La Finestra sul Cel
1HALMA
Falca amb mel i ametlla
Pasta dolça amb mel i ametlla d' agricultura ecològica. Ideal per untar o gaudir com a postres....
El Halva es un postre típico de la zona del mediterráneo oriental, consistente en una pasta dulce elaborada a base de semillas de sésamo y endulzada con miel, apto para celíacas.
La Finestra sul Cel
1HALMA
Pasta dolça amb mel i ametlla d' agricultura ecològica. Ideal per untar o gaudir com a postres....
La Finestra sul Cel
1HALCIO
Pasta dolça amb xocolata negra d' agricultura ecològica. Ideal per untar o gaudir com a postres. Elaborada amb llavors de sèsam mòltes, mel, pasta de cacau i cacau en pols. Una explosió de sabor per a un postre saludable i deliciós....
La Finestra sul Cel
1HAL
Pasta dolça amb mel d' agricultura ecològica. Ideal per untar o gaudir com a postres....
El Halva es un postre típico de la zona del mediterráneo oriental, consistente en una pasta dulce elaborada a base de semillas de sésamo y endulzada con miel. También se le pueden añadir frutos secos y aromatizar con diferentes especias y fragancias como cacao o canela. Por ser 100% vegetal y naturalmente privado de gluten, es un postre apto para celíacos, y resulta una alternativa saludable y natural para untar o para tomar solo. Te ofrecemos diferentes sabores, como el halva con chocolate negro, halva natural con miel o halva con miel y almendras, todos ellos libres de aceite de palma y elaborados con ingredientes procedentes de agricultura ecológica.