Tallarins de blat dur
Tallarines de trigo duro proveniente del altiplano de Murge, entre Puglia y Basilicata, en el sur de Italia. Las variedades cultivadas, entre las cuales se encuentran Senatone Capelli, SImeto y Quadrato, están elaboradas siguiendo un riguroso proceso productivo que permite obtener una pasta ecológica de sabor único e inconfundible.
Sémola de trigo duro*, agua.
kcal. | 351 |
---|---|
kJ. | 1474 |
Hidrats de carboni | 73 |
dels quals, sucres | 3,10 |
Proteïnes | 11 |
Greixos: | 1,10 |
de les quals, saturades | 0,20 |
Fibra alimentària | 2,90 |
Sal | 0 |
Alce Nero
AN217
Espaguetis d' espelta integral
Espaguetis elaborats exclusivament amb espelta integral italiana cultivada a les regions de la Toscana, Umbría, Marche i Emilia Romagna. Destaca per les seves característiques nutritives i el seu alt contingut en fibra. Per combinar amb qualsevol tipus de salsa....
Argital
AR59
Argila verda activada
Argila amb extraordinàries propietats purificants i energètiques gràcies als oligoelements i sals minerals que posseeix. Un tònic ideal per a pells sensibles, capaç de remineralitzar i donar benestar a l'organisme. D' ús extern. 100% natural....
Germinal
GM001
Galetes sense gluten farcides de crema de cacau
Galetes farcides d' una intensa crema de cacau i amb ingredients de cultiu ecològic. Ideals per als amants de la xocolata gràcies a la seva doble ració de cacau. Certificades com Gluten Free.
La Finestra sul Cel
1NORITO
Alga nori torrada per a sushi
Alga nori tostada, ideal para la elaboración de todo tipo de sushi vegetal. De color negro y sabor delicado, también puede utilizarse como condimento o para envolver cereales y verduras. ¡Elabora un delicioso sushi con esta alga de primera calidad!...
La Finestra sul Cel
1FREEFIA
Cops de civada sense gluten BIO 100% COMPOSTABLE
Cops de civada ecològics certificats com Gluten Free i amb un alt contingut en fibra. L' ingredient perfecte per a un esmorzar complet, nutritiu i lliure de gluten. ¡Un bàsic que no pot faltar en el teu rebost!...
La Finestra sul Cel
1MINISE
Mini crackers de blat amb sèsam
Minicrackers de blat amb sèsam elaborats amb ingredients procedents d' agricultura ecològica. El substitut ideal del pa per acompanyar menjars o combinar amb paté vegetal, tahín, amasake, etc.
La Finestra sul Cel
3SHOYU
Shoyu BIO 1L
Salsa de soja elaborada seguint el millor mètode tradicional (fermentant durant 18 mesos en barril de fusta). Ideal per a receptes a base de cereals, llegums, verdures i algues. Producte pasteuritzat....
Alce Nero
AN001
Espaguetis de blat dur integral
Autèntica pasta tradicional italiana elaborada amb blat ecològic cultivat a l'altiplà de Murge, entre Puglia i Basilicata, al sud d'Itàlia. Rica en fibra i amb un major contingut en proteïna. El seu rigorós procés de selecció permet obtenir una pasta de sabor únic i inconfundible ideal per combinar amb qualsevol tipus de salsa....
Alce Nero
AN003
Penne de blat dur integral
Penne de blat integral italià cultivat de forma artesanal, sense pesticides ni herbicides. Elaborats al trafilat de bronze, tècnica artesanal que atorga a la pasta una textura rugosa ideal per absorbir millor qualsevol tipus de salsa que li anades. Rica en fibra i amb un major contingut en proteïna....
Alce Nero
AN010
Fusilli de blat dur
Fusilli de blat italià orgànic elaborat amb un rigorós procés productiu que li atorga un sabor únic i inconfundible. La tècnica de tall utilitzada, anomenada trafilat al bronze, li confereix una textura rugosa ideal per absorbir amb més facilitat qualsevol salsa o condiment que s'utilitzi....