Umeboshi

El nostre umeboshi és produït al Japó seguint el mètode tradicional, de producció ecològica. Aquesta varietat de pruna és molt utilitzada a Orient per les seves propietats medicinals.

Read more... Read less

Filtrar per

La Finestra sul Cel

1PURYU

Puré de umeboshi

Puré de umeboshi  elaborado a partir de la maduración de la ciruela ume, junto con la sal y las hojas de shiso. Las ciruelas se recogen de los árboles antes que maduren y se fermentan entre 6 meses y 7 años. El resultado de esta fermentación es un producto altamente alcalinizante. Ideal para combinar con cereales y verdura. Con un 79% de ciruela japonesa ume. No pasteurizado.

Preu base -10%

La Finestra sul Cel

1RYU

Prunes d' Umeboshi bio 100 gr

El nostre umeboshi és produït al Japó seguint el mètode tradicional. La pruna de la varietat ume és recollida sense madurar i guardada en sal i fulles de shiso durant força temps. Són les fulles de shiso les que aporten a l' aliment el seu color vermell característic. Ideal per utilitzar en cocció amb verdures i cereals....

La Finestra sul Cel

2RYU

Prunes d' Umeboshi ryujin bio 250 gr

El nostre umeboshi és produït al Japó seguint el mètode tradicional. La pruna de la varietat ume és recollida sense madurar i guardada en sal i fulles de shiso durant un temps. Són les fulles de shiso les que aporten a l' aliment el seu color vermell característic. Ideal per utilitzar en cocció amb verdures i cereals....

Slendier

SLE09

Espaguetis d'Edamame sense gluten

Descobreix la nova pasta de Mongetes negres de Slendier. Ideal per als amants de la pasta bio que busquen reduir el consum de carbohidrats i calories, però que alhora volen gaudir del seu plat preferit de pasta. Un format molt recomanable per l'aportació en proteïnes i fibra. Destaca per la seva cocció ràpida de 3-5 minuts. No et quedis sense provar-la amb la teva salsa favorita de tomàquet i alfàbrega, amb tofu, amb pesto ... ¡Mai un plat de llegums ha estat tan irresistible!