Macrobiòtica

Experimenta amb tots els nostres productes de macrobiòtica, perfectes per elaborar receptes d'origen japonès que nodreixen el teu cos i la teva ment. Algues marines, amazake, miso sense pasteuritzar, umeboshi... Prova autèntics ingredients japonesos tradicionals de gran qualitat.

Read more... Read less

La Finestra sul Cel

1MATCHA

Té Matcha BIO 100% plastic free

Tradicional i selecte te japonès utilitzat en la cerimònia japonesa del te així com per cuinar diverses postres, begudes o plats. Es caracteritza per ser un te verd en pols amb una combinació de sabor dolç i un toc amarg lleuger. Les plantes amb les quals s'elabora es conreen a l'ombra i les fulles es recullen a mà, per la qual cosa posseeix molts més aminoàcids que el te verd convenc...

La Finestra sul Cel

1NORITO

Alga nori torrada per a sushi

Alga nori tostada, ideal para la elaboración de todo tipo de sushi vegetal. De color negro y sabor delicado, también puede utilizarse como condimento o para envolver cereales y verduras. ¡Elabora un delicioso sushi con esta alga de primera calidad!...

La Finestra sul Cel

1HOK

Azuki Hokkaido en envase compostable

Gràcies a la terra fèrtil volcànica de Hokkaido, les mongetes azukis procedents d'aquesta zona del Japó tenen un sabor més dolç, suau i sabres. Són un dels llegums més digestius que existeix i estan caracteritzades per un alt valor nutricional. Poden combinar-se amb qualsevol altre llegum, cereals o verdura o albirar-se amb oli d' oliva, salsa de soja o gomasi. També són perfectes com...

La Finestra sul Cel

3SHOYU

Shoyu BIO 1L

Salsa de soja elaborada seguint el millor mètode tradicional (fermentant durant 18 mesos en barril de fusta). Ideal per a receptes a base de cereals, llegums, verdures i algues. Producte pasteuritzat....

La Finestra sul Cel

3KUKI

Té Kukicha torrat 1 kg

Té verd torrat de tres anys cultivat a la regió d'Uji, que produeix des de fa segles el te japonès de més renom. És en aquesta zona on la família Nagata cultiva, encara avui de manera tradicional, les plantes utilitzades per elaborar el seu excel·lent te Kukicha....

La Finestra sul Cel

2TAMA

Tamari biològic 500 ml

Tamari preparat a base de soja i sal, és un producte dens, ric i ple de sabor. Produït seguint el millor mètode tradicional (fermentant durant 18 mesos en barril de fusta), és ideal per enriquir i donar sabor a receptes elaborades a base de cereals, llegums, verdures, algues, arròs, pasta o amanides....

La Finestra sul Cel

2SHOYU

Shoyu biològic 500 ml

Salsa de soja elaborada seguint el millor mètode tradicional (fermentant durant 18 mesos en barril de fusta). Ideal per a receptes a base de cereals, llegums, verdures i algues....

La Finestra sul Cel

2GRAT

Rallador porcellana

Rallador de ceràmica, de forma rectangular, ideal per tallar gingebre, daikon o altres arrels....

La Finestra sul Cel

2ACIUME

Vinagre de umeboshi 500 ml

El vinagre d' umeboshi s' obté filtrant el vinagre salat extret de la maduració de l' umeboshi. S'utilitza com un vinagre normal, que en ser salat, permet acabar una amanida afegint només una mica d'aquest vinagre. També es pot fer servir en salses per a verdures afegint una cullerada de Tahin, dues cullerades de Vinagre d'umeboshi i barrejar bé....

La Finestra sul Cel

2ACIRI

Vinagre d' arròs 500 ml

El vinagre d'arròs és un apetitós condiment elaborat a partir de fermentar durant un any l'arròs en tines de terracota, per convertir-lo primer en alcohol i després en vinagre. El seu sabor, sent menys àcid, més suau i ple que el vinagre de vi, es combina perfectament amb qualsevol plat de cereals, verdures i algues, ressaltant el seu sabor sense modificar-lo. Es pot utilitzar com els seus...

