• -10%

Espagueti de trigo integral bio

Ref: IR012
Quantitat: 500 gr
1,85 € 10% de descuento
1,66 euros
Impostos inclosos
Quantitat
  • Bio
Iris Bio

Certificat per:

BIO IT-BIO-006
favorite_border Guardar per a més tard
Los espagueti de trigo integral ecológico IRIS se producen con una mezcla de granos cuidadosamente seleccionados por ellos de su propia cosecha, para garantizar un producto con un alto valor nutricional y con una óptima resistencia a la cocción. Toda la elaboración responde plenamente al método tradicional, con dibujo en bronce, para obtener una pasta agradablemente más rugosa y porosa, ideal para absorber y realzar las salsas.
Sémola de trigo duro integral procedente de la agricultura ecológica
Al·lèrgens: Conté gluten . Pot contenir traces d' ou, soja, mostassa i derivats
* d' agricultura ecològica
Per preparar 500 g de pasta, posi a bullir uns 5 litres d' aigua amb sal. Aboqui la pasta i cuine durant el temps de cocció especificat, removent de cop, coure durant el temps de cocció indicat, escórrer, sacsejar al gust i servir.
kcal356
kJ1506
Greixos2,2
De les quals, saturades0,4
Hidrats de carboni68
Dels quals, sucres3,4
Fibra alimentària8,3
Proteïnes12
Sal<0.01
6 altres productes en la mateixa categoria:
Preu base -15%

Quinua Reial

QR013

Fusilli d'arròs i quinoa real 100% Plastic Free

Descobreix la pasta sense gluten de més alta qualitat elaborada 100% amb ingredients ecològics. Amb una textura 'al dent' excepcional, crea autèntics plats de pasta aptes per a celíacs. ¡Ara en envàs plastic free, per reciclar íntegrament al contenidor de cartró.

Preu base -15%

Quinua Reial

QR012

Penne de quinoa real i arròs bio 100% Plastic free

Descobreix la pasta sense gluten de més alta qualitat elaborada 100% amb ingredients ecològics. Amb una textura 'al dent' excepcional, crea autèntics plats de pasta aptes per a celíacs. ¡Ara en envàs plastic free, per reciclar íntegrament al contenidor de cartró.

Alce Nero

AN012

Lasanya de blat dur

Lasaña de blat dur Alce Nero realitzada amb blat 100% italià d'origen ecològic. Aquesta lasanya destaca per la seva consistència més rugosa i porosa, que absorbeix millor els condiments i les salses oferint un sabor més intens. És possible cuinar-la directament al forn, sense precocció, per a preparacions més ràpides. Una opció que encantarà a tota la família!...

Preu base -10%

Slendier

SLE10

Pasta konjac Penne BIO

Deliciosos y sorprendentes macarrones Slendier elaborados a base de konjac ecológico, un antiguo vegetal japonés utilizado durante miles de años para acompañar las comidas principales con un aporte muy bajo en calorías. Un plato que además es fuente de fibra y certificado sin gluten. Macarrones con salsa boloñesa vegana o mix de verduras y tofu… ¿Cuál eliges para comer? ...

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:
Preu base -10%

La Finestra sul Cel

2ACIUME

Vinagre de umeboshi 500 ml

El vinagre d' umeboshi s' obté filtrant el vinagre salat extret de la maduració de l' umeboshi. S'utilitza com un vinagre normal, que en ser salat, permet acabar una amanida afegint només una mica d'aquest vinagre. També es pot fer servir en salses per a verdures afegint una cullerada de Tahin, dues cullerades de Vinagre d'umeboshi i barrejar bé....

Alce Nero

AN220

Espaguetis d' espelta

Deliciosos espaguetis elaborats amb espelta blanca italiana, un dels cereals més antics i nutritius del planeta. Comparada amb la pasta de blat, és més digestiva, té un menor contingut calòric i un sabor lleugerament dolç. Ideal per combinar amb qualsevol tipus de salsa! A més, el seu envàs és 100% de paper i sense plàstic, perquè d'aquesta manera es contribueixi a salvaguadar el nostre planeta.

Preu base -10%

Voelkel

VK003

Suc de poma Demeter BIO

Refrescant suc elaborat amb illes ecològiques madurades al sol, procedents d'agricultura biodinàmica i certificades amb el segell Demeter ¡Un deliciós acompanyament per a moment del dia! Tots els ingredients utilitzats són lliures d'organismes genèticament modificats i procedeixen d'agricultura ecològica, recolzant el cultiu regional....

Voelkel

VK008

Suc de verdures BIO

Per a aquest suc de verdures, s'utilitzen només matèries primeres Demeter, procedents d'agricultura biodinàmica. Les pastanagues, l' api i els tubercles de remolatxa vermella, naturalment aromàtics, se sotmeten a un procés de premsat perquè conservin tots els seus nutrients. Tots els ingredients utilitzats són lliures d' organismes genèticament modificats i procedeixen d' agricultura ecològica, donant suport al cultiu regional.