Tiburons de blat dur

Ref: AN011
Quantitat: 500 gr
2,37 euros
Quantitat
  • Bio
Alce Nero

Certificat per:

BIO IT-BIO-009 Agricultura Itàlia
favorite_border Guardar per a més tard
Tiburones de trigo duro italiano cultivado en el altiplano de Murge, entre Puglia y Basilicata, en el sur de Italia. 100% ecológicos y con un sabor único e inconfundible, propio de la pasta italiana más auténtica. Ideales para añadir a caldos vegetales.
Sémola de trigo duro*, agua.
* d' agricultura ecològica
Fer durant 11 minuts.
kcal.351
kJ.1474
Hidrats de carboni73
dels quals, sucres3,10
Proteïnes11
Greixos:1,10
de les quals, saturades0,20
Fibra alimentària2,90
Sal0
6 altres productes en la mateixa categoria:

Oficina della Pasta

ODP001

Linguine amb llenties vermelles

Linguine amb llenties vermelles elaborat amb ingredients 100% ecològics. El secret d'aquesta pasta està en el procés, inspirat en la tradició. Seleccionant la millor sèmola de blat dur i amb un mètode de producció de pasta fet al "bronzo" per retenir millor el sabor de les salses i condiments. 100% veguen....

Alce Nero

AN008

Penne de blat dur

Sabres, rugosos i artesanals. Així són els penne de blat italià ecològic d'Alce Nero. Estan elaborats amb blat dur cultivat al sud d'Itàlia i són ideals per combinar amb verdures o qualsevol pesto o de la pròpia marca. Quedaran deliciosos!

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:

La Finestra sul Cel

1FUSAR

Fusilli de blat sarraïn

Fusilli de blat sarraïn procedent d' agricultura ecològica. Un cereal que conté minerals, antioxidants i un alt contingut en fibra, molt beneficiosos per a la salut . Autèntica pasta 100% italiana ideal per combinar amb qualsevol tipus de salsa o per afegir en amanides. Gluten free. ...

La Finestra sul Cel

1SARA

Blat sarrací 100% compostable

El blat sarrací de La Finestra sul Cielo és molt ric en nutrients i té un sabor inconfundible. A més és de cultiu ecològic i està empaquetat en atmosfera protegida per conservar millor els nutrients del producte. És ideal per combinar el gust amb oli extravirgen d'oliva, salsa de soja o gomesi entre altres condiments....

Magatzem

AB041

Sabó líquid Marsella per a mans amb dosificador

Sabó líquid per a mans amb efecte protector. Alta eficàcia. Té cura de la pell alhora que la neteja a fons. Envàs amb dosificador per a major comoditat. Certificat com veguen....

Preu base -10%

Le Moulin du Pivert

LMP010

Mini galetes de xocolata amb llet

Sabroses i cruixents mini galetes de xocolata amb llet elaborades amb ingredients de cultiu 100% ecològic i sense oli de palma. Una combinació deliciosa de sabors ideal per acompanyar els esmorzars i berenars dels més menuts. Sense ou....

Alce Nero

AN010

Fusilli de blat dur

Fusilli de blat italià orgànic elaborat amb un rigorós procés productiu que li atorga un sabor únic i inconfundible. La tècnica de tall utilitzada, anomenada trafilat al bronze, li confereix una textura rugosa ideal per absorbir amb més facilitat qualsevol salsa o condiment que s'utilitzi....

Solgar

SOL013

Arando Rojo. Caps.Vegetals 60 - SALUT DE LA DONA

• Producte herbari amb vitamina C afegida • Manteniment del sistema immunitari • Protegeix del dany oxidatiu • Apte per a vegans, vegetarians i kosher

També podria interessar-li
Preu base -10%

Alce Nero

AN001

Espaguetis de blat dur integral

Autèntica pasta tradicional italiana elaborada amb blat ecològic cultivat a l'altiplà de Murge, entre Puglia i Basilicata, al sud d'Itàlia. Rica en fibra i amb un major contingut en proteïna. El seu rigorós procés de selecció permet obtenir una pasta de sabor únic i inconfundible ideal per combinar amb qualsevol tipus de salsa....

Alce Nero

AN007

Espaguetis de blat dur

Pasta tradicional italiana elaborada amb blat italià procedent de cultiu ecològic. Amb un sabor autèntic i inconfundible, és ideal per combinar amb verdures sense salses o amb salsa de tomàquet, pesto o qualsevol altra....

Alce Nero

AN008

Penne de blat dur

Sabres, rugosos i artesanals. Així són els penne de blat italià ecològic d'Alce Nero. Estan elaborats amb blat dur cultivat al sud d'Itàlia i són ideals per combinar amb verdures o qualsevol pesto o de la pròpia marca. Quedaran deliciosos!