La Finestra sul Cel

1TEKU

Té Kukicha en filtro BIO 100% plastic free

Té verd de tres anys cultivat a la regió d'Uji, que produeix des de fa segles el te japonès de més renom. És en aquesta zona on la família Nagata cultiva, encara avui de manera tradicional, les plantes utilitzades per elaborar el seu excel·lent te Kukicha....

La Finestra sul Cel

1TAMA

Tamari biològic 250 ml

Tamari preparat a base de soja i sal, és un producte dens, ric i ple de sabor. Produït seguint el millor mètode tradicional (fermentant durant 18 mesos en barril de fusta), és ideal per enriquir i donar sabor a receptes elaborades a base de cereals, llegums, verdures, algues, arròs, pasta o amanides....

La Finestra sul Cel

1SUKO

Surikogi

Maça de fusta que s'utilitza amb el suribachi per moldre i triturar llavors....

La Finestra sul Cel

1SHOYU

Salsa de soja shoyu fermentada 250ml bio

Salsa de soja elaborada seguint el millor mètode tradicional (fermentant durant 18 mesos en barril de fusta). Ideal per a receptes a base de cereals, llegums, verdures i algues. ...

La Finestra sul Cel

1SHIR

Shiro Miso

El Shiro Miso s'elabora amb una fermentació inferior als dos mesos per aconseguir un sabor més delicat i dolç que el del Miso normal. És ideal per preparar salses o cremes i acompanyar verdures i cereals. Producte pasteuritzat.

La Finestra sul Cel

1PURYU

Puré de umeboshi

Puré de umeboshi  elaborado a partir de la maduración de la ciruela ume, junto con la sal y las hojas de shiso. Las ciruelas se recogen de los árboles antes que maduren y se fermentan entre 6 meses y 7 años. El resultado de esta fermentación es un producto altamente alcalinizante. Ideal para combinar con cereales y verdura. Con un 79% de ciruela japonesa ume. No pasteurizado.

Precio base -50%

La Finestra sul Cel

1NIGA

Nigari (preparat per a tofu)

El nigari és el líquid que dóna com a resultat l' extracció de la sal de cuina de l' aigua de mar. Aquest nigari es prepara seguint el mètode tradicional, deixant-lo assecar al sol. No conté impureses o contaminants químics. Ric en oligoelements, és el millor quall per a la preparació del tofu....

La Finestra sul Cel

1MISORI

Miso d' arròs BIO 300 gr

El Miso és el resultat d' una coneguda maduració, d' aproximadament un any de durada, de soja, sals i cereals, efectuada en grans tines de cedre. Aquest procés dóna origen a una pasta fosca i sabrosíssima que s' utilitza principalment juntament amb els daus de brou en la preparació de sopes, salses i condiments diversos. El Miso de Arroz, produït amb soja, arròs integral i sal té u...

La Finestra sul Cel

1MIRZO

Mugi miso (miso de cebada) 300 gr

El mugi miso, o miso de cebada, conté una alta proporció d'ordi. La cocció al vapor de la soja i la maduració d' aproximadament un any de durada de la soja, sals i cereals efectuada en grans tines de cedre, dóna a aquest aliment un sabor inconfundible i delicat. El meu ideal per a la preparació de sopes, salses i condiments diversos.

La Finestra sul Cel

1KUZUBO

Kuzu BIO 100% Plastic Free

Kuzu de origen ecológico de La Finestra sul Cielo. El Kuzu es la fécula obtenida de la raíz de una planta selvática, empleada para preparar jaleas de fruta y bebidas especiales como el famoso Ume-Sho-Kuzu. Se puede utilizar en sopas, salsas, gelatinas, dulces, etc....¡Ahora en formato vidrio!

La Finestra sul Cel

1KUKI

Té Kukicha BIO 100% plastic free

Té verd de tres anys cultivat a la regió d'Uji, que produeix des de fa segles el te japonès de major renom. És en aquesta zona on es conrea, encara avui de manera tradicional, les plantes utilitzades per elaborar la seva excel·lent té Kukicha....

La Finestra sul Cel

1KOMBU

Alga marina Kombu BIO deshidratada

Les algues Kombu, de color verd fosc i consistència dura, creixen al mar al nord de Hokkaido i són perfectes per afegir-les en estofats de verdura, tofu o seità. També són ideals per a la cocció de llegums. L'ús recomanat per persona és de 5 grams d'alga crua per persona a la setmana....

