Macarrones grandes de trigo bio

Ref: IR005
Quantitat: 500 gr
1,70 euros
Quantitat
  • Bio
Iris Bio

Certificat per:

BIO

IT-BIO-006

favorite_border Guardar per a més tard

Los macarrones de trigo duro ecológico IRIS se producen con una mezcla de granos cuidadosamente seleccionados por ellos de su propia cosecha, para garantizar un producto con un alto valor nutricional y con una óptima resistencia a la cocción. Toda la elaboración responde plenamente al método tradicional, con dibujo en bronce, para obtener una pasta agradablemente más rugosa y porosa, ideal para absorber y realzar las salsas.

Sémola de blat dur procedent de l'agricultura ecològica

Al·lèrgens:

Contiene gluten . Puede contener trazas de huevo y derivados, soja y derivados.

* d' agricultura ecològica

Per preparar 500 g de pasta, posi a bullir uns 5 litres d' aigua amb sal. Aboqui la pasta i cuine durant el temps de cocció especificat, removent de cop, coure durant el temps de cocció indicat, escórrer, sacsejar al gust i servir.

kcal356
kJ1509
Greixos1,8
De les quals, saturades4,4
Hidrats de carboni71,8
Dels quals, sucres3
Fibra alimentària3,5
Proteïnes11,5
Sal0,01
6 altres productes en la mateixa categoria:
Preu base -15%

Quinua Reial

QR013

Fusilli d'arròs i quinoa real 100% Plastic Free

Descobreix la pasta sense gluten de més alta qualitat elaborada 100% amb ingredients ecològics. Amb una textura 'al dent' excepcional, crea autèntics plats de pasta aptes per a celíacs. ¡Ara en envàs plastic free, per reciclar íntegrament al contenidor de cartró.

Slendier

SLE08

Espaguetis de Soja Negra sense gluten

T'agradaria provar alguna cosa original? No et quedis sense descobrir l'última novetat de Slendier, la pasta sense gluten d'Edamame orgànica. Una alternativa estupenda per consumir una mica més de llegums d'una manera divertida. Aquesta pasta té una aportació de proteïnes i fibra molt més alt que la pasta tradicional de blat. Encantarà a tota la família i en 5 minuts tindràs llista una pasta plena sabor.

La Finestra sul Cel

1FUPOSPI

Fusilli tricolor

Alegre pasta tricolor amb tomàquet i espinacs elaborada exclusivament amb sèmola de blat dur preparada i assecada a baixa temperatura (màxim 45 graus). Ideal per combinar amb qualsevol tipus de salsa o condiment o per afegir a amanides....

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:
Preu base -10%

Oficina della Pasta

ODP004

Linguine amb gingebre i llimona

Linguine amb gingebre i llimona elaborat amb ingredients 100% ecològics. El secret d'aquesta pasta està en el procés, inspirat en la tradició. Seleccionant la millor sèmola de blat dur i amb un mètode de producció de pasta fet al "bronzo" per retenir millor el sabor de les salses i condiments. 100% veguen....

Alce Nero

AN008

Penne de blat dur

Sabres, rugosos i artesanals. Així són els penne de blat italià ecològic d'Alce Nero. Estan elaborats amb blat dur cultivat al sud d'Itàlia i són ideals per combinar amb verdures o qualsevol pesto o de la pròpia marca. Quedaran deliciosos!

La Finestra sul Cel

1BIF

Bifun (fideus d'arròs)

Tradicionals espaguetis orientals d' arròs. Lleugers i sabres, són similars als fideus xinesos però estan elaborats amb la cura de la qualitat japonesa. Són deliciosos amb qualsevol condiment, en amanides i brou o a l'estil "oriental": saltejats en una paella amb una mica d'oli, verdures de temporada, tofu o seità....

Voelkel

VK039

Suc de jengibre BIO

Realitzat amb ingredients orgànics de la més alta qualitat, aquest suc amb un toc picant i aromàtic, està fet a base de bulbs de genoll (97%) i suc de llimona. El jengibre és conegut per les seves moltes propietats, entre elles com a antinflamatori natural, com a estimulant gastrointestinal, tònic i expectorant, per als marejos... Aquest suc es pot usar de moltes maneres, ja sigui per donar un toc de sabor a tu te, en dolços, o fins i tot en salsa i amanits.

Manuka Health

MH005

Mel de Manuka 50g (MGO 100+)

Mel de Manuka sense pasteuritzar en format 50g i contingut MGO 100+, originària de Nova Zelanda, que es diferencia d'altres mels pel seu contingut a Metilglioxal (MGO), un compost natural, responsable de la seva activitat i de gran part de les seves propietats. La mel de Manuka està produïda per les abelles del sud de Nova Zelanda i es recull de 4 a 6 setmanes a l'any. Només alguns apicultors poden recol·lectar i garantir la qualitat d'aquesta mel, a través d'estrictes controls durant tot el seu procés d'obtenció i elaboració, supervisats estretament per les autoritats del país.

Vivani

VI008

Kids' Choc-Xocolata farcit de crema rica en llet BIO

El primer xocolata ecològic per a nens, amb un tendal farcit de crema rica en llet recobert de fi xocolata amb llet. El favorit dels més petits i dels amants de la bona xocolata amb llet. BIO, Plastic free i amb certificació Rainforest.