Penne de blat de moro i arròs sense gluten

Ref: AN232
Quantitat: 250 gr
3,40 euros
Impostos inclosos
Quantitat
  • Bio
Alce Nero

Certificat per:

BIO

IT-BIO-009 AGRICULTURA UE

favorite_border Guardar per a més tard

Deliciosos i sabres penne sense gluten elaborats amb ingredients ecològics, cultivats al nord d'Itàlia. Preparats amb una enginyosa tècnica de processament que aconsegueix conservar un sabor i una textura similar a la pasta de blat dur, però sense gluten. Ideal per combinar amb infinitud de salses i condiments.

Farina de blat de moro* (80%) , farina d'arròs* (20%).

Al·lèrgens:

Pot contenir traces de soja.

* d' agricultura ecològica

Ferir en 1,5 litres d' aigua per 100 gr de pasta. Cuinar al gust. Temps de cocció aproximat: 10-12 minuts.

kcal.355
kJ.1491
Hidrats de carboni78
dels quals, sucres2
Proteïnes7
Greixos:1,40
de les quals, saturades0,50
Fibra alimentària1
Sal0,05
6 altres productes en la mateixa categoria:
Preu base -15%

Quinua Reial

QR013

Fusilli d'arròs i quinoa real 100% Plastic Free

Descobreix la pasta sense gluten de més alta qualitat elaborada 100% amb ingredients ecològics. Amb una textura 'al dent' excepcional, crea autèntics plats de pasta aptes per a celíacs. ¡Ara en envàs plastic free, per reciclar íntegrament al contenidor de cartró.

Preu base -15%

Quinua Reial

QR012

Penne de quinoa real i arròs bio 100% Plastic free

Descobreix la pasta sense gluten de més alta qualitat elaborada 100% amb ingredients ecològics. Amb una textura 'al dent' excepcional, crea autèntics plats de pasta aptes per a celíacs. ¡Ara en envàs plastic free, per reciclar íntegrament al contenidor de cartró.

La Finestra sul Cel

1FULERI

Fusilli de llenties vermelles BIO

Originals i sabrosos fusilli de llenties vermelles elaborats 100% amb llenties procedents de cultiu ecològic. El seu original color vermell i el seu sabor autèntic a llenties, la converteix en una pasta ideal per combinar amb un sofrit de verdures, xampinyons i salsa de soja. Alt contingut en fibra i alt contingut en proteïna. Sense colorants i apte per a vegans. ¡La forma més original de menjar llegum...

La Finestra sul Cel

1FUSAR

Fusilli de blat sarraïn

Fusilli de blat sarraïn procedent d' agricultura ecològica. Un cereal que conté minerals, antioxidants i un alt contingut en fibra, molt beneficiosos per a la salut . Autèntica pasta 100% italiana ideal per combinar amb qualsevol tipus de salsa o per afegir en amanides. Gluten free. ...

Alce Nero

AN234

Fusilli de blat de moro i arròs sense gluten

Autèntics afusellats elaborats amb blat de moro i arròs de cultiu ecològic. La tècnica de tall utilitzada dóna a aquesta pasta una superfície rugosa que absorbeix millor qualsevol tipus de salsa, sense perdre la seva textura i consistència. L'alternativa perfecta sense gluten per combinar amb pestos, salses o afegir a amanides. ...

La Finestra sul Cel

1PEPISE

Penne de pèsols verds

Sorprenents penns de pèsols verds, elaborats amb ingredients de cultiu ecològic. Amb un alt contingut en proteïna i fibra, aquesta pasta es converteix en una aliada perfecta en la cuina, proporcionant a més vitamines i minerals propis d'aquest pèsol. El seu original color verd i el seu agradable sabor són ideals per combinar aquests llegums amb una crema de fruits secs, amb una salsa ve...

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:

Alce Nero

AN082

Suc de llimona BIO

Suc de llimona procedent de cultiu ecològic. Ideal per donar un toc de sabor en qualsevol preparació culinària així com per afegir en vinagretes. També resulta perfecta en plats de peix o en la preparació de cocktails....

