Pasta

Descobreix l'autèntica pasta italiana a la nostra botiga bio: Espaguetis integrals, fusilli, macarrons i lasanya i més.

Read more... Read less

Alce Nero

AN228

Fideu per a fideuà

Fideu curt semintegral de sèmola ecològica, ideal per a fideuà. Originària de Trentino, al Sud d'Itàlia, la seva textura al dent i el seu sabor són tradicionals i únics, propi de tota la gamma d'Alce Nero. Pot acompanyar-se amb qualsevol tipus de salsa o brou....

Alce Nero

AN222

Fusilli d' espelta

Deliciosos fusell d'espelta blanca italiana elaborats artesanalment. De textura rugosa i sabor lleugerament dolç. Ideals per combinar amb qualsevol tipus de salsa o afegir en amanides....

Alce Nero

AN221

Penne d'espelta

Artesanals i orgànics penne d'espelta blanca italians, elaborats al trafilat al bronze. Aquesta tècnica permet que siguin rugosos i esbossin millor les salses i condiments....

Alce Nero

AN220

Espaguetis d' espelta

Deliciosos espaguetis elaborats amb espelta blanca italiana, un dels cereals més antics i nutritius del planeta. Comparada amb la pasta de blat, és més digestiva, té un menor contingut calòric i un sabor lleugerament dolç. Ideal per combinar amb qualsevol tipus de salsa! A més, el seu envàs és 100% de paper i sense plàstic, perquè d'aquesta manera es contribueixi a salvaguadar el nostre planeta.

Alce Nero

AN207

Tallarins de blat dur

Tallarins de blat dur provinent de l' altiplà de Murge, entre Puglia i Basilicata, al sud d' Itàlia. Les varietats cultivades, entre les quals hi ha Senatone Capelli, SImeto i Quadrato, estan elaborades seguint un rigorós procés productiu que permet obtenir una pasta ecològica de sabor únic i inconfundible....

Alce Nero

AN011

Tiburons de blat dur

Tiburons de blat dur italià cultivat a l'altiplà de Murge, entre Puglia i Basilicata, al sud d'Itàlia. 100% ecològics i amb un sabor únic i inconfundible, propi de la pasta italiana més autèntica. Ideals per afegir a brous vegetals....

Alce Nero

AN010

Fusilli de blat dur

Fusilli de blat italià orgànic elaborat amb un rigorós procés productiu que li atorga un sabor únic i inconfundible. La tècnica de tall utilitzada, anomenada trafilat al bronze, li confereix una textura rugosa ideal per absorbir amb més facilitat qualsevol salsa o condiment que s'utilitzi....

Alce Nero

AN008

Penne de blat dur

Sabres, rugosos i artesanals. Així són els penne de blat italià ecològic d'Alce Nero. Estan elaborats amb blat dur cultivat al sud d'Itàlia i són ideals per combinar amb verdures o qualsevol pesto o de la pròpia marca. Quedaran deliciosos!

Alce Nero

AN007

Espaguetis de blat dur

Pasta tradicional italiana elaborada amb blat italià procedent de cultiu ecològic. Amb un sabor autèntic i inconfundible, és ideal per combinar amb verdures sense salses o amb salsa de tomàquet, pesto o qualsevol altra....

Slendier

SLE01

Pasta konjac Espaguetis BIO

Deliciosos i sorprenents espaguetis Slendier elaborats a base de konjac ecològic, un antic vegetal japonès utilitzat durant milers d'anys per acompanyar els àpats principals amb una aportació molt baixa en calories. Un plat que a més és font de fibra i certificat sense gluten. Espaguetis amb salsa bolonyesa vegana o mix de verdures i tofu... ¿Quin tries per menjar? ...

Slendier

SLE02

Pasta konjac Arròs

Sorprenent i livià arròs Slendier preparat a base de konjac ecològic, un antic vegetal d'origen nipó que es va utilitzar durant milers d'anys com a acompanyament de plats principals. El secret d' aquest producte és el seu baix contingut en calories i alt contingut en fibra, que el converteix en una alternativa ideal a l' arròs tradicional. ¡Mai abans menjar arròs havia estat tan fàcil! Certificad...

