Fusilli tricolor

Ref: 1FUPOSPI
Quantitat: 500 gr
2,95 euros
Quantitat
  • Bio
La Finestra sul Cel

Certificat per:

BIO

IT-BIO-009 AGRICULTURA UE

favorite_border Guardar per a més tard

Alegre pasta tricolor amb tomàquet i espinacs elaborada exclusivament amb sèmola de blat dur preparada i assecada a baixa temperatura (màxim 45 graus). Ideal per combinar amb qualsevol tipus de salsa o condiment o per afegir a amanides.

Sèmola de blat dur*, tomàquet en pols* (3%), espinac en pols* (2%).

Al·lèrgens:

Puede contener trazas de soja y mostaza.

* d' agricultura ecològica

Fer uns 8 minuts.

1 altre producte en la mateixa categoria:

La Finestra sul Cel

1FAPOSPI

Papallones tricolor

Alegre pasta tricolor amb tomàquet i espinacs elaborada exclusivament amb sèmola de blat dur preparada i assecada a baixa temperatura (màxim 45 graus). Ideal per combinar amb qualsevol tipus de salsa o condiment o per afegir en amanides....

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:

Le Moulin du Pivert

LMP023

Cookies farcides de caramel BIO

Deixa't sorprendre per aquesta nova varietat de cookies farcides de caramel. El secret de les galetes de Le Moulin es troba a la massa i en la seva combinació amb caramel i petons de xocolata. Elaborades amb ingredients ecològics i sense oli de palma. Es presenten en còmode format individual per emportar-te'l on vulguis.

La Finestra sul Cel

1AMAMIG

Amasake de mijo

El amasake de mijo és una crema dolça i deliciosa ideal per ser consumida com a postres o afegint-hi fruita, melmelada de fruites, crema d'avellanes o crema d'ametlles. També es pot fer servir com a base per a la preparació de pudding o dolços. La fermentació del cereal es realitza afegint koji, un ferment natural que transforma el mirall en aquesta deliciosa crema, sense usar enzims artificials. L'a...

La Finestra sul Cel

1PASSATA

Passata de tomàquet BIO

Deliciosa salsa de tomàquet natural sense conservants ni colorants elaborada amb tomàquets ecològics de primera qualitat i sense sucres afegits. Ideal per preparar pizzes, afegir en guisos, pastes, arrossos o preparar infinitud de salses. Un bàsic que no pot faltar en el teu rebost. Gluten Free...

La Finestra sul Cel

1TAMA

Tamari biològic 250 ml

Tamari preparat a base de soja i sal, és un producte dens, ric i ple de sabor. Produït seguint el millor mètode tradicional (fermentant durant 18 mesos en barril de fusta), és ideal per enriquir i donar sabor a receptes elaborades a base de cereals, llegums, verdures, algues, arròs, pasta o amanides....

La Finestra sul Cel

1FETFAR

Biscots d' espelta

Tradicionals i cruixents biscots elaborats amb espelta d' agricultura ecològica i oli de gira-sol. Sense dulcificar i ideals per preparar aperitius, canapès o per untar amb compota, paté, guacamole, humus o tahín....

La Finestra sul Cel

1CREMARES

Crema de cacauet smoothy

Crema de cacauet elaborada amb ingredients procedents d' agricultura ecològica. De textura cremosa i sabor autèntic a cacauet torrat, aquesta referència resulta ideal per untar en torrades i afegir per sobre rodanxes de plàtan i llavors de cacau cru. Una delícia per al paladar lliure de gluten i font de proteïnes vegetal. ...

També podria interessar-li

La Finestra sul Cel

1FAPOSPI

Papallones tricolor

Alegre pasta tricolor amb tomàquet i espinacs elaborada exclusivament amb sèmola de blat dur preparada i assecada a baixa temperatura (màxim 45 graus). Ideal per combinar amb qualsevol tipus de salsa o condiment o per afegir en amanides....

La Finestra sul Cel

1FUSAR

Fusilli de blat sarraïn

Fusilli de blat sarraïn procedent d' agricultura ecològica. Un cereal que conté minerals, antioxidants i un alt contingut en fibra, molt beneficiosos per a la salut . Autèntica pasta 100% italiana ideal per combinar amb qualsevol tipus de salsa o per afegir en amanides. Gluten free. ...