Alce Nero

AN065

Tomàquets pelats en llauna BIO

Tomàquets sencers pelats procedents de cultiu ecològic. Caracteritzats pel seu sabor natural i el seu potent color vermell, el seu procés de producció no s' allarga més de 8 hores des de la collita a l' envasat amb una pasteurització a baixa temperatura. Un bàsic que no pot faltar en el nostre rebost ideal per preparar qualsevol tipus de plat....

Germinal

GM007

Galetes sense gluten de quinoa amb llavors de xocolata

Galetes de quinoa amb delicioses llavors d'autèntic xocolata. Certificades sense gluten. Ideals per combinar amb qualsevol tipus de beguda vegetal. Amb ingredients de cultiu ecològic.

Yipsophilia

Y16

Crema de roses ELIT 50 ml

Rejoveneix i oxigena. Pell desvitalitzada. És una extraordinària emulsió natural que nodreix i il·lumina la pell fatigada i desvitalitzada. Aporta una gran riquesa en àcids grassos essencials i antioxidants que prevenen l' envelliment prematur. Proporciona al cutis elements bioactius amb efecte lifting que retornen tonicitat al rostre. La CREMA DE ROSES ELIT està especialment recomanada per...

També podria interessar-li

Alce Nero

AN003

Penne de blat dur integral

Penne de blat integral italià cultivat de forma artesanal, sense pesticides ni herbicides. Elaborats al trafilat de bronze, tècnica artesanal que atorga a la pasta una textura rugosa ideal per absorbir millor qualsevol tipus de salsa que li anades. Rica en fibra i amb un major contingut en proteïna....

Alce Nero

AN005

Fusilli de blat dur integral

Fusilli de blat integral elaborat amb blat italià ecològic procedent de l'altiplà de Murge, entre Puglia i Basilicata, al sud d'Itàlia. Ric en fibra i amb un major contingut en proteïna. Ideal per combinar amb qualsevol tipus de salsa o per afegir a amanides....

Alce Nero

AN007

Espaguetis de blat dur

Pasta tradicional italiana elaborada amb blat italià procedent de cultiu ecològic. Amb un sabor autèntic i inconfundible, és ideal per combinar amb verdures sense salses o amb salsa de tomàquet, pesto o qualsevol altra....

Alce Nero

AN010

Fusilli de blat dur

Fusilli de blat italià orgànic elaborat amb un rigorós procés productiu que li atorga un sabor únic i inconfundible. La tècnica de tall utilitzada, anomenada trafilat al bronze, li confereix una textura rugosa ideal per absorbir amb més facilitat qualsevol salsa o condiment que s'utilitzi....

Alce Nero

AN011

Tiburons de blat dur

Tiburons de blat dur italià cultivat a l'altiplà de Murge, entre Puglia i Basilicata, al sud d'Itàlia. 100% ecològics i amb un sabor únic i inconfundible, propi de la pasta italiana més autèntica. Ideals per afegir a brous vegetals....

Alce Nero

AN054

Passata de tomàquet BIO

Passata de tomàquet natural de cultiu ecològic elaborada amb tomàquets frescos de la zona d'Emilia Romagna, madurats al sol, a la vall de Mezzano a Itàlia. Sabroso i 100% natural, el seu procés de producció no s'allarga més de 8 hores des de la recol·lecció a l'envasat amb una pasteurització a baixa temperatura. Un bàsic que no pot faltar en el nostre rebost ideal per preparar qualsevol tipus de ...

Alce Nero

AN228

Fideu per a fideuà

Fideu curt semintegral de sèmola ecològica, ideal per a fideuà. Originària de Trentino, al Sud d'Itàlia, la seva textura al dent i el seu sabor són tradicionals i únics, propi de tota la gamma d'Alce Nero. Pot acompanyar-se amb qualsevol tipus de salsa o brou....

Alce Nero

AN231

Espaguetis de blat de moro i arròs sense gluten

Pasta tradicional italiana sense gluten elaborada amb blat de moro i arròs ecològics cultivats al nord d'Itàlia. Amb una recepta especialment ideada per aconseguir l'equilibri perfecte de sabors entre el blat de moro i l'arròs. Aquests espaguetis són l'alternativa perfecta per combinar amb un saltejat de verdures, pestos o salses. ...