Fusilli tricolor bio
Els fusell tricolor d'Alce Nero s'elaboren amb blat dur orgànic cultivat a Itàlia. L'excel·lent sèmola obtinguda d'aquesta varietat de blat dur després del tamitzat, es barreja amb aigua de brollador dels Dolomites. Els fusell tricolor d'Alce Nero són font de fibra i ideals per preparar plats divertits per als més petits, els pots acompanyar amb salses a base de tomàquet o pesto. ¡Deliciosos!
Sémola de trigo duro*. Sémola de trigo duro*, tomate deshidratado* (3%). Sémola de trigo duro*, harina de espinacas* (2%).
Contiene cereales con gluten y derivados
Hervir al gusto
kcal. | 350 |
---|---|
kJ. | 1470 |
Hidrats de carboni | 71 |
dels quals, sucres | 2,90 |
Proteïnes | 12 |
Greixos: | 1,20 |
de les quals, saturades | 0,20 |
Fibra alimentària | 3,50 |
Sal | 0 |
Alce Nero
AN013
Lacits de blat dur bio
La pasta d' Alce Nero es caracteritza per ser de la més alta qualitat ecològica i pel rigorós procés de producció que utilitza aigua de brollador dels Dolomites i tècnica tradicional de bronze per crear una pasta que sempre queda al punt. Gràcies a la seva forma, el farfalle/lacits de blat dur Alce Nero també és ideal per al seu ús en amanides de pasta a l'estiu.
Alce Nero
AN012
Lasanya de blat dur
Lasaña de blat dur Alce Nero realitzada amb blat 100% italià d'origen ecològic. Aquesta lasanya destaca per la seva consistència més rugosa i porosa, que absorbeix millor els condiments i les salses oferint un sabor més intens. És possible cuinar-la directament al forn, sense precocció, per a preparacions més ràpides. Una opció que encantarà a tota la família!...
Alce Nero
AN003
Penne de blat dur integral
Penne de blat integral italià cultivat de forma artesanal, sense pesticides ni herbicides. Elaborats al trafilat de bronze, tècnica artesanal que atorga a la pasta una textura rugosa ideal per absorbir millor qualsevol tipus de salsa que li anades. Rica en fibra i amb un major contingut en proteïna....
Alce Nero
AN057
Salsa de tomàquet amb alfàbrega BIO
Salsa de tomàquet aromàtica amb un deliciós i delicat toc d'alfàbrega per afegir en qualsevol recepta i gaudir d'una salsa de sabor natural i inconfundible. Elaborada amb ingredients 100% ecològics i d'alta qualitat....
Vivani
VI024
Xocolata Negre 85% Santo Domingo BIO
Tota una experiència per als sibarites i els amants dels xocolates negres de qualitat superior. Aquest xocolate negre d'alt percentatge captiva per la seva puresa i delicadesa. El cacau ecològic més selecte de la República Dominicana li confereix aromes singulars. Un 85 % de cacau per als amants dels xocolates negres intensos. BIO, Vegan, plastic free i amb certificació Rainforest.
Vivani
VI040
Milky Crème - Barrita de xocolata amb un farcit de crema rica en llet
El primer xocolata ecològic per a nens, amb un tendal farcit de crema recobert de fi xocolata amb llet. En format barrita, és el germà petit de la tableta de Choco amb Llet per a Peques de VIVANI. El favorit dels més petits i dels amants de la bona xocolata amb llet. BIO, plastic free, i amb certificació Rainforest.
Vivibio
VBIO518
Beguda de guívena sense gluten
Beguda de guívena sense gluten elaborada amb dos únics ingredients: aigua i avena ecològica. A més de tenir un baix contingut en greixos i no contenir sucres afegits, aquesta referència té una textura amb cos que la converteix en l' alternativa ideal a la llet de vaca. Certificada gluten free i 100% vegetal.
La Finestra sul Cel
1ARA
Alga marina Arame-ise 100% compostable
Algues marines Arame de color negre i sabor delicat. Per afegir a amanides i plats de verdura o usar com a condiment. L'ús aconsellat per persona és d'1 gram al dia, equivalent a 1 pelliç d'alga cuita, 4 vegades per setmana, envàs 100% compostable...
La Finestra sul Cel
1SANPA
Pastilles Ume-San de umeboshi
Comprimits d' umeboshi indicats per a la manca d' apetit, diarrea, estrenyiment, intoxicació, nàusees, refredats, grips o digestions pesades. Amb un delicat sabor i un nou envàs més còmode....
Alce Nero
AN003
Penne de blat dur integral
Penne de blat integral italià cultivat de forma artesanal, sense pesticides ni herbicides. Elaborats al trafilat de bronze, tècnica artesanal que atorga a la pasta una textura rugosa ideal per absorbir millor qualsevol tipus de salsa que li anades. Rica en fibra i amb un major contingut en proteïna....
Alce Nero
AN007
Espaguetis de blat dur
Pasta tradicional italiana elaborada amb blat italià procedent de cultiu ecològic. Amb un sabor autèntic i inconfundible, és ideal per combinar amb verdures sense salses o amb salsa de tomàquet, pesto o qualsevol altra....
Alce Nero
AN010
Fusilli de blat dur
Fusilli de blat italià orgànic elaborat amb un rigorós procés productiu que li atorga un sabor únic i inconfundible. La tècnica de tall utilitzada, anomenada trafilat al bronze, li confereix una textura rugosa ideal per absorbir amb més facilitat qualsevol salsa o condiment que s'utilitzi....
Alce Nero
AN228
Fideu per a fideuà
Fideu curt semintegral de sèmola ecològica, ideal per a fideuà. Originària de Trentino, al Sud d'Itàlia, la seva textura al dent i el seu sabor són tradicionals i únics, propi de tota la gamma d'Alce Nero. Pot acompanyar-se amb qualsevol tipus de salsa o brou....