Slendier

SLE03

Pasta konjac Noodle

Noodles elaborats a base de konjac de procedència orgànica. Aquesta arrel originària del país nipó destaca pel seu baix aportament calòric i pel seu alt contingut en fibra. A més, no conté gluten i és apta per a vegans. Prepara un sopar oriental amb els noodles de Konjac i una salsa de crema de coco i llegums... ¡I sorprendràs a tota la família! ...

Slendier

SLE05

Pasta konjac Fettuccine BIO

¿T'imagines menjar uns autèntics fettuccine amb verdures sense gaires calories? ¡El secret és al konjac orgànic de Slendier! Una arrel d' origen japonès que es caracteritza pel seu alt contingut en fibra i el seu baix aportament energètic. Aquesta pasta és l' alternativa ideal als tradicionals fetuccine de blat, menys digestius i amb una càrrega calòrica molt superior. Apte per a vegans i certificat...

Slendier

SLE06

Pasta konjac Cabello d' àngel

Original i deliciosa pasta de cabell d' àngel Slendier elaborada amb konjac de procedència orgànica. Aquest vegetal d'origen japonès es va utilitzar durant milers d'anys com a acompanyament als àpats principals dels nipons pel seu baix contingut calòric. Un plat lleuger i ràpid de preparar ideal per barrejar amb un caldo de verdures de temporada. A més, està certificat sense gluten i és apta ...

La Finestra sul Cel

1SPALAJ

Espaguetis d' alfàbrega i all

Pasta tradicional 100% italiana elaborada amb sèmola de blat dur ecològic, preparada i assecada a baixa temperatura (màxim 45º). Ideal per combinar amb pesto o qualsevol altre condiment. ...

La Finestra sul Cel

1SESPA

Espaguetis de sègol integral

Espaguetis integrals de sègol elaborats amb ingredients procedents d' agricultura ecològica. Ideals per combinar amb qualsevol tipus de salsa o condiment....

La Finestra sul Cel

1SEMAC

Macarrons integrals de sètol

Macarrons integrals de sètol procedent d' agricultura ecològica. Elaborats 100% amb sètol integral, són ideals per combinar amb qualsevol salsa o condiment....

La Finestra sul Cel

1FUSAR

Fusilli de blat sarraïn

Fusilli de blat sarraïn procedent d' agricultura ecològica. Un cereal que conté minerals, antioxidants i un alt contingut en fibra, molt beneficiosos per a la salut . Autèntica pasta 100% italiana ideal per combinar amb qualsevol tipus de salsa o per afegir en amanides. Gluten free. ...

La Finestra sul Cel

1FUPOSPI

Fusilli tricolor

Alegre pasta tricolor amb tomàquet i espinacs elaborada exclusivament amb sèmola de blat dur preparada i assecada a baixa temperatura (màxim 45 graus). Ideal per combinar amb qualsevol tipus de salsa o condiment o per afegir a amanides....

La Finestra sul Cel

1FAPOSPI

Papallones tricolor

Alegre pasta tricolor amb tomàquet i espinacs elaborada exclusivament amb sèmola de blat dur preparada i assecada a baixa temperatura (màxim 45 graus). Ideal per combinar amb qualsevol tipus de salsa o condiment o per afegir en amanides....

Slendier

SLE10

Pasta konjac Penne BIO

Deliciosos y sorprendentes macarrones Slendier elaborados a base de konjac ecológico, un antiguo vegetal japonés utilizado durante miles de años para acompañar las comidas principales con un aporte muy bajo en calorías. Un plato que además es fuente de fibra y certificado sin gluten. Macarrones con salsa boloñesa vegana o mix de verduras y tofu… ¿Cuál eliges para comer? ...

Alce Nero

AN219

Fusilli d' espelta integral

Els fusell més autèntics, elaborats amb espelta orgànica cultivada a les regions de la Toscana, Umbría, Marche i Emilia Romagna. Destaca per les seves característiques nutritives i el seu alt contingut en fibra. Per combinar amb qualsevol tipus de salsa o fer-te amanides de pasta....

Alce Nero

AN218

Penne d'espelta integral

Pasta 100% integral elaborada només amb una mena d'espelta italiana anomenada Triticum dioccum, cultivada al centre d'Itàlia a les zones de la Toscana, Umbría, Marche i Emilia Romagna. Amb un lleuger sabor dolç i rugosa textura, són els penne ideals per combinar amb qualsevol tipus de salsa....

