Llibre Macrobiòtica, El llibre de la gran vida - Patricia Restrepo

Ref: L8302
32,00 €
Impostos inclosos
Quantitat
La Finestra sul Cel
favorite_border Guardar per a més tard

Un llibre que ens mostra de manera holística com crear salut de forma senzilla i eficaç en la nostra vida. Resumeix part de la trajectòria de Patricia Restrepo i el lliurament d'una vida plena a través de la comprensió de la macrobiòtica. A més inclou més de 100 receptes i remeis casolans, reflexions sobre les malalties actuals i el seu vincle amb els desequilibris mediambientals i un capítol especial dedicat a com reforçar el sistema immunològic.

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:

Argital

AR51

Oli àrnica

Oli corporal dinamitzat descontracturant. Protector i nutritiu amb extracte de flors d' àrnica de muntanya, oli pur vegetal d' ametlles dolces i oli pur essencial de bugada. Deixa la pell suau i lluminosa. 100% natural....

Voelkel

VK040

Shot de jengibre Demeter BIO

Gaudeix del sabor natural del geni, l' illa i el llimona en la millor qualitat Demeter i Bio. Aquest suc està pensat per prendre una dosi petita al dia en format vast. 1 shot/vas al dia equival al 50% de vitamina C diària recomanada. Conté 6 dosis. ¡Dale un shot al teu sistema immunitari !

La Finestra sul Cel

1PURYU

Puré de umeboshi

Puré de umeboshi  elaborado a partir de la maduración de la ciruela ume, junto con la sal y las hojas de shiso. Las ciruelas se recogen de los árboles antes que maduren y se fermentan entre 6 meses y 7 años. El resultado de esta fermentación es un producto altamente alcalinizante. Ideal para combinar con cereales y verdura. Con un 79% de ciruela japonesa ume. No pasteurizado.

Preu base -15%

Quinua Reial

QR013

Fusilli d'arròs i quinoa real 100% Plastic Free

Descobreix la pasta sense gluten de més alta qualitat elaborada 100% amb ingredients ecològics. Amb una textura 'al dent' excepcional, crea autèntics plats de pasta aptes per a celíacs. ¡Ara en envàs plastic free, per reciclar íntegrament al contenidor de cartró.

Preu base -25%

Tiama Bio

TI003

Ambientador fragància Esperia

Difusor aromàtic Esperia-Ninfa celestial. Una fragància energitzant amb un toc cítric i un cor floral que et dona una sensació assolellada i estiuenca. Amb Certificat AIAB, sent el primer certificat a Itàlia de cosmètics orgànics, creat per evitar productes artificials o amb OGM. Plastic free.