. Un 75 % de cacau per als amants dels xocolates negres moderadament intensos. BIO, plastic free, vegan i amb certificació Rainforest.
Vivani
VI024
Tota una experiència per als sibarites i els amants dels xocolates negres de qualitat superior. Aquest xocolate negre d'alt percentatge captiva per la seva puresa i delicadesa. El cacau ecològic més selecte de la República Dominicana li confereix aromes singulars. Un 85 % de cacau per als amants dels xocolates negres intensos. BIO, Vegan, plastic free i amb certificació Rainforest.
Vivani
VI028
Aquesta xocolata està endut amb sucre de coco, una apreciada alternativa al sucre que té lleugeres notes de caramel. El complement perfecte per a l' aromàtic cacau ecològic de Panamà. Un 92 % de cacau per als amants dels xocolates negres molt intensos. BIO, Vegan, plastic free i amb certificació Rainforest.
Vivani
VI029
Una pizca de sucre de coco, una apreciada alternativa al sucre amb notes de caramel, i, pel que fa a la resta, aromàtic cacau ecològic de Panamà en un percentatge gairebé insuperable. Una xocolata amb potencial de superaliment. Un 99 % de cacau per als amants dels xocolates negres molt, però que molt intensos. BIO, Vegan, plastic free i amb certificació Rainforest.
Vivani
VI019
Amb el seu alt contingut en cacau i el seu discret dolçor, aquesta creació sedueix els amants de la xocolata amarg i de la xocolata amb llet a parts iguals. Aquesta xocolata està endut amb sucre de coco, una apreciada alternativa al sucre que té lleugeres notes de caramel, el complement perfecte per a l'aromàtic cacau ecològic de Panamà. Un 50 % de cacau per convèncer els amants de qualsevol tipus de xocolata. BIO, Plastic free i amb certificació Rainforest.
Vivani
VI002
Una fosca temptació a base del millor xocolata negre i una delicada gianduja amb alt contingut d'avellana. Pura cremositat sense llet de vaca: una exquisita creació apta per a paladars vegans. BIO, Plastic Free i amb certificació Rainforest.
Vivani
VI025
Aquesta xocolata està endut amb sucre de coco, una apreciada alternativa al sucre que té lleugeres notes de caramel. El complement perfecte per a l' aromàtic cacau ecològic de Panamà. Un 75 % de cacau per als amants dels xocolates negres moderadament intensos. BIO, Vegan, plastic free i amb certificació Rainforest.
Vivani
VI032
El non plus ultra en cacau. Pasta de cacau, manteca de cacau, pedaços de cacau, i punt. Més pur no es pot. Amb una bona dosi de manteca de cacau s'aconsegueix que, malgrat la seva gran intensitat, la xocolata es funda suaument a la boca. El cacau d'origen dominicà és suau i lleugerament afruitat, per la qual cosa no obria el paladar i desatén un formidable esclat d'aromes a xocolata que, si es degusta com és degut, persisteix en boca, abans que els entrebancs de cacau se sumin a la festa amb el seu cruixent rústic. Un producte per als més xocolaters. BIO, plastic free, vegan i amb certificació Rainforest.
Vivani
VI022
El cacao más selecto de la República Dominicana hace de este chocolate una experiencia gustativa singular por su aroma característico. El arándano, un superalimento, termina de redondear esta creación con un punto ácido y refrescante.Un 70 % de cacao para los amantes de los chocolates negros moderadamente intensos.. BIO, Vegan, plastic free y con certificación Rainforest.
Vivani
VI021
El cacau més selecte de la varietat "amunt", procedent principalment de petites cooperatives agrícoles de l'Equador, confereix a aquesta xocolata una aroma incomparable. A més, la guindilla seca li aporta un toc de picant intens. Un 70 % de cacau per als amants dels xocolates negres moderadament intensos. BIO, Vegan, plastic free i amb certificació Rainforest.
Vivani
VI020
El cacao más selecto de la República Dominicana confiere a este chocolate un sabor y un aroma únicos que eclosionan al derretirse en la boca. Un 70 % de cacao para los amantes de los chocolates negros moderadamente intensos. BIO, Vegan, plastic free y con certificación Rainforest.
Vivani
VI026
Aquesta xocolata d'un sol origen atresora el típic i singular aroma del cacau peruà: un amargor delicat amb notes de fruita seca que converteix aquest producte a base de varietats selectes de cacau en una exquisitesa d'allò més exclusiva. Les notes malteses del sucre de coco acaben d'arrodonir el seu esplèndid buquè. Un 89 % de cacau per als amants dels xocolates negres intensos. BIO, Vegan, plastic free i amb certificació Rainforest.
Vivani
VI027
Aquesta xocolata d'un sol origen amb varietats selectes procedents del Perú és una autèntica maravilla per la seva aroma. Els sabors especiats i picants del potent jengibre i de la cúrcuma, l'espècie de moda, casen a la perfecció amb el sabor singular, d'un fi amargor i amb notes de fruita seca, d'aquesta xocolata. Tot plegat, coronat amb les notes lleugerament malteses del sucre de coco. Un 89 % de cacau per als amants dels xocolates negres intensos. BIO, Vegan, plastic free i amb certificació Rainforest.
iChoc
IC003
Puro y cremoso chocolate “con leche” sin leche, aderezado con trigo sarraceno, aceite de almendra, vainilla Bourbon y un toque de sal marina. Ideal como ingrediente para tus creaciones. ¡Deja volar la imaginación! Con ingredientes 100 % ecológicos y veganos, manteca de cacao de Comercio Justo de la República Dominicana y envasado en un envoltorio compostable y libre de plásticos.
La Finestra sul Cel
1COCCO
Coco ratllat per a l' elaboració de postres i pastisseria. D'origen ecològic, el coco és molt ric en fibra i és una font de greixos saludables. Envasat en atmosfera protegida per conservar tots els seus nutrients. Gluten free. ¡Ara en envàs 100% compostable!
The Muesli Up
MUP002
Cops de civada fins ecològics certificats com gluten free i amb un alt contingut en fibra. Un producte bàsic ideal per preparar un porridge amb la beguda vegetal que més et gusti, fruita i fruits secs. Certificat sense gluten i 100% vegetal....
The Muesli Up
MUP001
Cops de civada gruixuts ecològics certificats com gluten free i amb un alt contingut en fibra. L' ingredient idoni per a un esmorzar complet, nutritiu i lliure de gluten. Combínalo amb la beguda vegetal que més et gusti o ets com a base per a galetes sense gluten. Envasat en atmosfera protegida per conservar tots els seus nutrients. ¡Ara en envàs 100% compostable!
La Finestra sul Cel
1FREEFIA
Cops de civada ecològics certificats com Gluten Free i amb un alt contingut en fibra. L' ingredient perfecte per a un esmorzar complet, nutritiu i lliure de gluten. ¡Un bàsic que no pot faltar en el teu rebost!...
Quinua Reial
QR008
Cops de quinoa real ideals per esmorzar-los amb beguda vegetal, afegir-los a purés i sopes o com a base de rebosteria. Estan certificats sense gluten i són lliures de saponines. En envàs 100% compostable, per reciclar directament en el contenidor orgànic i tornar a la natura en forma d' adob.
Vivani
VI037
Barrita amb suau xocolata amb llet al voltant d'un cremós farcit de caramel amanit amb un punt de sal. Tot el sabor del caramel amb sal, per emportar. BIO, plastic free, i amb certificació Rainforest.