Shoyu BIO 1L
Salsa de soja elaborada seguint el millor mètode tradicional (fermentant durant 18 mesos en barril de fusta). Ideal per a receptes a base de cereals, llegums, verdures i algues. Producte pasteuritzat.
: Agua, habas de soja* (21,5%), trigo*, sal, Aspergillus oryzae.
Conté gluten i soja.
Conservar en lloc fresc i sec, allunyat de la llum solar i la humitat. Un cop obert conservar en nevera.
kcal. | 72 |
---|---|
kJ. | 303 |
Hidrats de carboni | 7 |
dels quals, sucres | 0,5 |
Proteïnes | 9,4 |
Greixos: | 0,7 |
de les quals, saturades | 0 |
Sal | 17 |
La Finestra sul Cel
2ACIRI
Vinagre d' arròs 500 ml
El vinagre d'arròs és un apetitós condiment elaborat a partir de fermentar durant un any l'arròs en tines de terracota, per convertir-lo primer en alcohol i després en vinagre. El seu sabor, sent menys àcid, més suau i ple que el vinagre de vi, es combina perfectament amb qualsevol plat de cereals, verdures i algues, ressaltant el seu sabor sense modificar-lo. Es pot utilitzar com els seus...
La Finestra sul Cel
2ACIUME
Vinagre de umeboshi 500 ml
El vinagre d' umeboshi s' obté filtrant el vinagre salat extret de la maduració de l' umeboshi. S'utilitza com un vinagre normal, que en ser salat, permet acabar una amanida afegint només una mica d'aquest vinagre. També es pot fer servir en salses per a verdures afegint una cullerada de Tahin, dues cullerades de Vinagre d'umeboshi i barrejar bé....
Alce Nero
AN154
Tauleta de xocolata negra 80% amb petons de cacau
Pur xocolata negra 80% amb petons de cacau. Una explosió de sabor per als paladars que busquen el sabor més àcid i intens de la xocolata....
Vivani
VI025
Xocolata Negre Panamà 75% amb sucre de coco BIO
Aquesta xocolata està endut amb sucre de coco, una apreciada alternativa al sucre que té lleugeres notes de caramel. El complement perfecte per a l' aromàtic cacau ecològic de Panamà. Un 75 % de cacau per als amants dels xocolates negres moderadament intensos. BIO, Vegan, plastic free i amb certificació Rainforest.
La Finestra sul Cel
1TAMA
Tamari biològic 250 ml
Tamari preparat a base de soja i sal, és un producte dens, ric i ple de sabor. Produït seguint el millor mètode tradicional (fermentant durant 18 mesos en barril de fusta), és ideal per enriquir i donar sabor a receptes elaborades a base de cereals, llegums, verdures, algues, arròs, pasta o amanides....
Alce Nero
AN232
Penne de blat de moro i arròs sense gluten
Deliciosos i sabres penne sense gluten elaborats amb ingredients ecològics, cultivats al nord d'Itàlia. Preparats amb una enginyosa tècnica de processament que aconsegueix conservar un sabor i una textura similar a la pasta de blat dur, però sense gluten. Ideal per combinar amb infinitud de salses i condiments. ...
La Finestra sul Cel
1GIRA
Llavors de gira-sol pelades BIO 100% compostable
Llavors de gira-sol pelades d' agricultura ecològica. Riques en àcids grassos, són ideals per enriquir qualsevol tipus de plat o afegir en pans i galetes. Envasat en atmosfera protegida per conservar tots els seus nutrients. Gluten free. ¡Ara en envàs 100% compostable!
La Finestra sul Cel
1POLPA
Garrofa en pols
Algarroba en polvo procedente de agricultura ecológica. Ideal para la elaboración de postres o productos de pastelería....¡Ahora en envase compostable!
La Finestra sul Cel
1SHOYU
Salsa de soja shoyu fermentada 250ml bio
Salsa de soja elaborada seguint el millor mètode tradicional (fermentant durant 18 mesos en barril de fusta). Ideal per a receptes a base de cereals, llegums, verdures i algues. ...
La Finestra sul Cel
2SHOYU
Shoyu biològic 500 ml
Salsa de soja elaborada seguint el millor mètode tradicional (fermentant durant 18 mesos en barril de fusta). Ideal per a receptes a base de cereals, llegums, verdures i algues....
La Finestra sul Cel
1NORITO
Alga nori torrada per a sushi
Alga nori tostada, ideal para la elaboración de todo tipo de sushi vegetal. De color negro y sabor delicado, también puede utilizarse como condimento o para envolver cereales y verduras. ¡Elabora un delicioso sushi con esta alga de primera calidad!...