Penne de blat de moro i arròs sense gluten

Ref: AN232
Quantitat: 250 gr
2,95 euros
Quantitat
  • Bio
Alce Nero

Certificat per:

BIO

IT-BIO-009 AGRICULTURA UE

favorite_border Guardar per a més tard

Deliciosos i sabres penne sense gluten elaborats amb ingredients ecològics, cultivats al nord d'Itàlia. Preparats amb una enginyosa tècnica de processament que aconsegueix conservar un sabor i una textura similar a la pasta de blat dur, però sense gluten. Ideal per combinar amb infinitud de salses i condiments.

Farina de blat de moro* (80%) , farina d'arròs* (20%).

Al·lèrgens:

Pot contenir traces de soja.

* d' agricultura ecològica

Ferir en 1,5 litres d' aigua per 100 gr de pasta. Cuinar al gust. Temps de cocció aproximat: 10-12 minuts.

kcal.355
kJ.1491
Hidrats de carboni78
dels quals, sucres2
Proteïnes7
Greixos:1,40
de les quals, saturades0,50
Fibra alimentària1
Sal0,05
6 altres productes en la mateixa categoria:

La Finestra sul Cel

1PESAR

Penne de blat sarraïn BIO

Penne de blat sarraïn procedent d' agricultura ecològica. Un cereal que conté minerals, antioxidants i un alt contingut en fibra, molt beneficiosos per a la salut. Autèntica pasta 100% italiana ideal per combinar amb qualsevol tipus de salsa o per afegir en amanides. Gluten free....

La Finestra sul Cel

1PECECI

Penne de cigrons

Deliciosos penns de cigrons procedents d' agricultura ecològica. Amb un alt contingut en fibra i en proteïna, aquesta pasta de cigrons és una font de carbohidrats complexos, que allibera energia de forma constant i duradora. Una opció fàcil, sana i soprenent per acompanyar amb una salsa de fruits secs, un sofrit de verdures o un mix de tofu i algues del mar. Apte per a vegans. ...

La Finestra sul Cel

1FULERI

Fusilli de llenties vermelles BIO

Originals i sabrosos fusilli de llenties vermelles elaborats 100% amb llenties procedents de cultiu ecològic. El seu original color vermell i el seu sabor autèntic a llenties, la converteix en una pasta ideal per combinar amb un sofrit de verdures, xampinyons i salsa de soja. Alt contingut en fibra i alt contingut en proteïna. Sense colorants i apte per a vegans. ¡La forma més original de menjar llegum...

La Finestra sul Cel

1PEPISE

Penne de pèsols verds

Sorprenents penns de pèsols verds, elaborats amb ingredients de cultiu ecològic. Amb un alt contingut en proteïna i fibra, aquesta pasta es converteix en una aliada perfecta en la cuina, proporcionant a més vitamines i minerals propis d'aquest pèsol. El seu original color verd i el seu agradable sabor són ideals per combinar aquests llegums amb una crema de fruits secs, amb una salsa ve...

Preu base -15%

Quinua Reial

QR013

Fusilli d'arròs i quinoa real 100% Plastic Free

Descobreix la pasta sense gluten de més alta qualitat elaborada 100% amb ingredients ecològics. Amb una textura 'al dent' excepcional, crea autèntics plats de pasta aptes per a celíacs. ¡Ara en envàs plastic free, per reciclar íntegrament al contenidor de cartró.

La Finestra sul Cel

1FURICU

Fusilli d' arròs i cúrcuma

Deliciosos fusell d' arròs i cúrcuma, elaborats amb ingredients de cultiu ecològic. La cúrcuma, a més d' aportar el color ataronjat i la potent aroma als fusell, és considerada una espècie amb propietats antiinflamatòries i antioxidants. El resultat, una barreja sorprenent i digestiva, rica en fibra i ideal per preparar amanides de pasta o plats de pasta especiats. Gluten free i...

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:
Preu base -5%

Natura Nuova

NN008

Puré de poma, prèssec i mango doypack

Nou puré tropical de poma, prèssec i mànec procedent de cultiu ecològic. Ingredients naturals sense additius, conservants o colorants. Amb el dolç de la pròpia fruita, no conté sucres afegits i el seu còmode format Doypack et permetrà gaudir de tots els beneficis de la fruita d'una forma ràpida i pràctica. Ideal per als més peques!...

