Té Kukicha torrat 1 kg

Ref: 3KUKI
Quantitat: 1.00 kg
31,36 €
Quantitat
  • Bio
La Finestra sul Cel

Certificat per:

BIO

Té Kukicha*.

favorite_border Guardar per a més tard

Té verd torrat de tres anys cultivat a la regió d'Uji, que produeix des de fa segles el te japonès de més renom. És en aquesta zona on la família Nagata cultiva, encara avui de manera tradicional, les plantes utilitzades per elaborar el seu excel·lent te Kukicha.

Té Kukicha*.

Al·lèrgens:

Pot contenir traces de soja, gluten, fruits de closca i sèsam.

* d' agricultura ecològica

Afegir 1 culleradeta de rametes per tassa. Abocar l' aigua glacint i deixar reposar durant aproximadament 1 minut. Filtrar i servir.

6 altres productes en la mateixa categoria:

La Finestra sul Cel

1BUSSE

Té Sencha en filtres

Té Sencha en filtres elaborat a la regió d'Uji, on es produeix el te japonès més famós. En aquesta regió, la família Nagata cultiva, seguint el mètode tradicional, les fulles utilitzades per a l' elaboració d' aquest te. El seu delicat procés d'elaboració garanteix un sabor lleuger i fresc, inconfundible i molt diferent del sabor que tenen els tes amb fermentació....

La Finestra sul Cel

1MATCHA

Té Matcha BIO 100% plastic free

Tradicional i selecte te japonès utilitzat en la cerimònia japonesa del te així com per cuinar diverses postres, begudes o plats. Es caracteritza per ser un te verd en pols amb una combinació de sabor dolç i un toc amarg lleuger. Les plantes amb les quals s'elabora es conreen a l'ombra i les fulles es recullen a mà, per la qual cosa posseeix molts més aminoàcids que el te verd convenc...

La Finestra sul Cel

1TEVE

Té verd en filtre 25 bosses

El te verd xinès Dazhang Shan és una joia de la producció biològica. Es cultiva al cor del parc nacional Jiangxi, situat a 1.500 metres d'altitud. Amb un sabor subtil i una aroma fresca i intensa, en la cultura oriental des d'èpoques mil·lenàries és considerada una beguda indispensable per al cos i la claredat de la ment....

La Finestra sul Cel

1TEKU

Té kukicha en filtre

Té verd de tres anys cultivat a la regió d'Uji, que produeix des de fa segles el te japonès de més renom. És en aquesta zona on la família Nagata cultiva, encara avui de manera tradicional, les plantes utilitzades per elaborar el seu excel·lent te Kukicha....

La Finestra sul Cel

1HOJI

Té Hojicha BIO 100% plastic free

A la regió d'Uji, on es produeix el te japonès més famós, se segueixen conreant, seguint el mètode tradicional, les fulles utilitzades per a l'elaboració del te Bancha. La Hojicha es prepara amb fulles no fermentades i lleugerament torrades sobre flama viva. El seu acurat procés d'elaboració atorga a aquest tipus de te un sabor delicat i suau, ideal per a abans, durant o després de les co...

La Finestra sul Cel

3HOJI

Té hojicha 1 kg

A la regió d'Uji, on es produeix el te japonès més famós, té foques. La Hojicha es prepara amb fulles no fermentades i lleugerament torrades sobre flama viva. El seu acurat procés d' elaboració atorga a aquest tipus de te un sabor delicat i suau, ideal per abans, durant o després de les co...

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:

La Finestra sul Cel

1RAFDO

Arròs blanc rodó

Arròs blanc rodó d' agricultura ecològica inclòs en una completa gamma d' arròs italià amb diferents varietats: integral, blanc, rodó, llarg, selvàtic, negre i aromàtic thai. Perfecte per combinar amb qualsevol condiment....

La Finestra sul Cel

1FULERI

Fusilli de llenties vermelles BIO

Originals i sabrosos fusilli de llenties vermelles elaborats 100% amb llenties procedents de cultiu ecològic. El seu original color vermell i el seu sabor autèntic a llenties, la converteix en una pasta ideal per combinar amb un sofrit de verdures, xampinyons i salsa de soja. Alt contingut en fibra i alt contingut en proteïna. Sense colorants i apte per a vegans. ¡La forma més original de menjar llegum...

Voelkel

VK036

BioZisch Guarana Cola bio

Beguda refrescant amb gas procedent de brollador amb guaranà i amb cafeïna natural. BioZisch Guaraná Cola de Voelkel deu el seu sabor delicadament aromàtic a un extracte d'herbes i espècies procedents de collita sostenible i agricultura ecològica. La cafeïna natural del guaranà proporciona l' efecte característic i estimulant de les begudes de cua. Els indis sud-americans ja sabien i apreciaven l'efecte vigoritzant de la planta de guaranà, que subministra energia per al cos i la ment durant moltes hores, ja que la cafeïna s'allibera gradualment.

La Finestra sul Cel

1PURYU

Puré de umeboshi BIO

Puré d' umeboshi ecològic elaborat a partir de la maduració de la pruna ume, juntament amb la sal i les fulles de shis. Les derunes es recullen dels arbres abans que maduren i es fermenten entre 6 mesos i 7 anys. El resultat d' aquesta fermentació és un producte altament alcalinitzant. Ideal per combinar amb cereals i verdura. Amb un 79% de ciruna japonesa ume. No pasteuritzat.

La Finestra sul Cel

1BEAV

Beguda de avantatja 1l

Deliciosa beguda de avantatja de cultiu ecològic sense sucre afegit. És una òptima alternativa a la llet, ideal per a vegetarians i vegans. Sense lactosa.

La Finestra sul Cel

2SHOYU

Shoyu biològic 500 ml

Salsa de soja elaborada seguint el millor mètode tradicional (fermentant durant 18 mesos en barril de fusta). Ideal per a receptes a base de cereals, llegums, verdures i algues....

També podria interessar-li

La Finestra sul Cel

1BUSSE

Té Sencha en filtres

Té Sencha en filtres elaborat a la regió d'Uji, on es produeix el te japonès més famós. En aquesta regió, la família Nagata cultiva, seguint el mètode tradicional, les fulles utilitzades per a l' elaboració d' aquest te. El seu delicat procés d'elaboració garanteix un sabor lleuger i fresc, inconfundible i molt diferent del sabor que tenen els tes amb fermentació....

La Finestra sul Cel

1HOJI

Té Hojicha BIO 100% plastic free

A la regió d'Uji, on es produeix el te japonès més famós, se segueixen conreant, seguint el mètode tradicional, les fulles utilitzades per a l'elaboració del te Bancha. La Hojicha es prepara amb fulles no fermentades i lleugerament torrades sobre flama viva. El seu acurat procés d'elaboració atorga a aquest tipus de te un sabor delicat i suau, ideal per a abans, durant o després de les co...

La Finestra sul Cel

1KUKI

Té Kukicha BIO 100% plastic free

Té verd de tres anys cultivat a la regió d'Uji, que produeix des de fa segles el te japonès de major renom. És en aquesta zona on es conrea, encara avui de manera tradicional, les plantes utilitzades per elaborar la seva excel·lent té Kukicha....

La Finestra sul Cel

1TEKU

Té kukicha en filtre

Té verd de tres anys cultivat a la regió d'Uji, que produeix des de fa segles el te japonès de més renom. És en aquesta zona on la família Nagata cultiva, encara avui de manera tradicional, les plantes utilitzades per elaborar el seu excel·lent te Kukicha....