• -5%

Choco Cookie - Chocolate vegano con galletas de cacao FAIRTRADE

Ref: IC002
Cantidad: 80 g
3,40 € 5% de descuento
3,23 euros
Impostos inclosos
Quantitat
  • Bio
  • Plastic free
  • Vegan
iChoc

Certificat per:

BIO

DE-ÖKO-013 Agricultura UE/no UE

favorite_border Guardar per a més tard

¡Los monstruos de las galletas pierden la cabeza por este sabor! Un pedacito de cielo a base de crujientes galletas de cacao con el chocolate “con leche” sin leche más suave. ¿Quién se acuerda de la leche, cuando no la necesitas para saborear la perfección? Con ingredientes 100 % ecológicos y veganos, manteca de cacao de Comercio Justo de la República Dominicana y envasado en un envoltorio compostable y libre de plásticos.

Azúcar de remolacha*, manteca de cacao* 23 %, harina de trigo sarraceno*, galletas de cacao* 12 % (harina de trigo*, cacao en polvo* 21 %, azúcar de caña integral*, grasa de coco*, sirope de remolacha azucarera*, sal marina, extracto de vainilla Bourbon*), pasta de cacao* 9,6 %, harina de chufa*, aceite de almendra* 2,2 %, pasta de avellana*, sal marina, extracto de vainilla Bourbon*.

Al·lèrgens:

Contiene gluten, frutos de cáscara y derivados. Puede contener trazas de leche, lactosa y derivados.

* d' agricultura ecològica

Consumo directo. Mantener fresco y seco (15-18°C)

kcal.555
kJ.2323
Hidrats de carboni54
dels quals, sucres39
Proteïnes4,4
Greixos:35
de les quals, saturades20
Sal0,18
6 altres productes en la mateixa categoria:

Vivani

VI024

Xocolata Negre 85% Santo Domingo BIO

Tota una experiència per als sibarites i els amants dels xocolates negres de qualitat superior. Aquest xocolate negre d'alt percentatge captiva per la seva puresa i delicadesa. El cacau ecològic més selecte de la República Dominicana li confereix aromes singulars. Un 85 % de cacau per als amants dels xocolates negres intensos. BIO, Vegan, plastic free i amb certificació Rainforest.

Vivani

VI046

Xocolata Blanc per a Postres BIO

Imprescindible per a tot aficionat a la rebosteria: una xocolata blanc de cobertura per a bombons, postres, tartes i altres creacions. El format d' aquesta tableta de 200 g garanteix un maneig còmode. BIO, plastic free, i amb certificació Rainforest.

Alce Nero

AN238

Tauleta de xocolata negra amb cafè aràbica

Deliciosa tauleta de xocolata negra amb cafè elaborada amb un mínim del 70% de pur cacau ecològic. Amb un intens sabor a cafè aràbica, és l'snack ideal dels amants del conegut cafè moka, però en tauleta. Sense llet i amb certificació Fair Trade. Dulcificada amb sucre de canya ecològic....

Vivani

VI026

Xocolata Negre Superior 89% Perú amb sucre de coco BIO

Aquesta xocolata d'un sol origen atresora el típic i singular aroma del cacau peruà: un amargor delicat amb notes de fruita seca que converteix aquest producte a base de varietats selectes de cacau en una exquisitesa d'allò més exclusiva. Les notes malteses del sucre de coco acaben d'arrodonir el seu esplèndid buquè. Un 89 % de cacau per als amants dels xocolates negres intensos. BIO, Vegan, plastic free i amb certificació Rainforest.

Preu base -5%

Vivani

VI038

Dark Nougat Croccante - Barrita de xocolata negre amb praliné i crocant d'avellana

La popular tableta de Xocolata Negre amb Praliné d'Avellana de VIVANI, en un pràctic format de barrita. Aquesta cremosa temptació ve acompanyada d'un crocant a base de tropes d'avellana torrada que li dona un toc cruixent a cada mossega. En no contenir llet de vaca, aquesta xocolata, ple a vessar d'avellanes, és apte per a una dieta vegana. BIO, plastic free, i amb certificació Rainforest.

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:
Preu base -25%

Tiama Bio

TI002

Ambientador fragància Clizia

Difusor aromàtic Clizia-Ninfa dels oceans. Una fragància inspirada en els raigs del sol, amb un toc afruitat que barreja i recorda l'aroma de flors blanques i pomes daurades. Amb Certificat AIAB, sent el primer certificat a Itàlia de cosmètics orgànics, creat per evitar productes artificials o amb OGM. Plastic free.

La Finestra sul Cel

1LENTIR

Llenties vermelles pelades 100% compostable

Llenties vermelles pelades procedents d' agricultura ecològica. Exòtiques i sabroses, aquest tipus de llegums són ideals per combinar amb cereals i llegums o condimentar amb oli extravirgen d'oliva, salsa de soja o gomàs. Són un aliment nutritiu molt complet, molt riques en fibra i amb un alt contingut de proteïnes d'origen vegetal. Envasat en atmosfera protegida per conservar tots els seus nutrients. ¡Ara en envàs 100% compostable!

Voelkel

VK026

Kombucha cirera i menta BIO 330ml

La kombucha és una beguda de te fermentat, energint i refrescant. L'harmoniosa combinació de te verd, herbes aromàtiques, menta i suc orgànic de cireres, li donen a aquest refresc fermentat i lleugerament efervescent un sabor inigualable. Sense additius ni concentrats, només inclou ingredients 100% naturals, conservats mitjançant pasteurització. En no incloure filtrat en el seu proce...

Argital

AR132

Bàlsam vegetal BIO

Condicionador vegetal compost per ingredients naturals que deixa els cabells suaus. Facilita un pentinat fàcil i està elaborat amb argila verda i oli de jojoba. Reestructurant. Sense conservants....

Voelkel

VK030

Suc de pastanaia i mango Demeter BIO

Deliciós suc que combina l'aroma de les pastanagues, el sabor afruitat del mànec i el toc refrescant de llimona. Sense sucre afegit, només usem ingredients procedents d'agricultura ecològica o biodinàmica, certificats de comerç just. El pensament a llarg termini, l' acció sostenible i el compromís social formen part de la filosofia de la marca. ...