Espaguetis de blat dur integral

Ref: AN001
Quantitat: 500 gr
2,21 euros
Impostos inclosos
Quantitat
  • Bio
Alce Nero

Certificat per:

BIO IT-BIO-009 Agricultura UE
favorite_border Guardar per a més tard
Auténtica pasta tradicional italiana elaborada con trigo ecológico cultivado en el altiplano de Murge, entre Puglia y Basilicata, en el sur de Italia. Rica en fibra y con un mayor contenido en proteína. Su riguroso proceso de selección permite obtener una pasta de sabor único e inconfundible ideal para combinar con cualquier tipo de salsa.
Sémola integral de trigo duro*, agua.
* d' agricultura ecològica
Fer durant 11 minuts.
kcal.349
kJ.1466
Hidrats de carboni66
dels quals, sucres3,20
Proteïnes12
Greixos:2,10
de les quals, saturades0,40
Fibra alimentària7,70
Sal0
6 altres productes en la mateixa categoria:

Alce Nero

AN228

Fideu per a fideuà

Fideu curt semintegral de sèmola ecològica, ideal per a fideuà. Originària de Trentino, al Sud d'Itàlia, la seva textura al dent i el seu sabor són tradicionals i únics, propi de tota la gamma d'Alce Nero. Pot acompanyar-se amb qualsevol tipus de salsa o brou....

Alce Nero

AN007

Espaguetis de blat dur

Pasta tradicional italiana elaborada amb blat italià procedent de cultiu ecològic. Amb un sabor autèntic i inconfundible, és ideal per combinar amb verdures sense salses o amb salsa de tomàquet, pesto o qualsevol altra....

Alce Nero

AN010

Fusilli de blat dur

Fusilli de blat italià orgànic elaborat amb un rigorós procés productiu que li atorga un sabor únic i inconfundible. La tècnica de tall utilitzada, anomenada trafilat al bronze, li confereix una textura rugosa ideal per absorbir amb més facilitat qualsevol salsa o condiment que s'utilitzi....

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:

Alce Nero

AN003

Penne de blat dur integral

Penne de blat integral italià cultivat de forma artesanal, sense pesticides ni herbicides. Elaborats al trafilat de bronze, tècnica artesanal que atorga a la pasta una textura rugosa ideal per absorbir millor qualsevol tipus de salsa que li anades. Rica en fibra i amb un major contingut en proteïna....

Alce Nero

AN065

Tomàquets pelats en llauna BIO

Tomàquets sencers pelats procedents de cultiu ecològic. Caracteritzats pel seu sabor natural i el seu potent color vermell, el seu procés de producció no s' allarga més de 8 hores des de la collita a l' envasat amb una pasteurització a baixa temperatura. Un bàsic que no pot faltar en el nostre rebost ideal per preparar qualsevol tipus de plat....

Argital

AR132

Bàlsam vegetal BIO

Condicionador vegetal compost per ingredients naturals que deixa els cabells suaus. Facilita un pentinat fàcil i està elaborat amb argila verda i oli de jojoba. Reestructurant. Sense conservants....

La Finestra sul Cel

1BRESAR

Break de blat sarracè

Snack lleuger i cruixent fet amb blat sarrací i elaborat sense afegir olis, greixos, espècies o formatge. No està fregit i és ideal com a aperitiu o per picar entre hores....

Frullà

NN008

Puré de poma, prèssec i mango doypack

Nou puré tropical de poma, prèssec i mànec procedent de cultiu ecològic. Ingredients naturals sense additius, conservants o colorants. Amb el dolç de la pròpia fruita, no conté sucres afegits i el seu còmode format Doypack et permetrà gaudir de tots els beneficis de la fruita d'una forma ràpida i pràctica. Ideal per als més peques!...

Germinal

GM005

Galletas sin gluten de cacao

Cruixent i deliciosa barreja de cacau i vainilla per alegrar els esmorzars i els berenars del dia a dia. Amb una divertida forma de dos colors, aquestes galetes sense gluten resulten ideals per als fans de les mescles dolces i sabroses. Amb ingredients de cultiu ecològic.