• -5%

Classic - Chocolate vegano clásico FAIRTRADE

Ref: IC003
Cantidad: 80 g
3,40 € 5% de descuento
3,23 euros
Impostos inclosos
Quantitat
  • Bio
  • Plastic free
  • Vegan
iChoc

Certificat per:

BIO

DE-ÖKO-013 Agricultura UE/no UE

favorite_border Guardar per a més tard

Puro y cremoso chocolate “con leche” sin leche, aderezado con trigo sarraceno, aceite de almendra, vainilla Bourbon y un toque de sal marina. Ideal como ingrediente para tus creaciones. ¡Deja volar la imaginación! Con ingredientes 100 % ecológicos y veganos, manteca de cacao de Comercio Justo de la República Dominicana y envasado en un envoltorio compostable y libre de plásticos.

azúcar de remolacha*, manteca de cacao* 27 %, harina de trigo sarraceno* 13 %, pasta de cacao* 11 %, harina de chufa*, aceite de almendra* 2,5 %, pasta de avellana, sal marina, extracto de vainilla Bourbon*.

Al·lèrgens:

Contiene gluten, frutos de cáscara y derivados. Puede contener trazas de leche, lactosa y derivados.

* d' agricultura ecològica

Consumo directo. Mantener fresco y seco (15-18°C)

kcal.570
kJ.2385
Hidrats de carboni53
dels quals, sucres41
Proteïnes3,7
Greixos:38
de les quals, saturades21
Sal0,15
6 altres productes en la mateixa categoria:
Preu base -5%

Vivani

VI041

White Nougat Crisp - Barrita de xocolata blanc amb praliné i crocant d'avellana

Una deliciosa creació en forma de barrita. El crocant d'avellana posa el brotxa d'or a un cremós praliné amb xocolata blanc a base de beguda d'arròs. El seu alt contingut en avellana fa que a penes es noti que no conté llet de vaca. BIO, plastic free, i amb certificació Rainforest.

Alce Nero

AN159

Cacau en pols

Cacau en pols de cultiu ecològic amb una textura ideal per preparar tota mena de cobertures, postres i fins i tot elaborar una deliciós xocolata a la tassa....

Vivani

VI048

Hot Chocolate-Xocolata a la Tassa 62% en encenalls BIO

Un deliciós xocolata a la tassa de textura cremosa amb un alt percentatge de cacau (62 %). Les fines encenalls de xocolata es converteixen, en dissoldre-les en llet calenta i muntar escuma, en una experiència gustativa inoblidable que et trasllada als inicis de la cultura de la xocolata calenta entre l'aristocràcia europea al s. XVIII. A banda d'aturar xocolata calenta, les encenalls també es poden utilitzar com a complement ideal de muscleres o per decorar tartes o postres. Bio, vegan i amb certificació Rainforest.

Preu base -5%

Vivani

VI043

Crunchy Coconut - Barrita de xocolata cruixent amb coco

Una tendra i cremosa barrita per als amants de la xocolata negra. Elaborada amb cacau de la República Dominicana i d'allò més suau gràcies al seu subtil contingut en oli d'oliva. BIO, vegan, plastic free, i amb certificació Rainforest.

Vivani

VI008

Kids' Choc-Xocolata farcit de crema rica en llet BIO

El primer xocolata ecològic per a nens, amb un tendal farcit de crema rica en llet recobert de fi xocolata amb llet. El favorit dels més petits i dels amants de la bona xocolata amb llet. BIO, Plastic free i amb certificació Rainforest.

Preu base -5%

Vivani

VI040

Milky Crème - Barrita de xocolata amb un farcit de crema rica en llet

El primer xocolata ecològic per a nens, amb un tendal farcit de crema recobert de fi xocolata amb llet. En format barrita, és el germà petit de la tableta de Choco amb Llet per a Peques de VIVANI. El favorit dels més petits i dels amants de la bona xocolata amb llet. BIO, plastic free, i amb certificació Rainforest.

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:

La Finestra sul Cel

2ACIRI

Vinagre d' arròs 500 ml

El vinagre d'arròs és un apetitós condiment elaborat a partir de fermentar durant un any l'arròs en tines de terracota, per convertir-lo primer en alcohol i després en vinagre. El seu sabor, sent menys àcid, més suau i ple que el vinagre de vi, es combina perfectament amb qualsevol plat de cereals, verdures i algues, ressaltant el seu sabor sense modificar-lo. Es pot utilitzar com els seus...

iChoc

IC004

Super Nut - Chocolate vegano con avellanas FAIRTRADE

En todo surtido de chocolates que se precie no puede faltar un buen chocolate con avellanas. Es un clásico donde los haya. Nuestra versión vegana está llena a rebosar de irresistibles mitades y trocitos de avellana tostada, y aderezada con trigo sarraceno y el apreciado aceite de almendra. Con ingredientes 100 % ecológicos y veganos, manteca de cacao de Comercio Justo de la República Dominicana y envasado en un envoltorio compostable y libre de plásticos.

La Finestra sul Cel

1AMA

Amassake d' arròs integral

L'amassake d'arròs integral és una crema dolça i deliciosa ideal per ser consumida com a postre o afegint-li fruita, melmelada de fruites, crema d'avellanes o crema d'ametlles. També es pot usar com a base per a la preparació de pudding o dolços. La fermentació del cereal es realitza afegint koji, un ferment natural que transforma l'arròs cuit en aquesta deliciosa crema, sense usar enzims ...

Precio base -20%

La Finestra sul Cel

1PIADES

Piadina con harina integral de trigo espelta bio vegan

Descubre la nueva piadina con harina de espelta de la marca La Finestra sul Cielo. Una piadina elaborada únicamente con ingredientes de origen 100% ecológico y vegan. No contiene azúcares añadidos y está preparada con aceite de oliva virgen extra. Es una buena opción para preparar recetas saladas o también como base para postres dulces. Cada paquete contiene 3 piadinas.

iChoc

IC001

Almond Orange - Chocolate vegano con almendra y naranja FAIRTRADE

Trocitos de aromáticas almendras tostadas y de naranja, con su toque afrutado, que se funden en el suave abrazo de un cremoso chocolate “con leche” sin leche. Una combinación perfecta de sensaciones afrutadas y crujientes. Con ingredientes 100 % ecológicos y veganos, manteca de cacao de Comercio Justo de la República Dominicana y envasado en un envoltorio compostable y libre de plásticos.