Penne de blat dur integral

Ref: AN003
Quantitat: 500 gr
2,10 € 10% de descuento
1,89 €
Quantitat
  • Bio
Alce Nero

Certificat per:

BIO IT-BIO-009 Agricultura Itàlia
favorite_border Guardar per a més tard
Penne de trigo integral italiano cultivado de forma artesanal, sin pesticidas ni herbicidas. Elaborados al trafilado de bronce, técnica artesanal que otorga a la pasta una textura rugosa ideal para absorber mejor cualquier tipo de salsa que le añadas. Rica en fibra y con un mayor contenido en proteína.
Sémola integral de trigo duro*, agua.
* d' agricultura ecològica
Ferllir durant 10 minuts.
kcal.349
kJ.1466
Hidrats de carboni66
dels quals, sucres3,20
Proteïnes12
Greixos:2,10
de les quals, saturades0,40
Fibra alimentària7,70
Sal0
6 altres productes en la mateixa categoria:

Alce Nero

AN011

Tiburons de blat dur

Tiburons de blat dur italià cultivat a l'altiplà de Murge, entre Puglia i Basilicata, al sud d'Itàlia. 100% ecològics i amb un sabor únic i inconfundible, propi de la pasta italiana més autèntica. Ideals per afegir a brous vegetals....

Alce Nero

AN005

Fusilli de blat dur integral

Fusilli de blat integral elaborat amb blat italià ecològic procedent de l'altiplà de Murge, entre Puglia i Basilicata, al sud d'Itàlia. Ric en fibra i amb un major contingut en proteïna. Ideal per combinar amb qualsevol tipus de salsa o per afegir a amanides....

Alce Nero

AN001

Espaguetis de blat dur integral

Autèntica pasta tradicional italiana elaborada amb blat ecològic cultivat a l'altiplà de Murge, entre Puglia i Basilicata, al sud d'Itàlia. Rica en fibra i amb un major contingut en proteïna. El seu rigorós procés de selecció permet obtenir una pasta de sabor únic i inconfundible ideal per combinar amb qualsevol tipus de salsa....

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:

Alce Nero

AN234

Fusilli de blat de moro i arròs sense gluten

Autèntics afusellats elaborats amb blat de moro i arròs de cultiu ecològic. La tècnica de tall utilitzada dóna a aquesta pasta una superfície rugosa que absorbeix millor qualsevol tipus de salsa, sense perdre la seva textura i consistència. L'alternativa perfecta sense gluten per combinar amb pestos, salses o afegir a amanides. ...

Vivani

VI033

Xocolata Negre 62% amb Caramelo i Flor de Sal de Mallorca BIO

Caramel, sal i xocolata: tres sabors clàssics que combinen a la perfecció. L'agradable contrast dels sabors salats i dolços cobra protagonisme amb el nostre aromàtic xocolata negre ecològic amb un 62 % de cacau de la República Dominicana. Els cruixents tropes de caramel s'entremesclen amb la flor de sal de la platja verge d'Es Trenc, a Mallorca. Els seus exquisits vidres, collits artesanalment a les salines d'aquest paratge, són una especialitat balear molt apreciada. Un 62 % de cacau per als amants dels xocolates negres suaus. BIO, plastic free, vegan i amb certificació Rainforest.

La Finestra sul Cel

1FRUCO

Compota de fruites del bosc

Compota de fruites del bosc procedents d' agricultura ecològica certificada. Obtinguda de la cocció de la fruita i la seva barreja amb concentrat de poma. Amb un mínim d'un 60-70% de la millor fruita. Compota untable ideal per a l' esmorzar o el berenar. Perfecta també per a l' elaboració de postres. Sense sucres afegits....

Preu base -15%

La Finestra sul Cel

1BERICA

Beguda d' arròs amb calci

Exquisida beguda d'arròs amb calci sense sucre afegit. Elaborada amb grans sencers d' arròs italià procedent d' agricultura ecològica. Enriquida amb calci procedent d' algues marines Lithothamnium Calcareum. És una òptima alternativa sense gluten a la llet. El seu sabor dolç procedeix de la transformació enzimàtica de l'arròs....

Alce Nero

AN055

Tomàquet amb polpa triturat BIO

Tomàquet triturat amb polpa procedent de cultiu ecològic. Per conservar les seves propietats nutricionals, el procés d'elaboració no s'allarga més de 8 hores des de la recol·lecció a l'envasament final. 100% natural sense conservants ni colorants. Perfecte per elaborar delicioses receptes....