Pasta sense gluten

Pasta gluten free apta per a celíacs elaborada a partir de cereals i llegums naturalment privats de gluten, procedents d' agricultura ecològica.

La Finestra sul Cel

1FUSAR

Fusilli de blat sarraïn

Fusilli de blat sarraïn procedent d' agricultura ecològica. Un cereal que conté minerals, antioxidants i un alt contingut en fibra, molt beneficiosos per a la salut . Autèntica pasta 100% italiana ideal per combinar amb qualsevol tipus de salsa o per afegir en amanides. Gluten free. ...

Preu base -15%

Quinua Reial

QR011

Espaguetis de quinoa i arròs bio 100% Plastic free

Descobreix la pasta sense gluten de més alta qualitat elaborada 100% amb ingredients ecològics. Amb una textura 'al dent' excepcional, crea autèntics plats de pasta aptes per a celíacs. ¡Ara en envàs plastic free, per reciclar íntegrament al contenidor de cartró.

Preu base -15%

Quinua Reial

QR012

Penne de quinoa real i arròs bio 100% Plastic free

Descobreix la pasta sense gluten de més alta qualitat elaborada 100% amb ingredients ecològics. Amb una textura 'al dent' excepcional, crea autèntics plats de pasta aptes per a celíacs. ¡Ara en envàs plastic free, per reciclar íntegrament al contenidor de cartró.

Preu base -15%

Quinua Reial

QR013

Fusilli d'arròs i quinoa real 100% Plastic Free

Descobreix la pasta sense gluten de més alta qualitat elaborada 100% amb ingredients ecològics. Amb una textura 'al dent' excepcional, crea autèntics plats de pasta aptes per a celíacs. ¡Ara en envàs plastic free, per reciclar íntegrament al contenidor de cartró.

La Finestra sul Cel

1PESAR

Penne de blat sarraïn BIO

Penne de blat sarraïn procedent d' agricultura ecològica. Un cereal que conté minerals, antioxidants i un alt contingut en fibra, molt beneficiosos per a la salut. Autèntica pasta 100% italiana ideal per combinar amb qualsevol tipus de salsa o per afegir en amanides. Gluten free....

La Finestra sul Cel

1PEPISE

Penne de pèsols verds

Sorprenents penns de pèsols verds, elaborats amb ingredients de cultiu ecològic. Amb un alt contingut en proteïna i fibra, aquesta pasta es converteix en una aliada perfecta en la cuina, proporcionant a més vitamines i minerals propis d'aquest pèsol. El seu original color verd i el seu agradable sabor són ideals per combinar aquests llegums amb una crema de fruits secs, amb una salsa ve...

La Finestra sul Cel

1PECECI

Penne de cigrons

Deliciosos penns de cigrons procedents d' agricultura ecològica. Amb un alt contingut en fibra i en proteïna, aquesta pasta de cigrons és una font de carbohidrats complexos, que allibera energia de forma constant i duradora. Una opció fàcil, sana i soprenent per acompanyar amb una salsa de fruits secs, un sofrit de verdures o un mix de tofu i algues del mar. Apte per a vegans. ...

La Finestra sul Cel

1FURICU

Fusilli d' arròs i cúrcuma

Deliciosos fusell d' arròs i cúrcuma, elaborats amb ingredients de cultiu ecològic. La cúrcuma, a més d' aportar el color ataronjat i la potent aroma als fusell, és considerada una espècie amb propietats antiinflamatòries i antioxidants. El resultat, una barreja sorprenent i digestiva, rica en fibra i ideal per preparar amanides de pasta o plats de pasta especiats. Gluten free i...

La Finestra sul Cel

1FULERI

Fusilli de llenties vermelles BIO

Originals i sabrosos fusilli de llenties vermelles elaborats 100% amb llenties procedents de cultiu ecològic. El seu original color vermell i el seu sabor autèntic a llenties, la converteix en una pasta ideal per combinar amb un sofrit de verdures, xampinyons i salsa de soja. Alt contingut en fibra i alt contingut en proteïna. Sense colorants i apte per a vegans. ¡La forma més original de menjar llegum...

Germinal

GM011

Lasaña sense gluten de blat de moro i arròs

Autèntiques làmines de lasanya italianes elaborades amb blat de moro i arròs de cultiu ecològic, certificades com Gluten Free. Anímate a preparar una deliciosa "lasagne alle verdure" i sorprèn els amants del sabor més italià.

Alce Nero

AN231

Espaguetis de blat de moro i arròs sense gluten

Pasta tradicional italiana sense gluten elaborada amb blat de moro i arròs ecològics cultivats al nord d'Itàlia. Amb una recepta especialment ideada per aconseguir l'equilibri perfecte de sabors entre el blat de moro i l'arròs. Aquests espaguetis són l'alternativa perfecta per combinar amb un saltejat de verdures, pestos o salses. ...

Alce Nero

AN232

Penne de blat de moro i arròs sense gluten

Deliciosos i sabres penne sense gluten elaborats amb ingredients ecològics, cultivats al nord d'Itàlia. Preparats amb una enginyosa tècnica de processament que aconsegueix conservar un sabor i una textura similar a la pasta de blat dur, però sense gluten. Ideal per combinar amb infinitud de salses i condiments. ...

Alce Nero

AN234

Fusilli de blat de moro i arròs sense gluten

Autèntics afusellats elaborats amb blat de moro i arròs de cultiu ecològic. La tècnica de tall utilitzada dóna a aquesta pasta una superfície rugosa que absorbeix millor qualsevol tipus de salsa, sense perdre la seva textura i consistència. L'alternativa perfecta sense gluten per combinar amb pestos, salses o afegir a amanides. ...

Preu base -10%

Slendier

SLE08

Espaguetis de Soja Negra sense gluten

T'agradaria provar alguna cosa original? No et quedis sense descobrir l'última novetat de Slendier, la pasta sense gluten d'Edamame orgànica. Una alternativa estupenda per consumir una mica més de llegums d'una manera divertida. Aquesta pasta té una aportació de proteïnes i fibra molt més alt que la pasta tradicional de blat. Encantarà a tota la família i en 5 minuts tindràs llista una pasta plena sabor.

Preu base -10%

Slendier

SLE09

Espaguetis d'Edamame sense gluten

Descobreix la nova pasta de Mongetes negres de Slendier. Ideal per als amants de la pasta bio que busquen reduir el consum de carbohidrats i calories, però que alhora volen gaudir del seu plat preferit de pasta. Un format molt recomanable per l'aportació en proteïnes i fibra. Destaca per la seva cocció ràpida de 3-5 minuts. No et quedis sense provar-la amb la teva salsa favorita de tomàquet i alfàbrega, amb tofu, amb pesto ... ¡Mai un plat de llegums ha estat tan irresistible!