Plats preparats

Pizzes i empanadetes congelades marca Alce Nero amb ingredients 100% ecològics de la millor qualitat. Autèntica cuina Italiana.

Plats preparats

Alce Nero

ANF01

Pizza Margarita bio congelada

Pizza Margarita de Alce nero amb ingredients 100% ecològics de la millor qualitat com la reconeguda Passata de tomàquet de la marca, mozzarella orgànica, oli d'oliva verge extra i realitzada amb llevat mare amb un procés natural de 24h de repòs. Autèntica Pizza Italiana, al forn de llenya.

Alce Nero

ANF02

Pizza de Verduras bio congelada

Pizza de Verdures bio congelada d'Alce nero amb ingredients 100% ecològics de la millor qualitat com la reconeguda Passata de tomàquet de la marca, mozzarella orgànica, oli d'oliva verge extra i realitzada amb llevat mare amb un procés natural de 24h de repòs. A més amb verdures assades amb trompetes d'albergínia, tomàquets i calabací. Autèntica Pizza Italiana, al forn de llenya.

Preu base -10%

Alce Nero

ANF05

Empanadilla rellena con tomate y mozzarella BIO

¿Busques una opció saludable i alhora fàcil de menjar? Doncs aquestes empandilles d'Alce Nero són llavors la teva solució perfecta. Farcides amb tomàquet i mozzarella, són molt saludables, sense plàstic i sense fregides, ja que ja venen preparades. Matèria primera 100% italiana, ecològiques i amb pocs ingredients.

Alce Nero

ANF06

Empanadilla rellena con parmigiana de berenjena BIO

Perfecta alternativa per menjar quelcom ràpid però deliciós. Farcides de parmigiana d'albergínia, les empanadilles d'Alce Nero són molt saludables, sense plàstic i sense fregides, ja que ja venen preparades. Matèria primera 100% italiana, són ecològiques i amb pocs ingredients.

Alce Nero

ANF08

Gnocchi de patates Congelat Bio

Gnocchi de patates ecològics d'Alce Nero, un plat típic de la cuina italiana, autèntic, suau i sabres. Una perfecta alternativa saludable i fàcil de preparar. ¡Llistos en tan sols 5 minúts! Condimènt-ho amb la salsa que més t'agradi. Plastic free: fet amb paper 100% reciclable.

Alce Nero

ANF07

Puré de patatas Congelado Bio

Puré de patates ecològic Alce Nero 100% italià , molt versàtil, deliciós, suau i cremós. Una perfecta alternativa saludable i fàcil de preparar, ¡llest en tan sols 5 minúts! Només porta patates, sense afegir altres ingredients. Ideal com a guarnició o com a base per a altres receptes. Plastic Free.