La Finestra sul Cel

1HAT

Hatcho miso biològic

El Hatcho Miso és la varietat més antiga de Miso i està elaborada amb soja i sal. És d'un color fosc i de sabor molt intens....

La Finestra sul Cel

1BARDA

Bardana bio

Cultivada des de fa segles per pagesos japonesos, l'arrel de bardana és de les més utilitzades al Japó. Està elaborada seguint el mètode de conservació tradicional: l'arrel ve tallada en fines tires posades després a eixir al sol....

La Finestra sul Cel

1ARA

Alga marina Arame-ise 100% compostable

Algues marines Arame de color negre i sabor delicat. Per afegir a amanides i plats de verdura o usar com a condiment. L'ús aconsellat per persona és d'1 gram al dia, equivalent a 1 pelliç d'alga cuita, 4 vegades per setmana, envàs 100% compostable...

Preu base -10%

La Finestra sul Cel

1AMAVENA

Amasake de civada

L'amassake de civada és una crema dolça i deliciosa ideal per ser consumida com a postre o afegint-li fruita, melmelada de fruites, crema d'avellanes o crema d'ametlles. També es pot usar com a base per a la preparació de pudding o dolços. La fermentació del cereal es realitza afegint koji, un ferment natural que transforma la civada en aquesta deliciosa crema, sense usar enzims artificials. El...

Preu base -10%

La Finestra sul Cel

1AMAMIG

Amasake de mijo

El amasake de mijo és una crema dolça i deliciosa ideal per ser consumida com a postres o afegint-hi fruita, melmelada de fruites, crema d'avellanes o crema d'ametlles. També es pot fer servir com a base per a la preparació de pudding o dolços. La fermentació del cereal es realitza afegint koji, un ferment natural que transforma el mirall en aquesta deliciosa crema, sense usar enzims artificials. L'a...

Preu base -10%

La Finestra sul Cel

1AMA

Amassake d' arròs integral

L'amassake d'arròs integral és una crema dolça i deliciosa ideal per ser consumida com a postre o afegint-li fruita, melmelada de fruites, crema d'avellanes o crema d'ametlles. També es pot usar com a base per a la preparació de pudding o dolços. La fermentació del cereal es realitza afegint koji, un ferment natural que transforma l'arròs cuit en aquesta deliciosa crema, sense usar enzims ...

La Finestra sul Cel

1ACIUME

Vinagre de umeboshi 250 ml

El vinagre d' umeboshi s' obté filtrant el vinagre salat extret de la maduració de l' umeboshi. S'utilitza com un vinagre normal, que en ser salat, permet acabar una amanida afegint només una mica d'aquest vinagre. També es pot fer servir en salses per a verdures afegint una cullerada de Tahin, dues cullerades de Vinagre d'umeboshi i barrejar bé....

Preu base -10%

La Finestra sul Cel

1ACIRI

Vinagre de arroz integral 250 ml

El vinagre de arroz integral es un apetitoso condimento elaborado a partir de fermentar durante un año el arroz en tinas de terracota, para convertirlo primero en alcohol y después en vinagre. Su sabor, siendo menos ácido, más suave y lleno que el vinagre de vino, se combina perfectamente con cualquier plato de cereales, verduras y algas, resaltando su sabor sin modificarlo. Puede utilizarse como sust...

La Finestra sul Cel

1MIGAR

Miso de cigrons bio sense pasteuritzar

Descobreix el nou miso de cigrons de la Finestra sul Cel. Un miso sense soja i sense pasteuritzar, elaborat amb un 47% de cigrons ecològics, arròs fermentat i sal marina. S' elabora seguint els mètodes tradicionals japonesos i es fermenta entre 2 i 3 mesos, atorgant-li un sabor ric i suau que combina el sabor dolç dels cigrons amb el sabor umami del miso tradicional. Molt versàtil a la cuina, permet preparar una rica sopa de miso, pèsols vegetals, usar-se com a amaniment o, fins i tot, per donar un toc salat a una deliciosa torrada de tahín, alvocat i miso de cigrons.

La Finestra sul Cel

3TAMA

Tamari BIO 1L

Tamari preparat a base de soja i sal, és un producte dens, ric i ple de sabor. Produït seguint el millor mètode tradicional (fermentant durant 18 mesos en barril de fusta), és ideal per enriquir i donar sabor a receptes elaborades a base de cereals, llegums, verdures, algues, arròs, pasta o amanides.

