Penne d'espelta integral

Ref: AN218
Quantitat: 500 gr
2,99 euros
Impostos inclosos
Quantitat
  • Bio
  • Plastic free
Alce Nero

Certificat per:

BIO

IT-BIO-009 Agricultura Itàlia

favorite_border Guardar per a més tard

Pasta 100% integral elaborada només amb un tipus d'espelta italiana anomenada Triticum dioccum, cultivada al centre d'Itàlia a les zones de la Toscana, Umbría, Marche i Emilia Romagna. Amb un lleuger sabor dolç i rugosa textura, són els penne ideals per combinar amb qualsevol tipus de salsa. Plastic Free.

Farina integral d' espelta*.

* d' agricultura ecològica

Ferllir durant 10 minuts.

kcal.350
kJ.1460
Hidrats de carboni67
dels quals, sucres3
Proteïnes14
Greixos:1,60
de les quals, saturades0,30
Fibra alimentària6
Sal0
6 altres productes en la mateixa categoria:

Alce Nero

AN221

Penne d'espelta

Artesanals i orgànics penne d'espelta blanca italians, elaborats al trafilat al bronze. Aquesta tècnica permet que siguin rugosos i esbossin millor les salses i condiments....

Alce Nero

AN220

Espaguetis d' espelta

Deliciosos espaguetis elaborats amb espelta blanca italiana, un dels cereals més antics i nutritius del planeta. Comparada amb la pasta de blat, és més digestiva, té un menor contingut calòric i un sabor lleugerament dolç. Ideal per combinar amb qualsevol tipus de salsa! A més, el seu envàs és 100% de paper i sense plàstic, perquè d'aquesta manera es contribueixi a salvaguadar el nostre planeta.

Alce Nero

AN219

Fusilli d' espelta integral

Els fusell més autèntics, elaborats amb espelta orgànica cultivada a les regions de la Toscana, Umbría, Marche i Emilia Romagna. Destaca per les seves característiques nutritives i el seu alt contingut en fibra. Per combinar amb qualsevol tipus de salsa o fer-te amanides de pasta....

Alce Nero

AN222

Fusilli d' espelta

Deliciosos fusell d'espelta blanca italiana elaborats artesanalment. De textura rugosa i sabor lleugerament dolç. Ideals per combinar amb qualsevol tipus de salsa o afegir en amanides....

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:

La Finestra sul Cel

1KUZUBO

Kuzu BIO 100% Plastic Free

Kuzu de origen ecológico de La Finestra sul Cielo. El Kuzu es la fécula obtenida de la raíz de una planta selvática, empleada para preparar jaleas de fruta y bebidas especiales como el famoso Ume-Sho-Kuzu. Se puede utilizar en sopas, salsas, gelatinas, dulces, etc....¡Ahora en formato vidrio!

Preu base -10%

La Finestra sul Cel

1TOFU01

Tofu natural sense gluten BIO

Aliment elaborat a base de soja orgànica cultivada a Itàlia. El seu alt contingut en proteïna vegetal el converteix en un producte imprescindible per a aquelles persones que han eliminat la proteïna animal de la seva dieta. Amb un sabor i una suavitat únics, aquesta referència és un bàsic per la seva versatilitat a la cuina: combina bé amb aliments més forts i a més absorbeix el sabor dels ingredient...

Slendier

SLE02

Pasta konjac Arròs

Sorprenent i livià arròs Slendier preparat a base de konjac ecològic, un antic vegetal d'origen nipó que es va utilitzar durant milers d'anys com a acompanyament de plats principals. El secret d' aquest producte és el seu baix contingut en calories i alt contingut en fibra, que el converteix en una alternativa ideal a l' arròs tradicional. ¡Mai abans menjar arròs havia estat tan fàcil! Certificad...

Vivani

VI003

Xocolata Negre 71% Santo Domingo BIO

El Xocolate Negre de VIVANI és una delícia per a tot amant dels xocolates amb un alt contingut de cacau i una iniciació immillorable per als que s'endinsen en aquest apassionant món. Conté un 71 % del millor cacau ecològic de la República Dominicana. Vegan, Plastic Free i amb certificació Rainforest.

Manuka Health

MH004

Mel de Manuka 250g (MGO 100+)

Mel de Manuka sense pasteuritzar en format 250g i contingut MGO 100+, originària de Nova Zelanda, que es diferencia d'altres mels pel seu contingut a Metilglioxal (MGO), un compost natural, responsable de la seva activitat i de gran part de les seves propietats. La mel de Manuka està produïda per les abelles del sud de Nova Zelanda i es recull de 4 a 6 setmanes a l'any. Només alguns apicultors poden recollir i garantir la qualitat d'aquesta mel, a través d'estrictes controls durant tot el seu procés d'obtenció i elaboració, supervisats estretament per les autoritats del país.

També podria interessar-li

Alce Nero

AN217

Espaguetis d' espelta integral

Espaguetis elaborats exclusivament amb espelta integral italiana cultivada a les regions de la Toscana, Umbría, Marche i Emilia Romagna. Destaca per les seves característiques nutritives i el seu alt contingut en fibra. Per combinar amb qualsevol tipus de salsa....