Espaguetis de blat de moro i arròs sense gluten

Ref: AN231
Quantitat: 250 gr
3,45 euros
Impostos inclosos
Quantitat
  • Bio
Alce Nero

Certificat per:

BIO

IT-BIO-009 AGRICULTURA UE

favorite_border Guardar per a més tard

Pasta tradicional italiana sense gluten elaborada amb blat de moro i arròs ecològics cultivats al nord d'Itàlia. Amb una recepta especialment ideada per aconseguir l'equilibri perfecte de sabors entre el blat de moro i l'arròs. Aquests espaguetis són l'alternativa perfecta per combinar amb un saltejat de verdures, pestos o salses.

Farina de blat de moro* (80%) , farina d'arròs* (20%).

Al·lèrgens:

Pot contenir traces d' endegaments i soja.

* d' agricultura ecològica

Ferir en 1,5 litres d' aigua per 100 gr de pasta. Cuinar al gust. Temps de cocció aproximat: 10-12 minuts.

kcal.355
kJ.1491
Hidrats de carboni78
dels quals, sucres2
Proteïnes7
Greixos:1,40
de les quals, saturades0,50
Fibra alimentària1
Sal0,05
6 altres productes en la mateixa categoria:

Slendier

SLE08

Espaguetis de Soja Negra sense gluten

T'agradaria provar alguna cosa original? No et quedis sense descobrir l'última novetat de Slendier, la pasta sense gluten d'Edamame orgànica. Una alternativa estupenda per consumir una mica més de llegums d'una manera divertida. Aquesta pasta té una aportació de proteïnes i fibra molt més alt que la pasta tradicional de blat. Encantarà a tota la família i en 5 minuts tindràs llista una pasta plena sabor.

La Finestra sul Cel

1PEPISE

Penne de pèsols verds

Sorprenents penns de pèsols verds, elaborats amb ingredients de cultiu ecològic. Amb un alt contingut en proteïna i fibra, aquesta pasta es converteix en una aliada perfecta en la cuina, proporcionant a més vitamines i minerals propis d'aquest pèsol. El seu original color verd i el seu agradable sabor són ideals per combinar aquests llegums amb una crema de fruits secs, amb una salsa ve...

Preu base -15%

Quinua Reial

QR012

Penne de quinoa real i arròs bio 100% Plastic free

Descobreix la pasta sense gluten de més alta qualitat elaborada 100% amb ingredients ecològics. Amb una textura 'al dent' excepcional, crea autèntics plats de pasta aptes per a celíacs. ¡Ara en envàs plastic free, per reciclar íntegrament al contenidor de cartró.

La Finestra sul Cel

1PECECI

Penne de cigrons

Deliciosos penns de cigrons procedents d' agricultura ecològica. Amb un alt contingut en fibra i en proteïna, aquesta pasta de cigrons és una font de carbohidrats complexos, que allibera energia de forma constant i duradora. Una opció fàcil, sana i soprenent per acompanyar amb una salsa de fruits secs, un sofrit de verdures o un mix de tofu i algues del mar. Apte per a vegans. ...

La Finestra sul Cel

1PESAR

Penne de blat sarraïn BIO

Penne de blat sarraïn procedent d' agricultura ecològica. Un cereal que conté minerals, antioxidants i un alt contingut en fibra, molt beneficiosos per a la salut. Autèntica pasta 100% italiana ideal per combinar amb qualsevol tipus de salsa o per afegir en amanides. Gluten free....

Preu base -15%

Quinua Reial

QR013

Fusilli d'arròs i quinoa real 100% Plastic Free

Descobreix la pasta sense gluten de més alta qualitat elaborada 100% amb ingredients ecològics. Amb una textura 'al dent' excepcional, crea autèntics plats de pasta aptes per a celíacs. ¡Ara en envàs plastic free, per reciclar íntegrament al contenidor de cartró.

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:

Argital

AR84

Aigua perfumada de roses

Aigua perfumada amb pur oli essencial de roses i aigua mineral adequat per a tot tipus de pells. Facial i corporal. Equilibrant. 100% natural....

Voelkel

VK042

Kombucha de maragda i llimona BIO 330ml

La kombucha és una beguda de te fermentat, energint i refrescant. L'harmoniosa combinació de te verd, herbes aromàtiques, suc de maragda i un toc lleuger de llimona, li donen a aquest refresc lleugerament efervescent un sabor inigualable. Sense additius ni concentrats, només inclou ingredients 100% naturals, conservats mitjançant pasteurització. En no incloure filtrat en el seu procés d'elaboració, manté tots els seus nutrients, per la qual cosa és una gran font d'antioxidants , ajudant a la digestió i reforçant el sistema immune. Producte pasteuritzat.

