Galetes integrals sense gluten amb civada

Ref: GM014
Quantitat: 250 gr
3,60 euros
Impostos inclosos
Quantitat
  • Bio
  • Gluten free
Germinal

Certificat per:

BIO

IT-BIO-014 Agricultura UE / no UE

favorite_border Guardar per a més tard

Galetes integrals de civada sense gluten elaborades amb ingredients procedents d' agricultura ecològica. La farina integral de civada ens aporta un sabor a torrat i un cruixent deliciós. Riques en fibra, són ideals per combinar amb qualsevol tipus de beguda vegetal en l'esmorzar o en el berenar.

Azúcar de caña*, harina integral de avena* (25%), harina de arroz*, copos de avena* (9%), huevos*, aceite de girasol*, harina integral de arroz*, aceite de karité*, gasificantes (tartratos de potasio, carbonatos de sodio, carbonatos de amonio), sal, aroma natural de vainilla * .

Al·lèrgens:

Puede contener soja, mostaza.

* d' agricultura ecològica

Conservar a temperatura ambient, en un lloc sec i fosc.

kcal.438
kJ.1838
Hidrats de carboni64
dels quals, sucres24
Proteïnes7,2
Greixos:16
de les quals, saturades3,5
Fibra alimentària4,5
Sal0,65
6 altres productes en la mateixa categoria:

Germinal

GM015

Galetes sense gluten de civada amb cacau

Galetes de civada sense gluten amb cacau elaborades amb ingredients procedents de cultius ecològics. La formulació amb farina integral de civada ens aporta un sabor a torrat i cruixent que combinen de manera excepcional amb el dolçor del cacau. Riques en fibra, són ideals per combinar amb qualsevol tipus de beguda vegetal en l'esmorzar o el berenar.

Germinal

GM009

Galetes sense gluten farcides de crema d'aranyes

Riques galetes d' arròs i blat de moro farcides de crema d' arandans. Amb ingredients 100% d'origen ecològic, aquestes sabroses galetes són a més certificades gluten free. El plaer ideal per als amants dels fruits vermells.

Germinal

GM001

Galetes sense gluten farcides de crema de cacau

Galetes farcides d' una intensa crema de cacau i amb ingredients de cultiu ecològic. Ideals per als amants de la xocolata gràcies a la seva doble ració de cacau. Certificades com Gluten Free.

Germinal

GM007

Galetes sense gluten de quinoa amb llavors de xocolata

Galetes de quinoa amb delicioses llavors d'autèntic xocolata. Certificades sense gluten. Ideals per combinar amb qualsevol tipus de beguda vegetal. Amb ingredients de cultiu ecològic.

Preu base -10%

Germinal

GM030

Barrita sense gluten de quinoa farcida de cacau

Barrita de quinoa farcida d'autèntica crema de cacau, és un tentempié ideal per prendre a qualsevol moment del dia. Sabrosa i riquíssima, ¡no et podràs resistir! Certificada sense gluten.

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:

Voelkel

VK036

BioZisch Guarana Cola bio

Beguda refrescant amb gas procedent de brollador amb guaranà i amb cafeïna natural. BioZisch Guaraná Cola de Voelkel deu el seu sabor delicadament aromàtic a un extracte d'herbes i espècies procedents de collita sostenible i agricultura ecològica. La cafeïna natural del guaranà proporciona l' efecte característic i estimulant de les begudes de cua. Els indis sud-americans ja sabien i apreciaven l'efecte vigoritzant de la planta de guaranà, que subministra energia per al cos i la ment durant moltes hores, ja que la cafeïna s'allibera gradualment.

Slendier

SLE08

Espaguetis de Soja Negra sense gluten

T'agradaria provar alguna cosa original? No et quedis sense descobrir l'última novetat de Slendier, la pasta sense gluten d'Edamame orgànica. Una alternativa estupenda per consumir una mica més de llegums d'una manera divertida. Aquesta pasta té una aportació de proteïnes i fibra molt més alt que la pasta tradicional de blat. Encantarà a tota la família i en 5 minuts tindràs llista una pasta plena sabor.

Preu base -5%

iChoc

IC006

White Vanilla - Chocolate vegano blanco con vainilla Bourbon FAIRTRADE

El tremendo éxito de este sabor da la razón a los que, durante años, han considerado al White Vanilla de iChoc uno de los mejores chocolates blancos veganos del mundo. Delicado, cremoso y con un sabor que apenas se distingue del de los chocolates blancos a base de leche. Aderezado, además, con la más refinada de las especias: la apreciada vainilla Bourbon de Madagascar. ¡Una auténtica revolución vegana! Con ingredientes 100 % ecológicos y veganos, manteca de cacao de Comercio Justo de la República Dominicana y envasado en un envoltorio compostable y libre de plásticos.

Alce Nero

AN152

Tableta de xocolata amb un 75% de cacau

Tableta de xocolata amb un 75% de pur cacau ecològic cultivat a la regió de Talamanca, al sud-est de Costa Rica, i certificat com a Fair Trade. Perfecta per deleitar-se d'un moment de pau....

La Finestra sul Cel

1MINIFASE

Mini crackers con trigo espelta integral y sésamo

Disfruta de los nuevos mini crackers de La Finestra sul Cielo. Unos crackers elaborados con ingredientes 100% ecológicos, con un sabor a nuez, ligeros y muy crujientes. Los nuevos crackers están elaborados con harina integral de espelta y con el toque crujiente del sésamo. Preparados únicamente con ingredientes de origen vegetal ¡No quedará ni uno!

Voelkel

VK027

Vinagre de Poma sense filtrar BIO

Aquest vinagre de poma, naturalment tèrbol, s'elabora seguint el mètode tradicional: Primer, el suc natural procedent del premsat de les illes és fermentat per convertir-lo en vi. Després, es transforma en vinagre de poma fi i picant. Per últim, sense filtrar ni pasteuritzar, s'envasa acuradament, conservant totes les seves propietats. Ideal per alleunyar amanides i per al cuida...

També podria interessar-li

Germinal

GM005

Galletas sin gluten de cacao

Cruixent i deliciosa barreja de cacau i vainilla per alegrar els esmorzars i els berenars del dia a dia. Amb una divertida forma de dos colors, aquestes galetes sense gluten resulten ideals per als fans de les mescles dolces i sabroses. Amb ingredients de cultiu ecològic.

Germinal

GM007

Galetes sense gluten de quinoa amb llavors de xocolata

Galetes de quinoa amb delicioses llavors d'autèntic xocolata. Certificades sense gluten. Ideals per combinar amb qualsevol tipus de beguda vegetal. Amb ingredients de cultiu ecològic.

Germinal

GM006

Galetes sense gluten amb iogurt

Galetes preparades amb iogurt elaborades amb ingredients de cultiu ecològic. Sense gluten i ideals per combinar amb qualsevol tipus de beguda.

Preu base -10%

Germinal

GM020

Tartaleta sense gluten de fruits vermells

Les tartaletes de fruits vermells sense gluten són ideals per a qualsevol moment del dia. La formulació amb farina d' arròs li aporta el cruixent a l' escorça, mentre que el rebliment de fruits vermells posseeix tocs dolços de maduixes i frambues. Certificat gluten free.