Xocolata Negre 71% Santo Domingo BIO

Ref: VI003
Cantidad: 100 g
2,99 euros
Impostos inclosos
Quantitat
  • Bio
  • Plastic free
Vivani

Certificat per:

BIO

DE-ÖKO-013 Agricultura no UE

favorite_border Guardar per a més tard

El Xocolate Negre de VIVANI és una delícia per a tot amant dels xocolates amb un alt contingut de cacau i una iniciació immillorable per als que s'endinsen en aquest apassionant món. Conté un 71 % del millor cacau ecològic de la República Dominicana. Vegan, Plastic Free i amb certificació Rainforest.

Pasta de cacao*º, azúcar de caña integral*, manteca de cacao*º. Cacao: 71% mínimo. ºRainforest Alliance Certified

Al·lèrgens:

Pot contenir traces de gluten, llet, fruits de closca.

* d' agricultura ecològica

Mantenir fresc i sec (15-18 °C)

kcal.585
kJ.2425
Hidrats de carboni32,50
dels quals, sucres27
Proteïnes7
Greixos:44,90
de les quals, saturades28,30
6 altres productes en la mateixa categoria:

Vivani

VI005

Xocolata Negre 60% amb Mazapán i Amaretto BIO

Una delícia per als aficionats a la xocolata amb massapà. El seu massapà, elaborat exclusivament a base de mel ecològica i ametlles i realçat amb autèntic amaretto, es fon amb el recobriment de xocolata negra (60 % de cacau) en una obra d'art única. Plastic free i amb certificació Rainforest.

iChoc

IC001

Almond Orange - Chocolate vegano con almendra y naranja FAIRTRADE

Trocitos de aromáticas almendras tostadas y de naranja, con su toque afrutado, que se funden en el suave abrazo de un cremoso chocolate “con leche” sin leche. Una combinación perfecta de sensaciones afrutadas y crujientes. Con ingredientes 100 % ecológicos y veganos, manteca de cacao de Comercio Justo de la República Dominicana y envasado en un envoltorio compostable y libre de plásticos.

Preu base -5%

iChoc

IC003

Classic - Chocolate vegano clásico FAIRTRADE

Puro y cremoso chocolate “con leche” sin leche, aderezado con trigo sarraceno, aceite de almendra, vainilla Bourbon y un toque de sal marina. Ideal como ingrediente para tus creaciones. ¡Deja volar la imaginación! Con ingredientes 100 % ecológicos y veganos, manteca de cacao de Comercio Justo de la República Dominicana y envasado en un envoltorio compostable y libre de plásticos.

Vivani

VI006

Xocolata Negre 70% amb Taronja BIO

Aquest xocolata negre amb un percentatge de cacau del 70 % captiva per l'aroma afruitat de l'oli essencial de taronja. La frescura dels cítrics i les notes herbals del cacau ecològic de la República Dominicana componen una simfonia singular. Plastic free i amb certificació Rainforest.

Vivani

VI029

Xocolata Negre 99% Panamà amb sucre de coco BIO

Una pizca de sucre de coco, una apreciada alternativa al sucre amb notes de caramel, i, pel que fa a la resta, aromàtic cacau ecològic de Panamà en un percentatge gairebé insuperable. Una xocolata amb potencial de superaliment. Un 99 % de cacau per als amants dels xocolates negres molt, però que molt intensos. BIO, Vegan, plastic free i amb certificació Rainforest.

iChoc

IC005

White Nougat Crisp - Chocolate blanco vegano con praliné y crocante de avellana FAIRTRADE

Este sabor, que en su día fue revolucionario, es hoy uno de los favoritos de muchos veganos aficionados al chocolate de todo el mundo. Un praliné de chocolate blanco y avellana con un crujiente crocante también de avellana. Aviso a navegantes: ¡es tremendamente adictivo! Con ingredientes 100 % ecológicos y veganos, manteca de cacao de Comercio Justo de la República Dominicana y envasado en un envoltorio compostable y libre de plásticos.

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:

Alce Nero

AN239

Ragú vegetal BIO

Ragú vegetal elaborat amb verdures de cultiu ecològic i seità d'espelta. El condiment sense oli de palma, perfecte per a tota mena de plats vegans. Ideal per combinar amb pasta, arròs i llegums. Amb tropes de verdura i seità. Sense sucres afegits, colorants i potenciadors de sabor....

Alce Nero

AN228

Fideu per a fideuà

Fideu curt semintegral de sèmola ecològica, ideal per a fideuà. Originària de Trentino, al Sud d'Itàlia, la seva textura al dent i el seu sabor són tradicionals i únics, propi de tota la gamma d'Alce Nero. Pot acompanyar-se amb qualsevol tipus de salsa o brou....

La Finestra sul Cel

1FREBEAV

Beguda de civada BIO sense gluten

Beguda de civada sense gluten elaborada amb aigua de brollador, sense sucres afegits i 100% vegetal. Produïda amb una mena de civada naturalment lliure de gluten cultivada al nord d' Alemanya. Es caracteritza per una alta digestibilitat i un alt contingut proteic. També és apta per a vegetarians i vegans. Un producte únic al mercat dirigit especialment al consumidor intolerant al glute....

Slendier

SLE01

Pasta konjac Espaguetis BIO

Deliciosos i sorprenents espaguetis Slendier elaborats a base de konjac ecològic, un antic vegetal japonès utilitzat durant milers d'anys per acompanyar els àpats principals amb una aportació molt baixa en calories. Un plat que a més és font de fibra i certificat sense gluten. Espaguetis amb salsa bolonyesa vegana o mix de verdures i tofu... ¿Quin tries per menjar? ...

Germinal

GM029

Tartaleta sense gluten de cacau i quinoa

Les tartaletes de cacau i quinoa sense gluten són ideals per a qualsevol moment del dia. La formulació amb farina d' arròs li aporta el cruixent a l' escorça, mentre que el farciment de xocolata li dóna el toc dolç perfecte. Certificat gluten free i sense llet.

La Finestra sul Cel

2GSALM

Sal rosa de l'Himàlaia gruixuda

Sal gruixuda de l'Himàlaia sense refinar i sense additius formada fa més de 250 milions d'anys arran de la dessecació dels dipòsits marins en un ambient natural no contaminat. Rica en minerals puríssims i oligoelements com calci, ferro, magnesi i potassi. Ideal per condimentar amanides, verdures, sopes o preparar begudes. ...