Llibres de cuina

Prova les millors receptes veganes i saludables, amb la nostra secció de llibres de cuina. Destacades autores i cuineres com Patricia Restrepo o Míriam Fabá ens conten els seus millors trucs i experiències.

La Finestra sul Cel

L8302

Llibre Macrobiòtica, El llibre de la gran vida - Patricia Restrepo

Un llibre que ens mostra de manera holística com crear salut de forma senzilla i eficaç en la nostra vida. Resumeix part de la trajectòria de Patricia Restrepo i el lliurament d'una vida plena a través de la comprensió de la macrobiòtica. A més inclou més de 100 receptes i remeis casolans, reflexions sobre les malalties actuals i el seu vincle amb els desequilibris mediambientals i un capítol especial dedicat a com reforçar el sistema immunològic.

La Finestra sul Cel

L6434

Llibre La cuina de l'àvia

Recupera el sabor amb les delicioses receptes de l'àvia. Fetes a base de molt d'amor, dedicació i temps, són el millor regal per a la nostra salut i la de tota la família. ...

La Finestra sul Cel

L2859

Llibre Veganejant: 80 receptes fàcils, saludables i capritxoses - Míriam Fabà

Míriam Fabà, creadora del blog i del perfil en xarxes Veganeando, ens porta vuitanta plats vegetals, sabres i creatius per menjar amb el tenidor, la cullera i amb les mans. En un to positiu i fresc, l'autora ens conta la seua experiència i les estratègies que va seguir quan va fer la seua transició cap al veganisme. El llibre inclou menús setmanals, trucs per cuinar vegetals de manera gustosa i consells per escollir els millors productes locals, orgànics i de temporada. Aquest receptari és ideal per a vegetarians que vulguin fer el pas cap al veganisme, vegans que busquin inspiració i també per iniciar els més petits de la família en el menjar vegetal mentre tenen cura del planeta

La Finestra sul Cel

L0755

Llibre Algues, les verdures del mar

Llibre especialitzat en les algues com a aliment nutritiu, beneficiós per a la salut, terapèutic i amb un enorme potencial culinari per a l' elaboració de plats exquisits. Característiques que contribueixen a considerar, cada vegada amb més claredat, les algues com un aliment clau en l' alimentació del futur. ...