Alga marina Kombu BIO deshidratada

Ref: 1KOMBU
Quantitat: 50 gr
4,95 euros
Impostos inclosos
Quantitat
  • Bio
La Finestra sul Cel

Certificat per:

BIO

IT-BIO-014 Agricultura UE

favorite_border Guardar per a més tard

Les algues Kombu, de color verd fosc i consistència dura, creixen al mar al nord de Hokkaido i són perfectes per afegir-les en estofats de verdura, tofu o seità. També són ideals per a la cocció de llegums. L'ús recomanat per persona és de 5 grams d'alga crua per persona a la setmana.

Procedent d' agricultura ecològica, cultivada en piscifactoria.

Alga marina Kombu (Laminaria ochruleuca) deshidratada d'agricultura ecològica.

Al·lèrgens:

Pot contindre traces de soja, peix, gluten, fruits de closca, sèsam, crustacis i mol·luscs.

* d' agricultura ecològica

Conservar en lloc fresc i sec. Mode d' ús: submergir en aigua amb una mica de sal durant 20 minuts, canviar l' aigua i mantenir-la en remull durant 20 minuts. Quan s'hidrata, augmenta el seu pes en sec 7 vegades. Cuineu per uns 35-40 minuts.

2 altres productes en la mateixa categoria:

La Finestra sul Cel

1NORITO

Alga nori torrada per a sushi

Alga nori tostada, ideal para la elaboración de todo tipo de sushi vegetal. De color negro y sabor delicado, también puede utilizarse como condimento o para envolver cereales y verduras. ¡Elabora un delicioso sushi con esta alga de primera calidad!...

La Finestra sul Cel

1ARA

Alga marina Arame-ise 100% compostable

Algues marines Arame de color negre i sabor delicat. Per afegir a amanides i plats de verdura o usar com a condiment. L'ús aconsellat per persona és d'1 gram al dia, equivalent a 1 pelliç d'alga cuita, 4 vegades per setmana, envàs 100% compostable...

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:

Alce Nero

AN001

Espaguetis de blat dur integral

Autèntica pasta tradicional italiana elaborada amb blat ecològic cultivat a l'altiplà de Murge, entre Puglia i Basilicata, al sud d'Itàlia. Rica en fibra i amb un major contingut en proteïna. El seu rigorós procés de selecció permet obtenir una pasta de sabor únic i inconfundible ideal per combinar amb qualsevol tipus de salsa....

Alce Nero

AN014

Fusilli tricolor bio

Els fusell tricolor d'Alce Nero s'elaboren amb blat dur orgànic cultivat a Itàlia. L'excel·lent sèmola obtinguda d'aquesta varietat de blat dur després del tamitzat, es barreja amb aigua de brollador dels Dolomites. Els fusell tricolor d'Alce Nero són font de fibra i ideals per preparar plats divertits per als més petits, els pots acompanyar amb salses a base de tomàquet o pesto. ¡Deliciosos!

Preu base -10%

La Finestra sul Cel

1RIRO

Arròs integral vermell selvàtic

L' arròs integral vermell selvàtic, procedent d' agricultura ecològica, és ideal per a l' elaboració de receptes exòtiques o com a guarnició de molts tipus de plats. És perfecte per combinar amb qualsevol condiment com l'oli extravirgeixen d'oliva, el gomasi o la salsa de soja i està inclòs en una completa línia d'arrossos especials amb l'arròs basmati blanc, l'arròs basmati integral, e...

La Finestra sul Cel

1BERICA

Beguda d' arròs amb calci

Exquisida beguda d'arròs amb calci sense sucre afegit. Elaborada amb grans sencers d' arròs italià procedent d' agricultura ecològica. Enriquida amb calci procedent d' algues marines Lithothamnium Calcareum. És una òptima alternativa sense gluten a la llet. El seu sabor dolç procedeix de la transformació enzimàtica de l'arròs....

Voelkel

VK010

Suc d'arròs vermells Demeter BIO

El zumo madre es el jugo de alta calidad, que procede directamente del primer prensado, con un contenido de fruta del 100%. Para elaborar este zumo madre de arándanos rojos auténtico y de calidad Demeter, se seleccionan los mejores arándanos canadienses y se someten al método de prensado tradicional, que permite conservar todos los nutrientes de la materia prima original, dando como resultado un jugo perfect...

També podria interessar-li

La Finestra sul Cel

1ARA

Alga marina Arame-ise 100% compostable

Algues marines Arame de color negre i sabor delicat. Per afegir a amanides i plats de verdura o usar com a condiment. L'ús aconsellat per persona és d'1 gram al dia, equivalent a 1 pelliç d'alga cuita, 4 vegades per setmana, envàs 100% compostable...