Preu base -10%

La Finestra sul Cel

1RYU

Prunes d' Umeboshi bio 100 gr

El nostre umeboshi és produït al Japó seguint el mètode tradicional. La pruna de la varietat ume és recollida sense madurar i guardada en sal i fulles de shiso durant força temps. Són les fulles de shiso les que aporten a l' aliment el seu color vermell característic. Ideal per utilitzar en cocció amb verdures i cereals....

La Finestra sul Cel

1BIF

Bifun (fideus d'arròs)

Tradicionals espaguetis orientals d' arròs. Lleugers i sabres, són similars als fideus xinesos però estan elaborats amb la cura de la qualitat japonesa. Són deliciosos amb qualsevol condiment, en amanides i brou o a l'estil "oriental": saltejats en una paella amb una mica d'oli, verdures de temporada, tofu o seità....

La Finestra sul Cel

1LOT

Arrel de llot en pols

L'arrel de la flor de llot és, sense cap dubte, uns dels aliments "medicina" molt comú en la macrobiòtica. En pols, barreja una culleradeta de cafè en una infusió i les seves propietats poden ajudar a combatre l'excés de mucositat, suavitzar la tos seca i reforçar el sistema immunitari....

La Finestra sul Cel

2RYU

Prunes d' Umeboshi ryujin bio 250 gr

El nostre umeboshi és produït al Japó seguint el mètode tradicional. La pruna de la varietat ume és recollida sense madurar i guardada en sal i fulles de shiso durant un temps. Són les fulles de shiso les que aporten a l' aliment el seu color vermell característic. Ideal per utilitzar en cocció amb verdures i cereals....

La Finestra sul Cel

1SANPA

Pastilles Ume-San de umeboshi

Comprimits d' umeboshi indicats per a la manca d' apetit, diarrea, estrenyiment, intoxicació, nàusees, refredats, grips o digestions pesades. Amb un delicat sabor i un nou envàs més còmode....

Slendier

SLE09

Espaguetis d'Edamame sense gluten

Descobreix la nova pasta de Mongetes negres de Slendier. Ideal per als amants de la pasta bio que busquen reduir el consum de carbohidrats i calories, però que alhora volen gaudir del seu plat preferit de pasta. Un format molt recomanable per l'aportació en proteïnes i fibra. Destaca per la seva cocció ràpida de 3-5 minuts. No et quedis sense provar-la amb la teva salsa favorita de tomàquet i alfàbrega, amb tofu, amb pesto ... ¡Mai un plat de llegums ha estat tan irresistible!

Voelkel

VK006

Suc de remolatxa lactofermentat BIO

Per a aquest suc lactofermentat de remolatxa vermella, s' utilitzen només matèries primeres Demeter, procedents d' agricultura biodinàmica. Els tubercles de remolatxa vermella, naturalment aromàtics, se sotmeten a un procés de premsat perquè conservin tots els seus nutrients, abans de combinar-les amb l' àcid làctic, duent a terme tot el procés sense l' addició de sal. El procés de lactofermentació ca...

La Finestra sul Cel

1GOMAL

Gomasi amb algues BIO

Variació del gomasi natural elaborada amb algues marines seguint la recepta tradicional basada en sèsam torrat. Ideal per utilitzar directament sobre plats de cereals o verdures....

La Finestra sul Cel

1GOMES

Gomasio 150 gr

Sabrós condiment tradicional japonès preparat amb llavors de sèsam de cultiu ecològic lleugerament torrades i mòltes juntament amb sal. Ideal per espolsar damunt de cereals i verdures. ...

La Finestra sul Cel

2GOMES

Gomasio BIO 300 gr

Sabrós condiment tradicional japonès preparat amb llavors de sèsam de cultiu ecològic lleugerament torrades i mòltes juntament amb sal. En format 300 grams, ideal per espolsar damunt de cereals i verdures. ...

La Finestra sul Cel

2GOMAL

Gomesi amb algues BIO 300 gr

Variació del gomassi natural elaborada amb algues marines seguint la recepta tradicional basada en sèsam torrat. En format 300 grams, ideal per utilitzar directament sobre plats de cereals o verdures....