Té kukicha en filtre

Ref: 1TEKU
Quantitat: 42 gr
3,09 euros
Quantitat
  • Bio
La Finestra sul Cel

Certificat per:

BIO

IT-BIO-014 AGRICULTURA NO UE

favorite_border Guardar per a més tard

Té verd de tres anys cultivat a la regió d'Uji, que produeix des de fa segles el te japonès de més renom. És en aquesta zona on la família Nagata cultiva, encara avui de manera tradicional, les plantes utilitzades per elaborar el seu excel·lent te Kukicha.

Té Kukicha*.

* d' agricultura ecològica

Afegir un sobre de te kukicha en aigua glaçant i deixar reposar de 3 a 5 minuts.

6 altres productes en la mateixa categoria:

La Finestra sul Cel

3HOJI

Té hojicha 1 kg

A la regió d'Uji, on es produeix el te japonès més famós, té foques. La Hojicha es prepara amb fulles no fermentades i lleugerament torrades sobre flama viva. El seu acurat procés d' elaboració atorga a aquest tipus de te un sabor delicat i suau, ideal per abans, durant o després de les co...

La Finestra sul Cel

1MATCHA

Té Matcha BIO 100% plastic free

Tradicional i selecte te japonès utilitzat en la cerimònia japonesa del te així com per cuinar diverses postres, begudes o plats. Es caracteritza per ser un te verd en pols amb una combinació de sabor dolç i un toc amarg lleuger. Les plantes amb les quals s'elabora es conreen a l'ombra i les fulles es recullen a mà, per la qual cosa posseeix molts més aminoàcids que el te verd convenc...

La Finestra sul Cel

1TEVE

Té verd en filtre 25 bosses

El te verd xinès Dazhang Shan és una joia de la producció biològica. Es cultiva al cor del parc nacional Jiangxi, situat a 1.500 metres d'altitud. Amb un sabor subtil i una aroma fresca i intensa, en la cultura oriental des d'èpoques mil·lenàries és considerada una beguda indispensable per al cos i la claredat de la ment....

La Finestra sul Cel

1BUSSE

Té Sencha en filtres

Té Sencha en filtres elaborat a la regió d'Uji, on es produeix el te japonès més famós. En aquesta regió, la família Nagata cultiva, seguint el mètode tradicional, les fulles utilitzades per a l' elaboració d' aquest te. El seu delicat procés d'elaboració garanteix un sabor lleuger i fresc, inconfundible i molt diferent del sabor que tenen els tes amb fermentació....

La Finestra sul Cel

1HOJI

Té Hojicha BIO 100% plastic free

A la regió d'Uji, on es produeix el te japonès més famós, se segueixen conreant, seguint el mètode tradicional, les fulles utilitzades per a l'elaboració del te Bancha. La Hojicha es prepara amb fulles no fermentades i lleugerament torrades sobre flama viva. El seu acurat procés d'elaboració atorga a aquest tipus de te un sabor delicat i suau, ideal per a abans, durant o després de les co...

La Finestra sul Cel

1KUKI

Té Kukicha BIO 100% plastic free

Té verd de tres anys cultivat a la regió d'Uji, que produeix des de fa segles el te japonès de major renom. És en aquesta zona on es conrea, encara avui de manera tradicional, les plantes utilitzades per elaborar la seva excel·lent té Kukicha....

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:

Vivani

VI024

Xocolata Negre 85% Santo Domingo BIO

Tota una experiència per als sibarites i els amants dels xocolates negres de qualitat superior. Aquest xocolate negre d'alt percentatge captiva per la seva puresa i delicadesa. El cacau ecològic més selecte de la República Dominicana li confereix aromes singulars. Un 85 % de cacau per als amants dels xocolates negres intensos. BIO, Vegan, plastic free i amb certificació Rainforest.

Voelkel

VK027

Vinagre de Poma sense filtrar BIO

Aquest vinagre de poma, naturalment tèrbol, s'elabora seguint el mètode tradicional: Primer, el suc natural procedent del premsat de les illes és fermentat per convertir-lo en vi. Després, es transforma en vinagre de poma fi i picant. Per últim, sense filtrar ni pasteuritzar, s'envasa acuradament, conservant totes les seves propietats. Ideal per alleunyar amanides i per al cuida...

