Xocolata Blanc amb Arròs Inflat BIO

Ref: VI015
Cantidad: 100 g
2,99 euros
Impostos inclosos
Quantitat
  • Bio
  • Plastic free
Vivani

Certificat per:

BIO

DE-ÖKO-013 Agricultura UE/no UE

favorite_border Guardar per a més tard

Cruixent arròs inflat recobert de cremós xocolata blanc. Per als amants dels sabors dolços i de sentir el cruixent entre les dents. Amb un toc de vainilla Bourbon. BIO, Plastic free i amb certificació Rainforest.

Azúcar de caña integral*, manteca de cacao*, leche entera en polvo*, arroz inflado* 5% (harina de arroz*, harina de cebada*, harina de malta*, sal marina), yogur desnatado en polvo*, extracto de vainilla bourbon*. sólidos de leche: 28%.

Al·lèrgens:

Contiene gluten, leche. Puede contener trazas de frutos de cáscara.

* d' agricultura ecològica

Mantenir fresc i sec (15-18 °C)

kcal.569
kJ.2372
Hidrats de carboni53,30
dels quals, sucres49,10
Proteïnes7,70
Greixos:36,10
de les quals, saturades22,70
Sal0,39
6 altres productes en la mateixa categoria:

Vivani

VI005

Xocolata Negre 60% amb Mazapán i Amaretto BIO

Una delícia per als aficionats a la xocolata amb massapà. El seu massapà, elaborat exclusivament a base de mel ecològica i ametlles i realçat amb autèntic amaretto, es fon amb el recobriment de xocolata negra (60 % de cacau) en una obra d'art única. Plastic free i amb certificació Rainforest.

Vivani

VI011

Xocolata amb Llet BIO

Un irresistible xocolata amb llet suau i cremós, arrodonit amb un excels toc de cacau ecològic de la República Dominicana. BIO, Plastic free i amb certificació Rainforest.

Vivani

VI044

Xocolata Negre 70% per a Postres BIO

Imprescindible per a tot aficionat a la rebosteria: una xocolata negra de cobertura per a bombons, postres, tartes i altres creacions. El format d' aquesta tableta de 200 g garanteix un maneig còmode. BIO, vegan, plastic free, i amb certificació Rainforest.

Vivani

VI020

Chocolate Negro Superior 70% Santo Domingo BIO

El cacao más selecto de la República Dominicana confiere a este chocolate un sabor y un aroma únicos que eclosionan al derretirse en la boca. Un 70 % de cacao para los amantes de los chocolates negros moderadamente intensos. BIO, Vegan, plastic free y con certificación Rainforest.

Vivani

VI029

Xocolata Negre 99% Panamà amb sucre de coco BIO

Una pizca de sucre de coco, una apreciada alternativa al sucre amb notes de caramel, i, pel que fa a la resta, aromàtic cacau ecològic de Panamà en un percentatge gairebé insuperable. Una xocolata amb potencial de superaliment. Un 99 % de cacau per als amants dels xocolates negres molt, però que molt intensos. BIO, Vegan, plastic free i amb certificació Rainforest.

Vivani

VI017

Xocolata Negre 55% Santo Domingo amb Ametlles BIO

Ametlles i xocolata, una combinació que no falla. El millor xocolata negre amb un 55 % de cacau ecològic de la República Dominicana combinat amb ametlles torrades amb pell per a un deleit més intens. BIO, Plastic free i amb certificació Rainforest.

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:

La Finestra sul Cel

2GOMAL

Gomesi amb algues BIO 300 gr

Variació del gomassi natural elaborada amb algues marines seguint la recepta tradicional basada en sèsam torrat. En format 300 grams, ideal per utilitzar directament sobre plats de cereals o verdures....

La Finestra sul Cel

1COCCO

Coco ratllat BIO 100% compostable

Coco ratllat per a l' elaboració de postres i pastisseria. D'origen ecològic, el coco és molt ric en fibra i és una font de greixos saludables. Envasat en atmosfera protegida per conservar tots els seus nutrients. Gluten free. ¡Ara en envàs 100% compostable!

Le Moulin du Pivert

LMP021

Galetes temptació gingebre i llimona banyades en xocolata negra

Delicioses galetes temptació de gingebre i llimona, cobertes d' intensa xocolata negra. Elaborades amb ingredients de cultiu ecològic, sense oli de palma i sense ou. La combinació de gingebre, xocolata i llimona aporta a les galetes un sabor i una aroma únics. Presentades en un còmode format monodosi per portar-les on vulguis i gaudir del seu sabor en qualsevol moment del dia. Font...

La Finestra sul Cel

1CREMARES

Crema de cacauet smoothy

Crema de cacauet elaborada amb ingredients procedents d' agricultura ecològica. De textura cremosa i sabor autèntic a cacauet torrat, aquesta referència resulta ideal per untar en torrades i afegir per sobre rodanxes de plàtan i llavors de cacau cru. Una delícia per al paladar lliure de gluten i font de proteïnes vegetal. ...

Argital

AR12

Xampú amb pomera BIO

Xampú indicat per a cabells rossos o delicats. Sense conservants ni SLS....

La Finestra sul Cel

1AMAMIG

Amasake de mijo

El amasake de mijo és una crema dolça i deliciosa ideal per ser consumida com a postres o afegint-hi fruita, melmelada de fruites, crema d'avellanes o crema d'ametlles. També es pot fer servir com a base per a la preparació de pudding o dolços. La fermentació del cereal es realitza afegint koji, un ferment natural que transforma el mirall en aquesta deliciosa crema, sense usar enzims artificials. L'a...