• -10%

Linguine amb gingebre i llimona

Ref: ODP004
Quantitat: 250 gr
3,51 € 10% de descuento
3,16 euros
Quantitat
  • Bio
Oficina della Pasta

Certificat per:

BIO

IT-BIO-006 Agricultura UE/ NO UE

favorite_border Guardar per a més tard

Linguine con jengibre y limón elaborado con ingredientes 100% ecológicos. El secreto de esta pasta está en el proceso, inspirado en la tradición. Seleccionando la mejor sémola de trigo duro y con un método de producció de pasta hecho al "bronzo" para retener mejor el sabor de las salsas y condimentos. 100% vegan.

sémola de trigo*, jengibre en polvo* (3%), limón desecado en polvo* (2,5%).

Al·lèrgens:

Gluten.

* d' agricultura ecològica

Conservar en lugar fresco y seco. Hervir durante aproximadamente 5-6 minutos.

kcal.350
kJ.1479
Hidrats de carboni66
dels quals, sucres1,20
Proteïnes12
Greixos:3,80
de les quals, saturades0,50
Fibra alimentària2,90
Sal0
6 altres productes en la mateixa categoria:

Alce Nero

AN008

Penne de blat dur

Sabres, rugosos i artesanals. Així són els penne de blat italià ecològic d'Alce Nero. Estan elaborats amb blat dur cultivat al sud d'Itàlia i són ideals per combinar amb verdures o qualsevol pesto o de la pròpia marca. Quedaran deliciosos!

Alce Nero

AN011

Tiburons de blat dur

Tiburons de blat dur italià cultivat a l'altiplà de Murge, entre Puglia i Basilicata, al sud d'Itàlia. 100% ecològics i amb un sabor únic i inconfundible, propi de la pasta italiana més autèntica. Ideals per afegir a brous vegetals....

Alce Nero

AN013

Lacits de blat dur bio

La pasta d' Alce Nero es caracteritza per ser de la més alta qualitat ecològica i pel rigorós procés de producció que utilitza aigua de brollador dels Dolomites i tècnica tradicional de bronze per crear una pasta que sempre queda al punt. Gràcies a la seva forma, el farfalle/lacits de blat dur Alce Nero també és ideal per al seu ús en amanides de pasta a l'estiu.

Alce Nero

AN001

Espaguetis de blat dur integral

Autèntica pasta tradicional italiana elaborada amb blat ecològic cultivat a l'altiplà de Murge, entre Puglia i Basilicata, al sud d'Itàlia. Rica en fibra i amb un major contingut en proteïna. El seu rigorós procés de selecció permet obtenir una pasta de sabor únic i inconfundible ideal per combinar amb qualsevol tipus de salsa....

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:
Preu base -25%

La Finestra sul Cel

1CREMARAC

Crema de cacauet crunchy

Crema de cacauet cruixent preparada amb cacauets torrats i mòlts procedents d' agricultura ecològica. Amb una textura més cruixent i un sabor intens, aquesta crema és font de proteïnes vegetal i està certificada com Gluten Free. Añádela al teu batut de beguda vegetal, amb dàtils i cacau cru i assoleix un berenar deliciosament energètic. ...

La Finestra sul Cel

1SEZU

Llavors de carbassa pelades BIO 100% compostable

Llavors de carbassa pelades procedents d' agricultura ecològica. Riques en àcids grassos, fibra i proteïnes són ideals per enriquir qualsevol plat o utilitzar en pans i galetes. Envasat en atmosfera protegida per conservar tots els seus nutrients. Gluten free. ¡Ara en envàs 100% compostable!

Alce Nero

AN082

Suc de llimona BIO

Suc de llimona procedent de cultiu ecològic. Ideal per donar un toc de sabor en qualsevol preparació culinària així com per afegir en vinagretes. També resulta perfecta en plats de peix o en la preparació de cocktails....

Germinal

GM006

Galetes sense gluten amb iogurt

Galetes preparades amb iogurt elaborades amb ingredients de cultiu ecològic. Sense gluten i ideals per combinar amb qualsevol tipus de beguda.

Le Moulin du Pivert

LMP014

Galetes esmorzar de cereals i xocolata

Galetes esmorzar preparades a base de cereals i xocolata procedents de cultiu 100% ecològic i lliures d' oli de palma. Unes cookies amb una textura cruixent i un sabor deliciós ideal per combinar amb la llet vegetal que més t'agradi i... ¡començar el dia amb energia! Font de fibra i sense ou....

També podria interessar-li
Preu base -10%

Oficina della Pasta

ODP002

Linguine amb cúrcuma

Linguine amb cúrcuma elaborat amb ingredients 100% ecològics. El secret d'aquesta pasta està en el procés, inspirat en la tradició. Seleccionant la millor sèmola de blat dur i amb un mètode de producció de pasta fet al "bronzo" per retenir millor el sabor de les salses i condiments. 100% veguen....