Penne d'espelta

Ref: AN221
Quantitat: 500 gr
3,32 €
Quantitat
  • Bio
  • Plastic free
Alce Nero

Certificat per:

BIO

IT-BIO-009 Agricultura Itàlia

favorite_border Guardar per a més tard
Artesanals i orgànics penne d'espelta blanca italians, elaborats al trafilat al bronze. Aquesta tècnica permet que siguin rugosos i esbojarreixin millor les salses i condiments.

Farina d' espelta*.

* d' agricultura ecològica

Ferllir durant 10 minuts.

kcal.347
kJ.1469
Hidrats de carboni68
dels quals, sucres2,20
Proteïnes12
Greixos:1,80
de les quals, saturades0,20
Fibra alimentària3,90
Sal0
6 altres productes en la mateixa categoria:

Alce Nero

AN219

Fusilli d' espelta integral

Els fusell més autèntics, elaborats amb espelta orgànica cultivada a les regions de la Toscana, Umbría, Marche i Emilia Romagna. Destaca per les seves característiques nutritives i el seu alt contingut en fibra. Per combinar amb qualsevol tipus de salsa o fer-te amanides de pasta....

Alce Nero

AN218

Penne d'espelta integral

Pasta 100% integral elaborada només amb una mena d'espelta italiana anomenada Triticum dioccum, cultivada al centre d'Itàlia a les zones de la Toscana, Umbría, Marche i Emilia Romagna. Amb un lleuger sabor dolç i rugosa textura, són els penne ideals per combinar amb qualsevol tipus de salsa....

Alce Nero

AN220

Espaguetis d' espelta

Deliciosos espaguetis elaborats amb espelta blanca italiana, un dels cereals més antics i nutritius del planeta. Comparada amb la pasta de blat, és més digestiva, té un menor contingut calòric i un sabor lleugerament dolç. Ideal per combinar amb qualsevol tipus de salsa! A més, el seu envàs és 100% de paper i sense plàstic, perquè d'aquesta manera es contribueixi a salvaguadar el nostre planeta.

Preu base -10%

Alce Nero

AN222

Fusilli d' espelta

Deliciosos fusell d'espelta blanca italiana elaborats artesanalment. De textura rugosa i sabor lleugerament dolç. Ideals per combinar amb qualsevol tipus de salsa o afegir en amanides....

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:

Alce Nero

AN219

Fusilli d' espelta integral

Els fusell més autèntics, elaborats amb espelta orgànica cultivada a les regions de la Toscana, Umbría, Marche i Emilia Romagna. Destaca per les seves característiques nutritives i el seu alt contingut en fibra. Per combinar amb qualsevol tipus de salsa o fer-te amanides de pasta....

Machandel

MC001

Mostassa fina BIO

La mostaza fina y ecológica de Machandel te sorprenderá por su intenso aroma y sabor. La mostaza es una de las salsas más usadas en la actualidad. Su sabor peculiar hace que sea un complemento perfecto para cualquiera de tus comidas e ideal para preparar aperitivos para la familia o amigos.

Preu base -10%

Alce Nero

AN222

Fusilli d' espelta

Deliciosos fusell d'espelta blanca italiana elaborats artesanalment. De textura rugosa i sabor lleugerament dolç. Ideals per combinar amb qualsevol tipus de salsa o afegir en amanides....

La Finestra sul Cel

3SHOYU

Shoyu BIO 1L

Salsa de soja elaborada seguint el millor mètode tradicional (fermentant durant 18 mesos en barril de fusta). Ideal per a receptes a base de cereals, llegums, verdures i algues. Producte pasteuritzat....

Preu base -5%

Vivani

VI038

Dark Nougat Croccante - Barrita de xocolata negre amb praliné i crocant d'avellana

La popular tableta de Xocolata Negre amb Praliné d'Avellana de VIVANI, en un pràctic format de barrita. Aquesta cremosa temptació ve acompanyada d'un crocant a base de tropes d'avellana torrada que li dona un toc cruixent a cada mossega. En no contenir llet de vaca, aquesta xocolata, ple a vessar d'avellanes, és apte per a una dieta vegana. BIO, plastic free, i amb certificació Rainforest.

També podria interessar-li

Alce Nero

AN217

Espaguetis d' espelta integral

Espaguetis elaborats exclusivament amb espelta integral italiana cultivada a les regions de la Toscana, Umbría, Marche i Emilia Romagna. Destaca per les seves característiques nutritives i el seu alt contingut en fibra. Per combinar amb qualsevol tipus de salsa....

Alce Nero

AN218

Penne d'espelta integral

Pasta 100% integral elaborada només amb una mena d'espelta italiana anomenada Triticum dioccum, cultivada al centre d'Itàlia a les zones de la Toscana, Umbría, Marche i Emilia Romagna. Amb un lleuger sabor dolç i rugosa textura, són els penne ideals per combinar amb qualsevol tipus de salsa....

Alce Nero

AN220

Espaguetis d' espelta

Deliciosos espaguetis elaborats amb espelta blanca italiana, un dels cereals més antics i nutritius del planeta. Comparada amb la pasta de blat, és més digestiva, té un menor contingut calòric i un sabor lleugerament dolç. Ideal per combinar amb qualsevol tipus de salsa! A més, el seu envàs és 100% de paper i sense plàstic, perquè d'aquesta manera es contribueixi a salvaguadar el nostre planeta.