Pasta konjac Arròs

Ref: SLE02
Quantitat: 400 gr
3,27 euros
Quantitat
  • Bio
  • Gluten free
  • Vegan
Slendier

Certificat per:

BIO

NL-BIO-01 Agricultura no UE

favorite_border Guardar per a més tard

Sorprenent i llivià arròs Slendier preparat a base de konjac ecològic, un antic vegetal d'origen nipó que es va utilitzar durant milers d'anys com a acompanyament de plats principals. El secret d'aquest producte és el seu baix contingut en calories i alt contingut en fibra, que el converteix en una alternativa ideal a l'arròs tradicional. Mai abans menjar arròs havia estat tan fàcil! Certificat Gluten Free i Vegan.

Aigua, farina de konjac (5%).

* d' agricultura ecològica

Escorre el líquid, glop bé amb aigua, herva en aigua calenta durant aproximadament 1 minut, escorre i agregueu a salses per pasta, saltejats, sopes o amanides.

kcal.10
kJ.40
Hidrats de carboni1
dels quals, sucres1
Proteïnes1
Greixos:1
de les quals, saturades1
Fibra alimentària5
Sal0,05
5 altres productes en la mateixa categoria:

Slendier

SLE06

Pasta konjac Cabello d' àngel

Original i deliciosa pasta de cabell d' àngel Slendier elaborada amb konjac de procedència orgànica. Aquest vegetal d'origen japonès es va utilitzar durant milers d'anys com a acompanyament als àpats principals dels nipons pel seu baix contingut calòric. Un plat lleuger i ràpid de preparar ideal per barrejar amb un caldo de verdures de temporada. A més, està certificat sense gluten i és apta ...

Slendier

SLE04

Pasta konjac Lasaña

Original pasta de lasaña Slendier elaborada a base de Konjac de procedència ecològica. Aquesta arrel originària del Japó destaca pel seu baix contingut en calories i és ideal per preparar una sorprenent llosa amb verdures digestiva, deliciosa i sense gluten. Font de fibra i apta per a vegans. ...

Slendier

SLE01

Pasta konjac Espaguetis BIO

Deliciosos i sorprenents espaguetis Slendier elaborats a base de konjac ecològic, un antic vegetal japonès utilitzat durant milers d'anys per acompanyar els àpats principals amb una aportació molt baixa en calories. Un plat que a més és font de fibra i certificat sense gluten. Espaguetis amb salsa bolonyesa vegana o mix de verdures i tofu... ¿Quin tries per menjar? ...

Slendier

SLE03

Pasta konjac Noodle

Noodles elaborats a base de konjac de procedència orgànica. Aquesta arrel originària del país nipó destaca pel seu baix aportament calòric i pel seu alt contingut en fibra. A més, no conté gluten i és apta per a vegans. Prepara un sopar oriental amb els noodles de Konjac i una salsa de crema de coco i llegums... ¡I sorprendràs a tota la família! ...

Slendier

SLE05

Pasta konjac Fettuccine BIO

¿T'imagines menjar uns autèntics fettuccine amb verdures sense gaires calories? ¡El secret és al konjac orgànic de Slendier! Una arrel d' origen japonès que es caracteritza pel seu alt contingut en fibra i el seu baix aportament energètic. Aquesta pasta és l' alternativa ideal als tradicionals fetuccine de blat, menys digestius i amb una càrrega calòrica molt superior. Apte per a vegans i certificat...

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:

Germinal

GM006

Galetes sense gluten amb iogurt

Galetes preparades amb iogurt elaborades amb ingredients de cultiu ecològic. Sense gluten i ideals per combinar amb qualsevol tipus de beguda.

Preu base -10%

La Finestra sul Cel

1ACIRI

Vinagre d' arròs 250 ml

El vinagre d'arròs és un apetitós condiment elaborat a partir de fermentar durant un any l'arròs en tines de terracota, per convertir-lo primer en alcohol i després en vinagre. El seu sabor, sent menys àcid, més suau i ple que el vinagre de vi, es combina perfectament amb qualsevol plat de cereals, verdures i algues, ressaltant el seu sabor sense modificar-lo. Es pot utilitzar com a sust...

Alce Nero

AN158

Crema de xocolata amb avellanes

Riquíssima crema de xocolata amb avellanes, elaborada amb ingredients de cultiu ecològic. Un autèntic plaer 100% saludable sense oli de palma i sense tanta caloria ni sucre com les cremes de xocolata convencionals....

La Finestra sul Cel

1SUBA

Suribachi 18 cm

El suribachi és un morter de ceràmica que s'utilitza amb un surikogi de fusta per triturar llavors. Molt pràctic per preparar gomesi....

Natura Nuova

NN006

Puré de pera Doypack

Puré de peres de cultiu ecològic sense conservants, additius ni sucre afegit, presentat en un còmode envàs amb tancament. Una nova manera senzilla i pràctica de menjar fruita en qualsevol moment del dia. Tres sabors per triar: poma; pera; illa, pera i arans. Ideal per a grans i petits, amants del sabor dolç del natural....

Alce Nero

AN085

Pesto rojo BIO

Pesto vermell caracteritzat per la frescor del tomàquet i l'autèntic aroma del formatge parmesà. Una barreja de sabors perfecta per crear sofisticats plats o salses que no deixaran indiferent ningú....

També podria interessar-li

Slendier

SLE06

Pasta konjac Cabello d' àngel

Original i deliciosa pasta de cabell d' àngel Slendier elaborada amb konjac de procedència orgànica. Aquest vegetal d'origen japonès es va utilitzar durant milers d'anys com a acompanyament als àpats principals dels nipons pel seu baix contingut calòric. Un plat lleuger i ràpid de preparar ideal per barrejar amb un caldo de verdures de temporada. A més, està certificat sense gluten i és apta ...

Slendier

SLE05

Pasta konjac Fettuccine BIO

¿T'imagines menjar uns autèntics fettuccine amb verdures sense gaires calories? ¡El secret és al konjac orgànic de Slendier! Una arrel d' origen japonès que es caracteritza pel seu alt contingut en fibra i el seu baix aportament energètic. Aquesta pasta és l' alternativa ideal als tradicionals fetuccine de blat, menys digestius i amb una càrrega calòrica molt superior. Apte per a vegans i certificat...

Slendier

SLE04

Pasta konjac Lasaña

Original pasta de lasaña Slendier elaborada a base de Konjac de procedència ecològica. Aquesta arrel originària del Japó destaca pel seu baix contingut en calories i és ideal per preparar una sorprenent llosa amb verdures digestiva, deliciosa i sense gluten. Font de fibra i apta per a vegans. ...

Slendier

SLE03

Pasta konjac Noodle

Noodles elaborats a base de konjac de procedència orgànica. Aquesta arrel originària del país nipó destaca pel seu baix aportament calòric i pel seu alt contingut en fibra. A més, no conté gluten i és apta per a vegans. Prepara un sopar oriental amb els noodles de Konjac i una salsa de crema de coco i llegums... ¡I sorprendràs a tota la família! ...