Tallarins de blat dur

Ref: AN207
Quantitat: 250 gr
1,52 €
Quantitat
  • Bio
Alce Nero

Certificat per:

BIO

IT BIO 009 Agricultura Itàlia

favorite_border Guardar per a més tard

Tallarines de trigo duro proveniente del altiplano de Murge, entre Puglia y Basilicata, en el sur de Italia. Las variedades cultivadas, entre las cuales se encuentran Senatone Capelli, SImeto y Quadrato, están elaboradas siguiendo un riguroso proceso productivo que permite obtener una pasta ecológica de sabor único e inconfundible.

Sémola de trigo duro*, agua.

* d' agricultura ecològica
kcal.351
kJ.1474
Hidrats de carboni73
dels quals, sucres3,10
Proteïnes11
Greixos:1,10
de les quals, saturades0,20
Fibra alimentària2,90
Sal0
6 altres productes en la mateixa categoria:

Alce Nero

AN005

Fusilli de blat dur integral

Fusilli de blat integral elaborat amb blat italià ecològic procedent de l'altiplà de Murge, entre Puglia i Basilicata, al sud d'Itàlia. Ric en fibra i amb un major contingut en proteïna. Ideal per combinar amb qualsevol tipus de salsa o per afegir a amanides....

Preu base -10%

Oficina della Pasta

ODP004

Linguine amb gingebre i llimona

Linguine amb gingebre i llimona elaborat amb ingredients 100% ecològics. El secret d'aquesta pasta està en el procés, inspirat en la tradició. Seleccionant la millor sèmola de blat dur i amb un mètode de producció de pasta fet al "bronzo" per retenir millor el sabor de les salses i condiments. 100% veguen....

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:

La Finestra sul Cel

1GRES

Grissines integrals de sèsam

Grissines integrals amb sèsam procedents d' agricultura ecològica. Sabres i cruixents, elaborats amb farina integral i oli vegetal. Presentats en còmodes minipacks per menjar a qualsevol hora i lloc....

VI057

Surtido de Trufas de chocolate BIO

Surtido de deliciosas trufas de chocolate ecológicas de calidad superior hechas a mano, rellenas de delicada crema de café*, crema de frambuesa* y praliné de avellana. Presentadas en un estuche de calidad con un elegante diseño.

Quinua Reial

QR013

Fusilli d'arròs i quinoa real 100% Plastic Free

Descobreix la pasta sense gluten de més alta qualitat elaborada 100% amb ingredients ecològics. Amb una textura 'al dent' excepcional, crea autèntics plats de pasta aptes per a celíacs. ¡Ara en envàs plastic free, per reciclar íntegrament al contenidor de cartró.

Vivani

VI036

Black Cherry - Barrita de xocolata negre amb cirera àcida

Xocolata negra de la millor qualitat amb cruixents tropes de cirera àcida. El cacau ecològic dominicà, de marcat caràcter, posa el contrapunt perfecte als fragments lleugerament àcids i afruitats de cirera. Un duo per gaudir amb tots els sentits, amb un contingut de cacau del 62 %. BIO,vegan, plastic free, i amb certificació Rainforest.

Argital

AR18

Tònic facial Rugiada 100ml

Tònic facial per a tota mena de pell. Tonifica i refresca. 100% natural....

La Finestra sul Cel

1BIFASL

Galetes d' espelta sense llevat

Sabroses galetes elaborades amb espelta d' agricultura ecològica. Sense llevat, sense oli de palma i dulcificades amb malta i suc. Ideals per a l' esmorzar o el berenar. Perfectes també per combinar amb qualsevol tipus de beguda vegetal. Aptes per a vegetarians i vegans....

També podria interessar-li

Alce Nero

AN001

Espaguetis de blat dur integral

Autèntica pasta tradicional italiana elaborada amb blat ecològic cultivat a l'altiplà de Murge, entre Puglia i Basilicata, al sud d'Itàlia. Rica en fibra i amb un major contingut en proteïna. El seu rigorós procés de selecció permet obtenir una pasta de sabor únic i inconfundible ideal per combinar amb qualsevol tipus de salsa....

Alce Nero

AN003

Penne de blat dur integral

Penne de blat integral italià cultivat de forma artesanal, sense pesticides ni herbicides. Elaborats al trafilat de bronze, tècnica artesanal que atorga a la pasta una textura rugosa ideal per absorbir millor qualsevol tipus de salsa que li anades. Rica en fibra i amb un major contingut en proteïna....

Alce Nero

AN010

Fusilli de blat dur

Fusilli de blat italià orgànic elaborat amb un rigorós procés productiu que li atorga un sabor únic i inconfundible. La tècnica de tall utilitzada, anomenada trafilat al bronze, li confereix una textura rugosa ideal per absorbir amb més facilitat qualsevol salsa o condiment que s'utilitzi....