Té macrobiòtica

Descubre los mejores tés para complementar tu dieta macrobiótica, como el té kukicha, té bancha o té matcha, cultivados y elaborados mediante el método tradicional.

Tés Macrobióticos: Kukicha, Bancha, Sencha y más | Compra Online |

La Finestra sul Cel

1MATCHA

Té Matcha BIO 100% plastic free

Tradicional i selecte te japonès utilitzat en la cerimònia japonesa del te així com per cuinar diverses postres, begudes o plats. Es caracteritza per ser un te verd en pols amb una combinació de sabor dolç i un toc amarg lleuger. Les plantes amb les quals s'elabora es conreen a l'ombra i les fulles es recullen a mà, per la qual cosa posseeix molts més aminoàcids que el te verd convenc...

La Finestra sul Cel

3KUKI

Té Kukicha torrat 1 kg

Té verd torrat de tres anys cultivat a la regió d'Uji, que produeix des de fa segles el te japonès de més renom. És en aquesta zona on la família Nagata cultiva, encara avui de manera tradicional, les plantes utilitzades per elaborar el seu excel·lent te Kukicha....

La Finestra sul Cel

3HOJI

Té hojicha 1 kg

A la regió d'Uji, on es produeix el te japonès més famós, té foques. La Hojicha es prepara amb fulles no fermentades i lleugerament torrades sobre flama viva. El seu acurat procés d' elaboració atorga a aquest tipus de te un sabor delicat i suau, ideal per abans, durant o després de les co...

La Finestra sul Cel

1TEVE

Té verd en filtre 25 bosses

El te verd xinès Dazhang Shan és una joia de la producció biològica. Es cultiva al cor del parc nacional Jiangxi, situat a 1.500 metres d'altitud. Amb un sabor subtil i una aroma fresca i intensa, en la cultura oriental des d'èpoques mil·lenàries és considerada una beguda indispensable per al cos i la claredat de la ment....

La Finestra sul Cel

1TEKU

Té kukicha en filtre

Té verd de tres anys cultivat a la regió d'Uji, que produeix des de fa segles el te japonès de més renom. És en aquesta zona on la família Nagata cultiva, encara avui de manera tradicional, les plantes utilitzades per elaborar el seu excel·lent te Kukicha....

La Finestra sul Cel

1TEHO

Té hojicha filtre 25 bosses

A la regió d'Uji, on es produeix el te japonès més famós, es cultiva seguint el mètode tradicional, les fulles utilitzades per a l'elaboració del te fotut. La Hojicha es prepara amb fulles no fermentades i lleugerament torrades sobre flama viva. El seu acurat procés d'elaboració atorga a aquest tipus de te un sabor delicat i suau, ideal per abans, durant o després les comid...

La Finestra sul Cel

1KUKI

Té Kukicha BIO 100% plastic free

Té verd de tres anys cultivat a la regió d'Uji, que produeix des de fa segles el te japonès de major renom. És en aquesta zona on es conrea, encara avui de manera tradicional, les plantes utilitzades per elaborar la seva excel·lent té Kukicha....

La Finestra sul Cel

1HOJI

Té Hojicha BIO 100% plastic free

A la regió d'Uji, on es produeix el te japonès més famós, se segueixen conreant, seguint el mètode tradicional, les fulles utilitzades per a l'elaboració del te Bancha. La Hojicha es prepara amb fulles no fermentades i lleugerament torrades sobre flama viva. El seu acurat procés d'elaboració atorga a aquest tipus de te un sabor delicat i suau, ideal per a abans, durant o després de les co...

La Finestra sul Cel

1BUSSE

Té Sencha en filtres

Té Sencha en filtres elaborat a la regió d'Uji, on es produeix el te japonès més famós. En aquesta regió, la família Nagata cultiva, seguint el mètode tradicional, les fulles utilitzades per a l' elaboració d' aquest te. El seu delicat procés d'elaboració garanteix un sabor lleuger i fresc, inconfundible i molt diferent del sabor que tenen els tes amb fermentació....