Llibre Macrobiòtica, El llibre de la gran vida - Patricia Restrepo

Ref: L8302
30,77 €
Quantitat
La Finestra sul Cel
favorite_border Guardar per a més tard

Un llibre que ens mostra de manera holística com crear salut de forma senzilla i eficaç en la nostra vida. Resumeix part de la trajectòria de Patricia Restrepo i el lliurament d'una vida plena a través de la comprensió de la macrobiòtica. A més inclou més de 100 receptes i remeis casolans, reflexions sobre les malalties actuals i el seu vincle amb els desequilibris mediambientals i un capítol especial dedicat a com reforçar el sistema immunològic.

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:

La Finestra sul Cel

1PURYU

Puré de umeboshi BIO

Puré d' umeboshi ecològic elaborat a partir de la maduració de la pruna ume, juntament amb la sal i les fulles de shis. Les derunes es recullen dels arbres abans que maduren i es fermenten entre 6 mesos i 7 anys. El resultat d' aquesta fermentació és un producte altament alcalinitzant. Ideal per combinar amb cereals i verdura. Amb un 79% de ciruna japonesa ume. No pasteuritzat.

Magatzem

AB031

Netejador per a WC

Netejador per a WC ideal per netejar amb profunditat i eliminar olors. Ajuda a prevenir l' acumulació de residus i de calç. Realça la brillantor natural del WC amb una sola passada....

Germinal

GM022

Mini crackers sense gluten de blat sarraïn

Aquests mini crackers de blat sarraïn sense gluten són l'alternativa ideal de snack salat que estaves esperant. Elaborades a base de blat sarraïn, les galetes rodones tenen un sabor excepcional i una textura cruixent idònia per a tota la família. Elaborades amb ingredients 100% vegetals i de procedència ecològica. Ideals per untar amb els hummus clàssics i de remolatxa Germinal Bio.

Alce Nero

AN229

Cubitos de caldo vegetal BIO

El millor brou de verdures ecològiques, com si ho fessis nou fet a casa, però amb la practicitat de tenir-lo a mà en 10 cubitos monodosis. Sense oli de palma, aquest concentrat s'ha elaborat amb ceba, pastanaga, api i julivert d'agricultura ecològica. Ideal per a sopes, brou, arrossos, pasta i amanir qualsevol plat....

Alce Nero

AN014

Fusilli tricolor bio

Els fusell tricolor d'Alce Nero s'elaboren amb blat dur orgànic cultivat a Itàlia. L'excel·lent sèmola obtinguda d'aquesta varietat de blat dur després del tamitzat, es barreja amb aigua de brollador dels Dolomites. Els fusell tricolor d'Alce Nero són font de fibra i ideals per preparar plats divertits per als més petits, els pots acompanyar amb salses a base de tomàquet o pesto. ¡Deliciosos!

La Finestra sul Cel

1PAGER

Pa de blat germinat

Pa germinat de blat cuit al forn i elaborat a base de gra germinat procedent d' agricultura ecològica. Sense farina, ni llevat i amb baix contingut en sal i greix. Ideal per preparar sàndwiches o acompanyar àpats....