Tagliatelle de trigo con espinacas bio
La pasta en formato tagliatelle de trigo con espinacas duro ecológica IRIS se produce con una mezcla de granos cuidadosamente seleccionados por ellos de su propia cosecha, para garantizar un producto con un alto valor nutricional y con una óptima resistencia a la cocción. Toda la elaboración responde plenamente al método tradicional, con dibujo en bronce, para obtener una pasta agradablemente más rugosa y porosa, ideal para absorber y realzar las salsas.
Sémola de trigo duro*, espinacas en polvo* (1,9%) *procedentes de la agricultura ecológica
Contiene gluten . Puede contener trazas de huevo, soja, mostaza y derivados
Per preparar 500 g de pasta, posi a bullir uns 5 litres d' aigua amb sal. Aboqui la pasta i cuine durant el temps de cocció especificat, removent de cop, coure durant el temps de cocció indicat, escórrer, sacsejar al gust i servir.
kcal | 355 |
---|---|
kJ | 1503 |
Greixos | 1,6 |
De les quals, saturades | 0,4 |
Hidrats de carboni | 73 |
Dels quals, sucres | 3,4 |
Fibra alimentària | 3,3 |
Proteïnes | 11 |
Sal | 0,02 |
La Finestra sul Cel
1SPALAJ
Espaguetis d' alfàbrega i all
Pasta tradicional 100% italiana elaborada amb sèmola de blat dur ecològic, preparada i assecada a baixa temperatura (màxim 45º). Ideal per combinar amb pesto o qualsevol altre condiment. ...
Quinua Reial
QR013
Fusilli d'arròs i quinoa real 100% Plastic Free
Descobreix la pasta sense gluten de més alta qualitat elaborada 100% amb ingredients ecològics. Amb una textura 'al dent' excepcional, crea autèntics plats de pasta aptes per a celíacs. ¡Ara en envàs plastic free, per reciclar íntegrament al contenidor de cartró.
La Finestra sul Cel
1FUSAR
Fusilli de blat sarraïn
Fusilli de blat sarraïn procedent d' agricultura ecològica. Un cereal que conté minerals, antioxidants i un alt contingut en fibra, molt beneficiosos per a la salut . Autèntica pasta 100% italiana ideal per combinar amb qualsevol tipus de salsa o per afegir en amanides. Gluten free. ...
Alce Nero
AN058
Salsa de tomàquet amb verdures BIO
Salsa de tomàquet amb petits trossets de verdures (pastanaga, api i ceba), elaborada amb ingredients de primera qualitat sense conservants ni colorants. Per conservar tota la frescor i nutrients del tomàquet, el procés productiu no s'allarga més de 8 hores des de la recol·lecció a l'envasament final. Pasteuritzat a baixa temperatura. Ideal per afegir directament a la pasta o preparar delicioses...
La Finestra sul Cel
2TAMA
Tamari biològic 500 ml
Tamari preparat a base de soja i sal, és un producte dens, ric i ple de sabor. Produït seguint el millor mètode tradicional (fermentant durant 18 mesos en barril de fusta), és ideal per enriquir i donar sabor a receptes elaborades a base de cereals, llegums, verdures, algues, arròs, pasta o amanides....
Machandel
MC012
Chucrut BIO Demeter
El chucrut té múltiples propietats per al nostre organisme: reforça el sistema immunitari, redueix els nivells d'inflamació i millora els trastorns digestius a més d'aportar vitamines A,B1,B2 i C. Feta amb ingredients procedents de l'agricultura ecològica i biodinàmica i certificada amb segell Demeter. Apte per a una dieta vegana i sense gluten.
BioHappy
BHP118
Bálsamo corporal sedoso plastic free
Bàlsam elaborat amb oli de cànem bio, oli de gira-sol i ametlles, oli d' oliva insaponificable, cera de gira-sol i vitamina E. Té un delicat aroma a tocs orientals i està formulat amb ingredients 100% naturals, donant-li suavitat al teu cos. Certificat Natrue.
Vivani
VI022
Xocolata Negre Superior 70% amb Arandans BIO
El cacau més selecte de la varietat "amunt", procedent principalment de petites cooperatives agrícoles de l'Equador, fa d'aquesta xocolata una experiència gustativa singular per la seva aroma característic. L' aranyó, un superaliment, acaba d' arrodonir aquesta creació amb un punt àcid i refrescant. Un 70 % de cacau per als amants dels xocolates negres moderadament intensos. BIO, Vegan, plastic free i amb certificació Rainforest.
Manuka Health
MH005
Mel de Manuka 50g (MGO 100+)
Mel de Manuka sense pasteuritzar en format 50g i contingut MGO 100+, originària de Nova Zelanda, que es diferencia d'altres mels pel seu contingut a Metilglioxal (MGO), un compost natural, responsable de la seva activitat i de gran part de les seves propietats. La mel de Manuka està produïda per les abelles del sud de Nova Zelanda i es recull de 4 a 6 setmanes a l'any. Només alguns apicultors poden recol·lectar i garantir la qualitat d'aquesta mel, a través d'estrictes controls durant tot el seu procés d'obtenció i elaboració, supervisats estretament per les autoritats del país.