Preu base -10%

Alce Nero

AN241

Pesto vegan al tofu BIO

Autèntica salsa pesto elaborada amb tofu d'origen italià, alfàbruc genovesa, pinyons i oli d'oliva. Una barreja única i sabrosa perfecta per combinar amb qualsevol tipus de pasta o elaborar sofisticats aperitius i canapès. Sense oli de palma, colorants ni potenciadors de sabor. ...

Yipsophilia

Y18

Crema dermohidratant 100 ml

Nodreix i equilibra. Tot tipus de pell. Aquesta emulsió orgànica hidrata i dóna suavitat a la pell de la cara i el cos respectant les seves funcions naturals. Els extractes de centella i equiset aporten bioactius que milloren ràpidament l' aspecte de la pell flàcida. No greix el rostre. ...

La Finestra sul Cel

1FAINVE

Farina integral de avantatja

Farina integral de avena procedent de cultiu ecològic envasada en atmosfera protectora. Rica en cereals i fibra. Ideal per a l'elaboració de qualsevol recepta ja sigui dolça o salada....

Preu base -10%

Slendier

SLE08

Espaguetis de Soja Negra sense gluten

T'agradaria provar alguna cosa original? No et quedis sense descobrir l'última novetat de Slendier, la pasta sense gluten d'Edamame orgànica. Una alternativa estupenda per consumir una mica més de llegums d'una manera divertida. Aquesta pasta té una aportació de proteïnes i fibra molt més alt que la pasta tradicional de blat. Encantarà a tota la família i en 5 minuts tindràs llista una pasta plena sabor.

També podria interessar-li

Alce Nero

AN003

Penne de blat dur integral

Penne de blat integral italià cultivat de forma artesanal, sense pesticides ni herbicides. Elaborats al trafilat de bronze, tècnica artesanal que atorga a la pasta una textura rugosa ideal per absorbir millor qualsevol tipus de salsa que li anades. Rica en fibra i amb un major contingut en proteïna....

Alce Nero

AN005

Fusilli de blat dur integral

Fusilli de blat integral elaborat amb blat italià ecològic procedent de l'altiplà de Murge, entre Puglia i Basilicata, al sud d'Itàlia. Ric en fibra i amb un major contingut en proteïna. Ideal per combinar amb qualsevol tipus de salsa o per afegir a amanides....

Alce Nero

AN007

Espaguetis de blat dur

Pasta tradicional italiana elaborada amb blat italià procedent de cultiu ecològic. Amb un sabor autèntic i inconfundible, és ideal per combinar amb verdures sense salses o amb salsa de tomàquet, pesto o qualsevol altra....

Alce Nero

AN010

Fusilli de blat dur

Fusilli de blat italià orgànic elaborat amb un rigorós procés productiu que li atorga un sabor únic i inconfundible. La tècnica de tall utilitzada, anomenada trafilat al bronze, li confereix una textura rugosa ideal per absorbir amb més facilitat qualsevol salsa o condiment que s'utilitzi....

Alce Nero

AN011

Tiburons de blat dur

Tiburons de blat dur italià cultivat a l'altiplà de Murge, entre Puglia i Basilicata, al sud d'Itàlia. 100% ecològics i amb un sabor únic i inconfundible, propi de la pasta italiana més autèntica. Ideals per afegir a brous vegetals....

Alce Nero

AN054

Passata de tomàquet BIO

Passata de tomàquet natural de cultiu ecològic elaborada amb tomàquets frescos de la zona d'Emilia Romagna, madurats al sol, a la vall de Mezzano a Itàlia. Sabroso i 100% natural, el seu procés de producció no s'allarga més de 8 hores des de la recol·lecció a l'envasat amb una pasteurització a baixa temperatura. Un bàsic que no pot faltar en el nostre rebost ideal per preparar qualsevol tipus de ...

Alce Nero

AN228

Fideu per a fideuà

Fideu curt semintegral de sèmola ecològica, ideal per a fideuà. Originària de Trentino, al Sud d'Itàlia, la seva textura al dent i el seu sabor són tradicionals i únics, propi de tota la gamma d'Alce Nero. Pot acompanyar-se amb qualsevol tipus de salsa o brou....

Alce Nero

AN231

Espaguetis de blat de moro i arròs sense gluten

Pasta tradicional italiana sense gluten elaborada amb blat de moro i arròs ecològics cultivats al nord d'Itàlia. Amb una recepta especialment ideada per aconseguir l'equilibri perfecte de sabors entre el blat de moro i l'arròs. Aquests espaguetis són l'alternativa perfecta per combinar amb un saltejat de verdures, pestos o salses. ...