Xocolata Negre 71% Santo Domingo BIO

Ref: VI003
Quantitat: 0.10
2,23 euros
Quantitat
  • Bio
  • Plastic free
Vivani

Certificat per:

BIO

DE-ÖKO-013 Agricultura no UE

favorite_border Guardar per a més tard

El Xocolate Negre de VIVANI és una delícia per a tot amant dels xocolates amb un alt contingut de cacau i una iniciació immillorable per als que s'endinsen en aquest apassionant món. Conté un 71 % del millor cacau ecològic de la República Dominicana. Vegan, Plastic Free i amb certificació Rainforest.

Pasta de cacao*º, azúcar de caña integral*, manteca de cacao*º. Cacao: 71% mínimo. ºRainforest Alliance Certified

Al·lèrgens:

Pot contenir traces de gluten, llet, fruits de closca.

* d' agricultura ecològica

Mantenir fresc i sec (15-18 °C)

kcal.585
kJ.2425
Hidrats de carboni32,50
dels quals, sucres27
Proteïnes7
Greixos:44,90
de les quals, saturades28,30
6 altres productes en la mateixa categoria:
Preu base -10%

Vivani

VI011

Xocolata amb Llet BIO

Un irresistible xocolata amb llet suau i cremós, arrodonit amb un excels toc de cacau ecològic de la República Dominicana. BIO, Plastic free i amb certificació Rainforest.

Vivani

VI025

Xocolata Negre Panamà 75% amb sucre de coco BIO

Aquesta xocolata està endut amb sucre de coco, una apreciada alternativa al sucre que té lleugeres notes de caramel. El complement perfecte per a l' aromàtic cacau ecològic de Panamà. Un 75 % de cacau per als amants dels xocolates negres moderadament intensos. BIO, Vegan, plastic free i amb certificació Rainforest.

Preu base -10%

Vivani

VI004

Xocolata Negre 60% amb Casis BIO

El millor xocolata negre amb un 60 % de cacau, farcit d'una irresistible crema de grosella negra d'aromes afruitats. Una deliciosa eclosió de sabors àcids i dolços en boca. BIO, Plastic Free i amb certificació Rainforest.

Vivani

VI018

Xocolata amb Llet 44% amb Caramelo i Sal Rosa de Maras BIO

Un delicat xocolata amb llet realçat amb sucre de coco, cruixents tropes de caramel i l'exclusiva sal rosa de Maras, originària dels Andes peruans. Dos sabors, dolç i salat, que contrasten en boca fusionant-se sobre el fons de xocolata amb llet en un esclat de sensacions. BIO, Plastic free i amb certificació Rainforest.

Vivani

VI044

Xocolata Negre 70% per a Postres BIO

Imprescindible per a tot aficionat a la rebosteria: una xocolata negra de cobertura per a bombons, postres, tartes i altres creacions. El format d' aquesta tableta de 200 g garanteix un maneig còmode. BIO, vegan, plastic free, i amb certificació Rainforest.

Vivani

VI010

Xocolata amb Llet amb Praliné BIO

El més fi xocolata amb llet amb un suau i cremós farcit de praliné d'avellana. BIO, Plastic free i amb certificació Rainforest.

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:

Vivani

VI009

Xocolata Negre 68% Santo Domingo amb Menta BIO

Aquest refrescant xocolata negre amb un cremós farcit amb gust a menta és un autèntic clàssic de les Illes Britàniques. El seu alt contingut en cacau de la República Dominicana (68 %) equilibra el dolçor de la crema de menta i completa una combinació de sabors perfecta. BIO, Plastic free i amb certificació Rainforest.

La Finestra sul Cel

1BIMATUB

Galetes del matí tub BIO

Galetes elaborades amb farina de blat i oli de gira-sol, ideals per a un esmorzar sa i savi. Sense ou ni llet i dulcificades amb malta. Perfectes per combinar amb qualsevol tipus de beguda vegetal.... ¡Ara en format tub!

La Finestra sul Cel

1PECECI

Penne de cigrons

Deliciosos penns de cigrons procedents d' agricultura ecològica. Amb un alt contingut en fibra i en proteïna, aquesta pasta de cigrons és una font de carbohidrats complexos, que allibera energia de forma constant i duradora. Una opció fàcil, sana i soprenent per acompanyar amb una salsa de fruits secs, un sofrit de verdures o un mix de tofu i algues del mar. Apte per a vegans. ...

Amazònia

AMZ010

Tender Jack sabor Barbacoa

El Tender Jack d'Amazònia s'obté de l'arbre del Jackfruit ,la yaca o jackfruit, és una fruita originària d'Àsia tropical. El jackfruit té una consistència tendra, similar a la carn i un sabor subtil, cosa que la fa extremadament versàtil i perfecta en plats salats com amanides, hamburgueses, tacos, pizzes i molt més, en sabor original o amb salsa barbacoa. El Tender Jack d'Amazònia s'obté de l'arbre del Jackfruit que és cultivat de forma orgànica als abundants boscos de la "Terra del Jackfruit" de Sri Lanka. Amazònia Tender Jack és una font de fibra dietètica i no conté ingredients artificials. Descobreix l'irresistible sabor barbacoa!

La Finestra sul Cel

1RAFDO

Arròs blanc rodó

Arròs blanc rodó d' agricultura ecològica inclòs en una completa gamma d' arròs italià amb diferents varietats: integral, blanc, rodó, llarg, selvàtic, negre i aromàtic thai. Perfecte per combinar amb qualsevol condiment....

La Finestra sul Cel

1POLINT

Polenta instantània integral

Polenta instantània integral d' agricultura ecològica. Ideal per preparar tant plats dolços com salats....