Penne d'espelta integral

Ref: AN218
Quantitat: 500 gr
3,80 euros
Quantitat
  • Bio
  • Plastic free
Alce Nero

Certificat per:

BIO

IT-BIO-009 Agricultura Itàlia

favorite_border Guardar per a més tard

Pasta 100% integral elaborada només amb un tipus d'espelta italiana anomenada Triticum dioccum, cultivada al centre d'Itàlia a les zones de la Toscana, Umbría, Marche i Emilia Romagna. Amb un lleuger sabor dolç i rugosa textura, són els penne ideals per combinar amb qualsevol tipus de salsa. Plastic Free.

Farina integral d' espelta*.

* d' agricultura ecològica

Ferllir durant 10 minuts.

kcal.350
kJ.1460
Hidrats de carboni67
dels quals, sucres3
Proteïnes14
Greixos:1,60
de les quals, saturades0,30
Fibra alimentària6
Sal0
6 altres productes en la mateixa categoria:

Alce Nero

AN220

Espaguetis d' espelta

Deliciosos espaguetis elaborats amb espelta blanca italiana, un dels cereals més antics i nutritius del planeta. Comparada amb la pasta de blat, és més digestiva, té un menor contingut calòric i un sabor lleugerament dolç. Ideal per combinar amb qualsevol tipus de salsa! A més, el seu envàs és 100% de paper i sense plàstic, perquè d'aquesta manera es contribueixi a salvaguadar el nostre planeta.

Alce Nero

AN221

Penne d'espelta

Artesanals i orgànics penne d'espelta blanca italians, elaborats al trafilat al bronze. Aquesta tècnica permet que siguin rugosos i esbossin millor les salses i condiments....

Alce Nero

AN222

Fusilli d' espelta

Deliciosos fusell d'espelta blanca italiana elaborats artesanalment. De textura rugosa i sabor lleugerament dolç. Ideals per combinar amb qualsevol tipus de salsa o afegir en amanides....

Preu base -10%

Alce Nero

AN219

Fusilli d' espelta integral

Els fusell més autèntics, elaborats amb espelta orgànica cultivada a les regions de la Toscana, Umbría, Marche i Emilia Romagna. Destaca per les seves característiques nutritives i el seu alt contingut en fibra. Per combinar amb qualsevol tipus de salsa o fer-te amanides de pasta....

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:

Green Origins

GO08

Herba de blat en pols BIO

L'herba de blat o Wheatgrass s'obté de l'herba tendra del blat, quan té el valor nutritiu i mineral més alt. És una gran font de nutrients de fàcil absorció, conté la major part de les vitamines del complex B i les vitamines C, E, H i K i alt valor en clorofil·la. Aquest cocktail explosiu de nutrients fan que l'herba de blat t'ajudi a regenerar l'organisme i a sentir...

Argital

AR63

Argila verda en tub BIO

Argila verda assecada al sol i ventilada 100% natural....

La Finestra sul Cel

1SEMAC

Macarrons integrals de sètol

Macarrons integrals de sètol procedent d' agricultura ecològica. Elaborats 100% amb sètol integral, són ideals per combinar amb qualsevol salsa o condiment....

La Finestra sul Cel

1PIZZA

Base per a pizza integral de blat (2 bases)

Esponjoses masses de pizza elaborades amb blat blanc i blat integral de cultiu ecològic. Per combinar amb verdures tallades, olives, etc. ...

Vivani

VI029

Xocolata Negre 99% Panamà amb sucre de coco BIO

Una pizca de sucre de coco, una apreciada alternativa al sucre amb notes de caramel, i, pel que fa a la resta, aromàtic cacau ecològic de Panamà en un percentatge gairebé insuperable. Una xocolata amb potencial de superaliment. Un 99 % de cacau per als amants dels xocolates negres molt, però que molt intensos. BIO, Vegan, plastic free i amb certificació Rainforest.

Preu base -15%

Voelkel

VK006

Suc de remolatxa lactofermentat BIO

Per a aquest suc lactofermentat de remolatxa vermella, s' utilitzen només matèries primeres Demeter, procedents d' agricultura biodinàmica. Els tubercles de remolatxa vermella, naturalment aromàtics, se sotmeten a un procés de premsat perquè conservin tots els seus nutrients, abans de combinar-les amb l' àcid làctic, duent a terme tot el procés sense l' addició de sal. El procés de lactofermentació ca...

També podria interessar-li
Preu base -10%

Alce Nero

AN217

Espaguetis d' espelta integral

Espaguetis elaborats exclusivament amb espelta integral italiana cultivada a les regions de la Toscana, Umbría, Marche i Emilia Romagna. Destaca per les seves característiques nutritives i el seu alt contingut en fibra. Per combinar amb qualsevol tipus de salsa....