Fusilli de blat dur integral

Ref: AN005
Quantitat: 500 gr
2,10 euros
Quantitat
  • Bio
Alce Nero

Certificat per:

BIO

IT-BIO-009 Agricultura UE

favorite_border Guardar per a més tard

Fusilli de trigo integral elaborado con trigo italiano ecológico procedente del altiplano de Murge, entre Puglia y Basilicata, en el sur de Italia. Rico en fibra y con un mayor contenido en proteína. Ideal para combinar con cualquier tipo de salsa o para añadir en ensaladas.

Sémola integral de trigo duro*, agua.

* d' agricultura ecològica

Fer durant 11 minuts.

kcal.349
kJ.1466
Hidrats de carboni66
dels quals, sucres3,20
Proteïnes12
Greixos:2,10
de les quals, saturades0,40
Fibra alimentària7,70
Sal0
6 altres productes en la mateixa categoria:

Alce Nero

AN207

Tallarins de blat dur

Tallarins de blat dur provinent de l' altiplà de Murge, entre Puglia i Basilicata, al sud d' Itàlia. Les varietats cultivades, entre les quals hi ha Senatone Capelli, SImeto i Quadrato, estan elaborades seguint un rigorós procés productiu que permet obtenir una pasta ecològica de sabor únic i inconfundible....

Alce Nero

AN011

Tiburons de blat dur

Tiburons de blat dur italià cultivat a l'altiplà de Murge, entre Puglia i Basilicata, al sud d'Itàlia. 100% ecològics i amb un sabor únic i inconfundible, propi de la pasta italiana més autèntica. Ideals per afegir a brous vegetals....

Preu base -10%

Oficina della Pasta

ODP004

Linguine amb gingebre i llimona

Linguine amb gingebre i llimona elaborat amb ingredients 100% ecològics. El secret d'aquesta pasta està en el procés, inspirat en la tradició. Seleccionant la millor sèmola de blat dur i amb un mètode de producció de pasta fet al "bronzo" per retenir millor el sabor de les salses i condiments. 100% veguen....

Alce Nero

AN217

Espaguetis d' espelta integral

Espaguetis elaborats exclusivament amb espelta integral italiana cultivada a les regions de la Toscana, Umbría, Marche i Emilia Romagna. Destaca per les seves característiques nutritives i el seu alt contingut en fibra. Per combinar amb qualsevol tipus de salsa....

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:

La Finestra sul Cel

1FAINFA

Farina integral d' espelta BIO

Farina integral d' espelta procedent de cultiu ecològic envasada en atmosfera protectora. Ideal per a l'elaboració de qualsevol recepta ja sigui dolça o salada....

Slendier

SLE05

Pasta konjac Fettuccine BIO

¿T'imagines menjar uns autèntics fettuccine amb verdures sense gaires calories? ¡El secret és al konjac orgànic de Slendier! Una arrel d' origen japonès que es caracteritza pel seu alt contingut en fibra i el seu baix aportament energètic. Aquesta pasta és l' alternativa ideal als tradicionals fetuccine de blat, menys digestius i amb una càrrega calòrica molt superior. Apte per a vegans i certificat...

La Finestra sul Cel

1BROSL

Brou vegetal en pols instantani sense llevat BIO

Brou vegetal instantani en pols elaborat amb ingredients de cultiu ecològic. Sense llevat i amb oli extravirgeixen d' oliva. Ideal per donar un toc únic de sabor a qualsevol tipus de plat. ...

La Finestra sul Cel

1MINIFO

Mini crackers 100% espelta

Minicrackers d' espelta elaborats amb ingredients procedents d' agricultura ecològica. El substitut ideal del pa per acompanyar menjars o combinar amb paté vegetal, tahín, amasake, etc.

Voelkel

VK007

Suc de xucrut lactofermentat BIO

Aquest suc de xucrut de repollo blanc, baix en calories, refresca i estimula el cos de manera natural. El suc sense diluir, nounat, conté tota la gamma de nutrients necessaris, ideal per a l'ajunt. El procés de lactofermentació canvia el valor de pH del producte afavorint la seva digestió, estabilitza la barreja i li afegeix una lleugera acidesa agradable. Tots els ingredients utilitzat...

La Finestra sul Cel

1CAFOR

Ordi instantània

Beguda clàssica elaborada exclusivament amb ordi de cultiu ecològic. Ideal per a l'esmorzar o per a qualsevol break que es vulgui fer durant el dia. Llista per prendre....