Machandel

MC010

Remolatxa BIO Demeter

La remolatxa és un aliment marrec amb increïbles propietats nutricionals que sempre hauríem de tenir en la nostra dieta. Brinden energia, són aliades contra la inflamació i ajuden a desintoxicar el cos. A més disposen d' un alt contingut en ferro, també és rica en caròtens, en follats i vitamines B1, B2, B3 i B6. Machandel porta més de 30 anys produint productes biodinàmics en conserva. Ho fan a la seva manera: en estreta col·laboració amb els seus productors i amb la cura dels seus clients. Així és com aconsegueixen productes de bon gust, sans i honestos.

Yipsophilia

Y16

Crema de roses ELIT 50 ml

Rejoveneix i oxigena. Pell desvitalitzada. És una extraordinària emulsió natural que nodreix i il·lumina la pell fatigada i desvitalitzada. Aporta una gran riquesa en àcids grassos essencials i antioxidants que prevenen l' envelliment prematur. Proporciona al cutis elements bioactius amb efecte lifting que retornen tonicitat al rostre. La CREMA DE ROSES ELIT està especialment recomanada per...

La Finestra sul Cel

1PUMEPE

Puré de poma i pera BIO

Puré de poma i pera elaborat 100% amb fruita biològica cuita a baixa temperatura, per conservar les seves propietats nutritives. Sense espessadors ni colorants. Conté només els sucres de la fruita. Un berenar o un postre ple de natura. Presentat en dues tarrines de 100 grams per a una major comoditat. ...

La Finestra sul Cel

1MIGAR

Miso de cigrons bio sense pasteuritzar

Descobreix el nou miso de cigrons de la Finestra sul Cel. Un miso sense soja i sense pasteuritzar, elaborat amb un 47% de cigrons ecològics, arròs fermentat i sal marina. S' elabora seguint els mètodes tradicionals japonesos i es fermenta entre 2 i 3 mesos, atorgant-li un sabor ric i suau que combina el sabor dolç dels cigrons amb el sabor umami del miso tradicional. Molt versàtil a la cuina, permet preparar una rica sopa de miso, pèsols vegetals, usar-se com a amaniment o, fins i tot, per donar un toc salat a una deliciosa torrada de tahín, alvocat i miso de cigrons.

També podria interessar-li

Alce Nero

AN003

Penne de blat dur integral

Penne de blat integral italià cultivat de forma artesanal, sense pesticides ni herbicides. Elaborats al trafilat de bronze, tècnica artesanal que atorga a la pasta una textura rugosa ideal per absorbir millor qualsevol tipus de salsa que li anades. Rica en fibra i amb un major contingut en proteïna....

Alce Nero

AN005

Fusilli de blat dur integral

Fusilli de blat integral elaborat amb blat italià ecològic procedent de l'altiplà de Murge, entre Puglia i Basilicata, al sud d'Itàlia. Ric en fibra i amb un major contingut en proteïna. Ideal per combinar amb qualsevol tipus de salsa o per afegir a amanides....

Alce Nero

AN007

Espaguetis de blat dur

Pasta tradicional italiana elaborada amb blat italià procedent de cultiu ecològic. Amb un sabor autèntic i inconfundible, és ideal per combinar amb verdures sense salses o amb salsa de tomàquet, pesto o qualsevol altra....

Alce Nero

AN010

Fusilli de blat dur

Fusilli de blat italià orgànic elaborat amb un rigorós procés productiu que li atorga un sabor únic i inconfundible. La tècnica de tall utilitzada, anomenada trafilat al bronze, li confereix una textura rugosa ideal per absorbir amb més facilitat qualsevol salsa o condiment que s'utilitzi....

Alce Nero

AN011

Tiburons de blat dur

Tiburons de blat dur italià cultivat a l'altiplà de Murge, entre Puglia i Basilicata, al sud d'Itàlia. 100% ecològics i amb un sabor únic i inconfundible, propi de la pasta italiana més autèntica. Ideals per afegir a brous vegetals....

Alce Nero

AN054

Passata de tomàquet BIO

Passata de tomàquet natural de cultiu ecològic elaborada amb tomàquets frescos de la zona d'Emilia Romagna, madurats al sol, a la vall de Mezzano a Itàlia. Sabroso i 100% natural, el seu procés de producció no s'allarga més de 8 hores des de la recol·lecció a l'envasat amb una pasteurització a baixa temperatura. Un bàsic que no pot faltar en el nostre rebost ideal per preparar qualsevol tipus de ...

Alce Nero

AN228

Fideu per a fideuà

Fideu curt semintegral de sèmola ecològica, ideal per a fideuà. Originària de Trentino, al Sud d'Itàlia, la seva textura al dent i el seu sabor són tradicionals i únics, propi de tota la gamma d'Alce Nero. Pot acompanyar-se amb qualsevol tipus de salsa o brou....