Alce Nero

AN217

Espaguetis d' espelta integral

Espaguetis elaborats exclusivament amb espelta integral italiana cultivada a les regions de la Toscana, Umbría, Marche i Emilia Romagna. Destaca per les seves característiques nutritives i el seu alt contingut en fibra. Per combinar amb qualsevol tipus de salsa....

Preu base -10%

Oficina della Pasta

ODP004

Linguine amb gingebre i llimona

Linguine amb gingebre i llimona elaborat amb ingredients 100% ecològics. El secret d'aquesta pasta està en el procés, inspirat en la tradició. Seleccionant la millor sèmola de blat dur i amb un mètode de producció de pasta fet al "bronzo" per retenir millor el sabor de les salses i condiments. 100% veguen....

Alce Nero

AN005

Fusilli de blat dur integral

Fusilli de blat integral elaborat amb blat italià ecològic procedent de l'altiplà de Murge, entre Puglia i Basilicata, al sud d'Itàlia. Ric en fibra i amb un major contingut en proteïna. Ideal per combinar amb qualsevol tipus de salsa o per afegir a amanides....

Alce Nero

AN012

Lasanya de blat dur

Lasaña de blat dur Alce Nero realitzada amb blat 100% italià d'origen ecològic. Aquesta lasanya destaca per la seva consistència més rugosa i porosa, que absorbeix millor els condiments i les salses oferint un sabor més intens. És possible cuinar-la directament al forn, sense precocció, per a preparacions més ràpides. Una opció que encantarà a tota la família!...

Alce Nero

AN003

Penne de blat dur integral

Penne de blat integral italià cultivat de forma artesanal, sense pesticides ni herbicides. Elaborats al trafilat de bronze, tècnica artesanal que atorga a la pasta una textura rugosa ideal per absorbir millor qualsevol tipus de salsa que li anades. Rica en fibra i amb un major contingut en proteïna....

Alce Nero

AN001

Espaguetis de blat dur integral

Autèntica pasta tradicional italiana elaborada amb blat ecològic cultivat a l'altiplà de Murge, entre Puglia i Basilicata, al sud d'Itàlia. Rica en fibra i amb un major contingut en proteïna. El seu rigorós procés de selecció permet obtenir una pasta de sabor únic i inconfundible ideal per combinar amb qualsevol tipus de salsa....

Alce Nero

AN014

Fusilli tricolor bio

Els fusell tricolor d'Alce Nero s'elaboren amb blat dur orgànic cultivat a Itàlia. L'excel·lent sèmola obtinguda d'aquesta varietat de blat dur després del tamitzat, es barreja amb aigua de brollador dels Dolomites. Els fusell tricolor d'Alce Nero són font de fibra i ideals per preparar plats divertits per als més petits, els pots acompanyar amb salses a base de tomàquet o pesto. ¡Deliciosos!

Quinua Reial

QR012

Penne de quinoa real i arròs bio 100% Plastic free

Descobreix la pasta sense gluten de més alta qualitat elaborada 100% amb ingredients ecològics. Amb una textura 'al dent' excepcional, crea autèntics plats de pasta aptes per a celíacs. ¡Ara en envàs plastic free, per reciclar íntegrament al contenidor de cartró.

Quinua Reial

QR013

Fusilli d'arròs i quinoa real 100% Plastic Free

Descobreix la pasta sense gluten de més alta qualitat elaborada 100% amb ingredients ecològics. Amb una textura 'al dent' excepcional, crea autèntics plats de pasta aptes per a celíacs. ¡Ara en envàs plastic free, per reciclar íntegrament al contenidor de cartró.

La Finestra sul Cel

1PESAR

Penne de blat sarraïn BIO

Penne de blat sarraïn procedent d' agricultura ecològica. Un cereal que conté minerals, antioxidants i un alt contingut en fibra, molt beneficiosos per a la salut. Autèntica pasta 100% italiana ideal per combinar amb qualsevol tipus de salsa o per afegir en amanides. Gluten free....

La Finestra sul Cel

1PEPISE

Penne de pèsols verds

Sorprenents penns de pèsols verds, elaborats amb ingredients de cultiu ecològic. Amb un alt contingut en proteïna i fibra, aquesta pasta es converteix en una aliada perfecta en la cuina, proporcionant a més vitamines i minerals propis d'aquest pèsol. El seu original color verd i el seu agradable sabor són ideals per combinar aquests llegums amb una crema de fruits secs, amb una salsa ve...

