Lasanya de blat dur
Lasaña de trigo duro Alce Nero realizada con trigo 100% italiano de origen ecológico. Esta lasaña destaca por su consistencia más rugosa y porosa, que absorbe mejor los condimentos y las salsas ofreciendo un sabor más intenso. Es posible cocinarla directamente en el horno, sin precocción, para preparaciones más rápidas. Una opción que encantará a todo la familia!
Sémola de trigo*, agua.
Contiene gluten y puede contener trazas de soja
Consejos de cocción: -Método convencional: hervir la lasaña durante 5 minutos. Rellenar al gusto y hornear durante 35 minutos a 180° C. - Método rápido: rellenar al gusto y hornear durante 40 minutos a 180° C Conservar en un lugar fresco y seco.
kcal. | 1474 |
---|---|
kJ. | 351 |
Hidrats de carboni | 72 |
Proteïnes | 11 |
Greixos: | 1,50 |
de les quals, saturades | 0,40 |
Fibra alimentària | 2,90 |
Sal | 0 |
Alce Nero
AN007
Espaguetis de blat dur
Pasta tradicional italiana elaborada amb blat italià procedent de cultiu ecològic. Amb un sabor autèntic i inconfundible, és ideal per combinar amb verdures sense salses o amb salsa de tomàquet, pesto o qualsevol altra....
Alce Nero
AN207
Tallarins de blat dur
Tallarins de blat dur provinent de l' altiplà de Murge, entre Puglia i Basilicata, al sud d' Itàlia. Les varietats cultivades, entre les quals hi ha Senatone Capelli, SImeto i Quadrato, estan elaborades seguint un rigorós procés productiu que permet obtenir una pasta ecològica de sabor únic i inconfundible....
Oficina della Pasta
ODP004
Linguine amb gingebre i llimona
Linguine amb gingebre i llimona elaborat amb ingredients 100% ecològics. El secret d'aquesta pasta està en el procés, inspirat en la tradició. Seleccionant la millor sèmola de blat dur i amb un mètode de producció de pasta fet al "bronzo" per retenir millor el sabor de les salses i condiments. 100% veguen....
Alce Nero
AN013
Lacits de blat dur bio
La pasta d' Alce Nero es caracteritza per ser de la més alta qualitat ecològica i pel rigorós procés de producció que utilitza aigua de brollador dels Dolomites i tècnica tradicional de bronze per crear una pasta que sempre queda al punt. Gràcies a la seva forma, el farfalle/lacits de blat dur Alce Nero també és ideal per al seu ús en amanides de pasta a l'estiu.
La Finestra sul Cel
1CURCU
Cúrcuma en pols BIO
Espècie culinària de color ataronjat i de potent aroma ideal per acompanyar plats de verdures, cereals, guisos vegans, arrossos, etc. En la medicina ayurvèdica, la cúrcuma s'ha considerat un protector estomacal i un antinflamatori natural amb un simpàtic de propietats antioxidants. Ara en envàs de vidre.
BioHappy
BHP120
Bálsamo facial nutriente plastic free
Per a un rostre radiant i hidratat durant tot el dia. El bàlsam facial també és ideal com a tractament de nit i és apte per a pells normals, seques i pells madures. Enriquit amb olis d' ametlles, argan i gira-sol bio, cera de gira-sol, oli d' oliva insaponificable i vitamina E.
Baule Volante
BV004
Huevos de chocolate negro con corazón de gianduia Baule Volante 100g bio
Mini huevos de chocolate negro con un delicioso corazón de gianduia, un capricho irresistible. Con ingredientes 100% bio.
La Finestra sul Cel
1BASMAIN
Arròs basmati integral BIO 100% compostable
Arròs basmati integral procedent d'agricultura ecològica ideal per elaborar receptes exòtiques o com a guarnició d'infinitud de plats. Ric en fibra i perfecte per combinar amb oli extravirgen d'oliva, gomàs o salsa de soja. Envasat en atmosfera protegida per conservar tots els seus nutrients. Gluten free. ¡Ara en envàs 100% compostable!
Alce Nero
AN083
Pesto genovés amb alfàbruc BIO
Típica salsa italiana elaborada amb alfàbrega genovesa, pinyons i all amanit amb formatge parmesà. Una barreja única i sabrosa perfecta per combinar amb qualsevol tipus de pasta o elaborar sofisticats aperitius i canapès....
Alce Nero
AN008
Penne de blat dur
Sabres, rugosos i artesanals. Així són els penne de blat italià ecològic d'Alce Nero. Estan elaborats amb blat dur cultivat al sud d'Itàlia i són ideals per combinar amb verdures o qualsevol pesto o de la pròpia marca. Quedaran deliciosos!
Alce Nero
AN007
Espaguetis de blat dur
Pasta tradicional italiana elaborada amb blat italià procedent de cultiu ecològic. Amb un sabor autèntic i inconfundible, és ideal per combinar amb verdures sense salses o amb salsa de tomàquet, pesto o qualsevol altra....