Natura Nuova

NN015

Prunolax Doypack

Integrador alimentari elaborat amb puré de pruna i fibra vegetal indicat per a la regulació del trànsit intestinal. Una solució completament natural i eficaç per superar els problemes d'estrenyiment. Ajuda a la regulació i facilitat del trànsit intestinal alhora que alleuja la figa estomacal. És perfecte per a l'esmorzar o com a postres i berenar en una dieta sana i equilibrada. ...

La Finestra sul Cel

3KUKI

Té Kukicha torrat 1 kg

Té verd torrat de tres anys cultivat a la regió d'Uji, que produeix des de fa segles el te japonès de més renom. És en aquesta zona on la família Nagata cultiva, encara avui de manera tradicional, les plantes utilitzades per elaborar el seu excel·lent te Kukicha....

Quinua Reial

QR012

Penne de quinoa real i arròs bio 100% Plastic free

Descobreix la pasta sense gluten de més alta qualitat elaborada 100% amb ingredients ecològics. Amb una textura 'al dent' excepcional, crea autèntics plats de pasta aptes per a celíacs. ¡Ara en envàs plastic free, per reciclar íntegrament al contenidor de cartró.

Solgar

SOL022

L-Lisina 1.000 mg. Comp. 50 - ESPECIALITAT

• Aminoàcid essencial que l'organisme • Els aminoàcids són la base de les proteïnes • Apte per a vegans, vegetarians i kosher • No conté sucres, sal ni midó

També podria interessar-li

La Finestra sul Cel

1BUSSE

Té Sencha en filtres

Té Sencha en filtres elaborat a la regió d'Uji, on es produeix el te japonès més famós. En aquesta regió, la família Nagata cultiva, seguint el mètode tradicional, les fulles utilitzades per a l' elaboració d' aquest te. El seu delicat procés d'elaboració garanteix un sabor lleuger i fresc, inconfundible i molt diferent del sabor que tenen els tes amb fermentació....

La Finestra sul Cel

1HOJI

Té Hojicha BIO 100% plastic free

A la regió d'Uji, on es produeix el te japonès més famós, se segueixen conreant, seguint el mètode tradicional, les fulles utilitzades per a l'elaboració del te Bancha. La Hojicha es prepara amb fulles no fermentades i lleugerament torrades sobre flama viva. El seu acurat procés d'elaboració atorga a aquest tipus de te un sabor delicat i suau, ideal per a abans, durant o després de les co...

La Finestra sul Cel

1KUKI

Té Kukicha BIO 100% plastic free

Té verd de tres anys cultivat a la regió d'Uji, que produeix des de fa segles el te japonès de major renom. És en aquesta zona on es conrea, encara avui de manera tradicional, les plantes utilitzades per elaborar la seva excel·lent té Kukicha....

La Finestra sul Cel

1TEVE

Té verd en filtre 25 bosses

El te verd xinès Dazhang Shan és una joia de la producció biològica. Es cultiva al cor del parc nacional Jiangxi, situat a 1.500 metres d'altitud. Amb un sabor subtil i una aroma fresca i intensa, en la cultura oriental des d'èpoques mil·lenàries és considerada una beguda indispensable per al cos i la claredat de la ment....

La Finestra sul Cel

1TEVEBO

Té verd en ampolla

Té verd en ampolla de 500 ml. dulcificat amb suc de raïm i certificat com a Gluten Free. Un fresc sord bio per calmar la sed o prendre entre hores. Diferents varietats per triar: Kukicha (sense teïna,) té verd, llimona i préssec. ...

La Finestra sul Cel

3HOJI

Té hojicha 1 kg

A la regió d'Uji, on es produeix el te japonès més famós, té foques. La Hojicha es prepara amb fulles no fermentades i lleugerament torrades sobre flama viva. El seu acurat procés d' elaboració atorga a aquest tipus de te un sabor delicat i suau, ideal per abans, durant o després de les co...

La Finestra sul Cel

3KUKI

Té Kukicha torrat 1 kg

Té verd torrat de tres anys cultivat a la regió d'Uji, que produeix des de fa segles el te japonès de més renom. És en aquesta zona on la família Nagata cultiva, encara avui de manera tradicional, les plantes utilitzades per elaborar el seu excel·lent te Kukicha....