La Finestra sul Cel

1PECECI

Penne de cigrons

Deliciosos penns de cigrons procedents d' agricultura ecològica. Amb un alt contingut en fibra i en proteïna, aquesta pasta de cigrons és una font de carbohidrats complexos, que allibera energia de forma constant i duradora. Una opció fàcil, sana i soprenent per acompanyar amb una salsa de fruits secs, un sofrit de verdures o un mix de tofu i algues del mar. Apte per a vegans. ...

La Finestra sul Cel

1FURICU

Fusilli d' arròs i cúrcuma

Deliciosos fusell d' arròs i cúrcuma, elaborats amb ingredients de cultiu ecològic. La cúrcuma, a més d' aportar el color ataronjat i la potent aroma als fusell, és considerada una espècie amb propietats antiinflamatòries i antioxidants. El resultat, una barreja sorprenent i digestiva, rica en fibra i ideal per preparar amanides de pasta o plats de pasta especiats. Gluten free i...

La Finestra sul Cel

1FULERI

Fusilli de llenties vermelles BIO

Originals i sabrosos fusilli de llenties vermelles elaborats 100% amb llenties procedents de cultiu ecològic. El seu original color vermell i el seu sabor autèntic a llenties, la converteix en una pasta ideal per combinar amb un sofrit de verdures, xampinyons i salsa de soja. Alt contingut en fibra i alt contingut en proteïna. Sense colorants i apte per a vegans. ¡La forma més original de menjar llegum...

Alce Nero

AN013

Lacits de blat dur bio

La pasta d' Alce Nero es caracteritza per ser de la més alta qualitat ecològica i pel rigorós procés de producció que utilitza aigua de brollador dels Dolomites i tècnica tradicional de bronze per crear una pasta que sempre queda al punt. Gràcies a la seva forma, el farfalle/lacits de blat dur Alce Nero també és ideal per al seu ús en amanides de pasta a l'estiu.

Alce Nero

AN231

Espaguetis de blat de moro i arròs sense gluten

Pasta tradicional italiana sense gluten elaborada amb blat de moro i arròs ecològics cultivats al nord d'Itàlia. Amb una recepta especialment ideada per aconseguir l'equilibri perfecte de sabors entre el blat de moro i l'arròs. Aquests espaguetis són l'alternativa perfecta per combinar amb un saltejat de verdures, pestos o salses. ...

Alce Nero

AN232

Penne de blat de moro i arròs sense gluten

Deliciosos i sabres penne sense gluten elaborats amb ingredients ecològics, cultivats al nord d'Itàlia. Preparats amb una enginyosa tècnica de processament que aconsegueix conservar un sabor i una textura similar a la pasta de blat dur, però sense gluten. Ideal per combinar amb infinitud de salses i condiments. ...

Alce Nero

AN234

Fusilli de blat de moro i arròs sense gluten

Autèntics afusellats elaborats amb blat de moro i arròs de cultiu ecològic. La tècnica de tall utilitzada dóna a aquesta pasta una superfície rugosa que absorbeix millor qualsevol tipus de salsa, sense perdre la seva textura i consistència. L'alternativa perfecta sense gluten per combinar amb pestos, salses o afegir a amanides. ...

Slendier

SLE08

Espaguetis de Soja Negra sense gluten

T'agradaria provar alguna cosa original? No et quedis sense descobrir l'última novetat de Slendier, la pasta sense gluten d'Edamame orgànica. Una alternativa estupenda per consumir una mica més de llegums d'una manera divertida. Aquesta pasta té una aportació de proteïnes i fibra molt més alt que la pasta tradicional de blat. Encantarà a tota la família i en 5 minuts tindràs llista una pasta plena sabor.

Slendier

SLE09

Espaguetis d'Edamame sense gluten

Descobreix la nova pasta de Mongetes negres de Slendier. Ideal per als amants de la pasta bio que busquen reduir el consum de carbohidrats i calories, però que alhora volen gaudir del seu plat preferit de pasta. Un format molt recomanable per l'aportació en proteïnes i fibra. Destaca per la seva cocció ràpida de 3-5 minuts. No et quedis sense provar-la amb la teva salsa favorita de tomàquet i alfàbrega, amb tofu, amb pesto ... ¡Mai un plat de llegums ha estat tan irresistible!