Caserecce de espelta bio

Ref: IR016
Quantitat: 500 gr
3,65 euros
Impostos inclosos
Quantitat
  • Bio
Iris Bio

Certificat per:

BIO IT-BIO-006
favorite_border Guardar per a més tard
Los caserecce de espelta ecológico IRIS se producen con una mezcla de granos cuidadosamente seleccionados por ellos de su propia cosecha, para garantizar un producto con un alto valor nutricional y con una óptima resistencia a la cocción. Toda la elaboración responde plenamente al método tradicional, con dibujo en bronce, para obtener una pasta agradablemente más rugosa y porosa, ideal para absorber y realzar las salsas. Los caserecce son un formato de pasta muy típico de la italia de las islas , un formato antiguo y muy tradicional .
Harina de trigo de espelta* *de agricultura ecológica.
Al·lèrgens: Conté gluten . Pot contenir traces d' ou, soja, mostassa i derivats
* d' agricultura ecològica
Per preparar 500 g de pasta, posi a bullir uns 5 litres d' aigua amb sal. Aboqui la pasta i cuine durant el temps de cocció especificat, removent de cop, coure durant el temps de cocció indicat, escórrer, sacsejar al gust i servir.
kcal359
kJ1521
Greixos1,5
De les quals, saturades0,5
Hidrats de carboni76
Dels quals, sucres2,1
Fibra alimentària3,4
Proteïnes12
Sal0.01
6 altres productes en la mateixa categoria:

Alce Nero

AN220

Espaguetis d' espelta

Deliciosos espaguetis elaborats amb espelta blanca italiana, un dels cereals més antics i nutritius del planeta. Comparada amb la pasta de blat, és més digestiva, té un menor contingut calòric i un sabor lleugerament dolç. Ideal per combinar amb qualsevol tipus de salsa! A més, el seu envàs és 100% de paper i sense plàstic, perquè d'aquesta manera es contribueixi a salvaguadar el nostre planeta.

Preu base -10%

Alce Nero

AN231

Espaguetis de blat de moro i arròs sense gluten

Pasta tradicional italiana sense gluten elaborada amb blat de moro i arròs ecològics cultivats al nord d'Itàlia. Amb una recepta especialment ideada per aconseguir l'equilibri perfecte de sabors entre el blat de moro i l'arròs. Aquests espaguetis són l'alternativa perfecta per combinar amb un saltejat de verdures, pestos o salses. ...

Alce Nero

AN003

Penne de blat dur integral

Penne de blat integral italià cultivat de forma artesanal, sense pesticides ni herbicides. Elaborats al trafilat de bronze, tècnica artesanal que atorga a la pasta una textura rugosa ideal per absorbir millor qualsevol tipus de salsa que li anades. Rica en fibra i amb un major contingut en proteïna....

Slendier

SLE08

Espaguetis de Soja Negra sense gluten

T'agradaria provar alguna cosa original? No et quedis sense descobrir l'última novetat de Slendier, la pasta sense gluten d'Edamame orgànica. Una alternativa estupenda per consumir una mica més de llegums d'una manera divertida. Aquesta pasta té una aportació de proteïnes i fibra molt més alt que la pasta tradicional de blat. Encantarà a tota la família i en 5 minuts tindràs llista una pasta plena sabor.

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:

Argital

AR61

Argila verda fina 2.5 kg

Argila verda assecada al sol finament mòlta. Per a mascaretes, cataplasmes, pediluvis o banys. Facial i corporal. 100% natural....

Machandel

MC015

Mongetes vermelles BIO

Les mongetes vermelles de Machandel són perfectes per a una dieta equilibrada i saludable. A més, són saciants, regulen el trànsit intestinal i contenen minerals i vitamines beneficiants per a l'organisme. Delicioses per preparar amanides a l' estiu o plats de cullera a l' hivern. Machandel porta més de 30 anys produint productes biodinàmics en conserva, sans, de qualitat i en estreta col·laboració amb els seus productors.

La Finestra sul Cel

1SESANE

Sèsam negre BIO 100% compostable

Sèsam negre d' origen ecològic, ric en calci, àcids grassos, proteïnes i fibra. D'un sabor més intens i aromàtic que el sèsam blanc, el sèsam negre és ideal per enriquir qualsevol plat o afegir en pans i galetes. Envasat en atmosfera protegida per conservar tots els seus nutrients. Gluten free. ¡Ara en envàs 100% compostable!

La Finestra sul Cel

1PANES

Pan de molde tierno harina integral de espelta sin corteza 300g BIO

Y el as de corazones, queremos decir de panes, pero que te robará el corazón igualmente. Prueba nuestro pan de espelta elaborado con harina integral de espelta, aceite de oliva virgen extra y un toque de sal marina. Tierno de la primera a la última rebanada y sin azúcares añadidos.

Vivani

VI003

Xocolata Negre 71% Santo Domingo BIO

El Xocolate Negre de VIVANI és una delícia per a tot amant dels xocolates amb un alt contingut de cacau i una iniciació immillorable per als que s'endinsen en aquest apassionant món. Conté un 71 % del millor cacau ecològic de la República Dominicana. Vegan, Plastic Free i amb certificació Rainforest.