Té Matcha BIO 100% plastic free

Ref: 1MATCHA
Quantitat: 50 gr
8,95 €
Impostos inclosos
Quantitat
  • Bio
La Finestra sul Cel

Certificat per:

BIO

ES-ECO-001-AN.

favorite_border Guardar per a més tard

Tradicional i selecte te japonès utilitzat en la cerimònia japonesa del te així com per cuinar diverses postres, begudes o plats. Es caracteritza per ser un te verd en pols amb una combinació de sabor dolç i un toc amarg lleuger. Les plantes amb les quals s' elabora es cultiven a l' ombra i les fulles es recullen a mà, per la qual cosa posseeix molts més aminoàcids que el te verd convencional i un color més intens. Ara en envàs sense plàstic, amb interior de film compostable i exterior de cartró.

Té verd Matcha en pols*.

Al·lèrgens:

Pot contenir traces de soja i sèsam.

* d' agricultura ecològica

Afegir una culleradeta de te Matcha en pols tamanitzada i afegir unes gotes d' aigua calenta. Barrejar amb una cullera fins a formar una pasta. Afegir més aigua calenta i barrejar. La proporció aproximada és 1 culleradeta de te Matcha en pols per cada tassa d' aigua. Ajustar el mesurament al gust.

3 altres productes en la mateixa categoria:

La Finestra sul Cel

1KUKI

Té Kukicha BIO 100% plastic free

Té verd de tres anys cultivat a la regió d'Uji, que produeix des de fa segles el te japonès de major renom. És en aquesta zona on es conrea, encara avui de manera tradicional, les plantes utilitzades per elaborar la seva excel·lent té Kukicha....

La Finestra sul Cel

1TEKU

Té Kukicha en filtro BIO 100% plastic free

Té verd de tres anys cultivat a la regió d'Uji, que produeix des de fa segles el te japonès de més renom. És en aquesta zona on la família Nagata cultiva, encara avui de manera tradicional, les plantes utilitzades per elaborar el seu excel·lent te Kukicha....

La Finestra sul Cel

3KUKI

Té Kukicha torrat 1 kg

Té verd torrat de tres anys cultivat a la regió d'Uji, que produeix des de fa segles el te japonès de més renom. És en aquesta zona on la família Nagata cultiva, encara avui de manera tradicional, les plantes utilitzades per elaborar el seu excel·lent te Kukicha....

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:

Yipsophilia

Y15

Llet virginal nº1 50ml

Aigua floral balsàmica. Elaborada amb exòtiques resines balsàmiques, aquesta loció 100% vegetal, refresca, hidrata i revitalitza de manera immediata la pell. És una font natural de benestar amb efecte descongestionant per a pells de tota mena i edat. Alleuja i suavitza la pell sensible i delicada....

La Finestra sul Cel

1FAINRI

Farina integral d' arròs

Farina integral d' arròs elaborada en atmosfera protegida per assegurar-ne la conservació. Procedent d'agricultura ecològica, és ideal per preparar qualsevol recepta ja sigui dolça o salada....

Preu base -10%

La Finestra sul Cel

1PIZZA

Base per a pizza integral de blat (2 bases)

Esponjoses masses de pizza elaborades amb blat blanc i blat integral de cultiu ecològic. Per combinar amb verdures tallades, olives, etc. ...

Alce Nero

AN240

Tauleta de xocolata BIO 100% pur cacau

Deliciosa i intensa tauleta de cacau pur 100% elaborada amb cacau cultivat a Perú, és la temptació perfecta per als amants de la xocolata més pur. Rica en antioxidants, no conté sucres afegits i està reconeguda com a Fair Trade....

La Finestra sul Cel

1GIRA

Llavors de gira-sol pelades BIO 100% compostable

Llavors de gira-sol pelades d' agricultura ecològica. Riques en àcids grassos, són ideals per enriquir qualsevol tipus de plat o afegir en pans i galetes. Envasat en atmosfera protegida per conservar tots els seus nutrients. Gluten free. ¡Ara en envàs 100% compostable!

Preu base -10%

Germinal

GM029

Tartaleta sense gluten de cacau i quinoa

Les tartaletes de cacau i quinoa sense gluten són ideals per a qualsevol moment del dia. La formulació amb farina d' arròs li aporta el cruixent a l' escorça, mentre que el farciment de xocolata li dóna el toc dolç perfecte. Certificat gluten free i sense llet.

També podria interessar-li

La Finestra sul Cel

1KUKI

Té Kukicha BIO 100% plastic free

Té verd de tres anys cultivat a la regió d'Uji, que produeix des de fa segles el te japonès de major renom. És en aquesta zona on es conrea, encara avui de manera tradicional, les plantes utilitzades per elaborar la seva excel·lent té Kukicha....