Pasta konjac Espaguetis BIO

Ref: SLE01
Quantitat: 400 gr
3,27 euros
Quantitat
  • Bio
  • Gluten free
  • Vegan
Slendier

Certificat per:

BIO

NL-BIO-01 Agricultura no UE

favorite_border Guardar per a més tard

Deliciosos i sorprenents espaguetis Slendier elaborats a base de konjac ecològic, un antic vegetal japonès utilitzat durant milers d'anys per acompanyar els àpats principals amb una aportació molt baixa en calories. Un plat que a més és font de fibra i certificat sense gluten. Espaguetis amb salsa bolonyesa vegana o mix de verdures i tofu... ¿Quin tries per menjar?

Aigua, farina de konjac (5%).

* d' agricultura ecològica

Escorre el líquid, glop bé amb aigua, herva en aigua calenta durant aproximadament 1 minut, escorre i agregueu a salses per pasta, saltejats, sopes o amanides.

kcal.12
kJ.50
Hidrats de carboni1
dels quals, sucres1
Proteïnes1
Greixos:1
de les quals, saturades1
Fibra alimentària6,30
Sal0,01
5 altres productes en la mateixa categoria:

Slendier

SLE03

Pasta konjac Noodle

Noodles elaborats a base de konjac de procedència orgànica. Aquesta arrel originària del país nipó destaca pel seu baix aportament calòric i pel seu alt contingut en fibra. A més, no conté gluten i és apta per a vegans. Prepara un sopar oriental amb els noodles de Konjac i una salsa de crema de coco i llegums... ¡I sorprendràs a tota la família! ...

Slendier

SLE06

Pasta konjac Cabello d' àngel

Original i deliciosa pasta de cabell d' àngel Slendier elaborada amb konjac de procedència orgànica. Aquest vegetal d'origen japonès es va utilitzar durant milers d'anys com a acompanyament als àpats principals dels nipons pel seu baix contingut calòric. Un plat lleuger i ràpid de preparar ideal per barrejar amb un caldo de verdures de temporada. A més, està certificat sense gluten i és apta ...

Slendier

SLE05

Pasta konjac Fettuccine BIO

¿T'imagines menjar uns autèntics fettuccine amb verdures sense gaires calories? ¡El secret és al konjac orgànic de Slendier! Una arrel d' origen japonès que es caracteritza pel seu alt contingut en fibra i el seu baix aportament energètic. Aquesta pasta és l' alternativa ideal als tradicionals fetuccine de blat, menys digestius i amb una càrrega calòrica molt superior. Apte per a vegans i certificat...

Slendier

SLE02

Pasta konjac Arròs

Sorprenent i livià arròs Slendier preparat a base de konjac ecològic, un antic vegetal d'origen nipó que es va utilitzar durant milers d'anys com a acompanyament de plats principals. El secret d' aquest producte és el seu baix contingut en calories i alt contingut en fibra, que el converteix en una alternativa ideal a l' arròs tradicional. ¡Mai abans menjar arròs havia estat tan fàcil! Certificad...

Slendier

SLE04

Pasta konjac Lasaña

Original pasta de lasaña Slendier elaborada a base de Konjac de procedència ecològica. Aquesta arrel originària del Japó destaca pel seu baix contingut en calories i és ideal per preparar una sorprenent llosa amb verdures digestiva, deliciosa i sense gluten. Font de fibra i apta per a vegans. ...

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:

Solgar

SOL023

Calci / Magnesi Plus Zinc . Comp. 100 - OSSOS I ARTICULACIONS

• Fórmula combinada de calci, magnesi i zinc • Per al manteniment dels ossos, dents i músculs sans • Afavoreix la salut del sistema musculoesquelètic i nerviós • Adequat per a la salut òssia i dental (juntament amb la dieta, l'exercici i l'estil de vida) • Apte per a vegans, vegetarians, kosher i halal

La Finestra sul Cel

1BREGUI

Break de pèsols verds

Cruixents, sabrosos i irresistibles breaks de pèsols verds. Un snack ric en proteïnes i sense oli ni sucre afegit. Prendre llegums mai serà tan fàcil amb els nous breaks ecològics i 100% vegetals de La Finestra sul Cielo. Només 83 kcal per ració.

Argital

AR134

Sabó per al tractament de taques BIO

El sabó per al tractament de taques ARGITAL produeix un efecte blanquejant gràcies a la seva escuma suau i delicada. L' àcid fític, substància natural rica en fòsfor que conté l' arròs i l' extracte de flor de camomila, ajuda la pell a mantenir-se blanca i sedosa. Producte sense conservants....

Vivani

VI001

Xocolata Cappuccino BIO

La xocolata amb llet realçat amb cafè italià i la xocolata blanc formen una cremosíssima combinació de dues capes ideal per als amants de la dolce vita. BIO, Plastic Free i amb certificació Rainforest.

La Finestra sul Cel

1TEK

Tekka (condiment de miso i arrels)

La tekka s'elabora amb arrels i altres ingredients yang com la pastanaguesa, la bardana, l'arrel de loto, el miso, etc., reforçats amb una llarga cocció. En alguns casos, el sabor intens i directe el converteix en un condiment molt particular, ideal per combinar amb cereals o verdura....

Germinal

GM023

Mini crackers sense gluten amb cúrcuma

Els mini crackers amb cúrcuma sense gluten són l'snack salat més original. Elaborats amb farina de blat sarraïn, cigrons i amb un toc exòtic de la cúrcuma que els converteix en el tentempié més irresistible. Si bé es poden menjar sols, són ideals també per preparar canapès o per untar amb els hummus clàssic i de remolatxa Germinal Bio.

També podria interessar-li

Slendier

SLE06

Pasta konjac Cabello d' àngel

Original i deliciosa pasta de cabell d' àngel Slendier elaborada amb konjac de procedència orgànica. Aquest vegetal d'origen japonès es va utilitzar durant milers d'anys com a acompanyament als àpats principals dels nipons pel seu baix contingut calòric. Un plat lleuger i ràpid de preparar ideal per barrejar amb un caldo de verdures de temporada. A més, està certificat sense gluten i és apta ...

Slendier

SLE05

Pasta konjac Fettuccine BIO

¿T'imagines menjar uns autèntics fettuccine amb verdures sense gaires calories? ¡El secret és al konjac orgànic de Slendier! Una arrel d' origen japonès que es caracteritza pel seu alt contingut en fibra i el seu baix aportament energètic. Aquesta pasta és l' alternativa ideal als tradicionals fetuccine de blat, menys digestius i amb una càrrega calòrica molt superior. Apte per a vegans i certificat...

Slendier

SLE04

Pasta konjac Lasaña

Original pasta de lasaña Slendier elaborada a base de Konjac de procedència ecològica. Aquesta arrel originària del Japó destaca pel seu baix contingut en calories i és ideal per preparar una sorprenent llosa amb verdures digestiva, deliciosa i sense gluten. Font de fibra i apta per a vegans. ...

Slendier

SLE03

Pasta konjac Noodle

Noodles elaborats a base de konjac de procedència orgànica. Aquesta arrel originària del país nipó destaca pel seu baix aportament calòric i pel seu alt contingut en fibra. A més, no conté gluten i és apta per a vegans. Prepara un sopar oriental amb els noodles de Konjac i una salsa de crema de coco i llegums... ¡I sorprendràs a tota la família! ...