Lasanya de blat dur
Lasaña de trigo duro Alce Nero realizada con trigo 100% italiano de origen ecológico. Esta lasaña destaca por su consistencia más rugosa y porosa, que absorbe mejor los condimentos y las salsas ofreciendo un sabor más intenso. Es posible cocinarla directamente en el horno, sin precocción, para preparaciones más rápidas. Una opción que encantará a todo la familia!
Sémola de trigo*, agua.
Contiene gluten y puede contener trazas de soja
Consejos de cocción: -Método convencional: hervir la lasaña durante 5 minutos. Rellenar al gusto y hornear durante 35 minutos a 180° C. - Método rápido: rellenar al gusto y hornear durante 40 minutos a 180° C Conservar en un lugar fresco y seco.
kcal. | 1474 |
---|---|
kJ. | 351 |
Hidrats de carboni | 72 |
Proteïnes | 11 |
Greixos: | 1,50 |
de les quals, saturades | 0,40 |
Fibra alimentària | 2,90 |
Sal | 0 |
Alce Nero
AN001
Espaguetis de blat dur integral
Autèntica pasta tradicional italiana elaborada amb blat ecològic cultivat a l'altiplà de Murge, entre Puglia i Basilicata, al sud d'Itàlia. Rica en fibra i amb un major contingut en proteïna. El seu rigorós procés de selecció permet obtenir una pasta de sabor únic i inconfundible ideal per combinar amb qualsevol tipus de salsa....
Alce Nero
AN005
Fusilli de blat dur integral
Fusilli de blat integral elaborat amb blat italià ecològic procedent de l'altiplà de Murge, entre Puglia i Basilicata, al sud d'Itàlia. Ric en fibra i amb un major contingut en proteïna. Ideal per combinar amb qualsevol tipus de salsa o per afegir a amanides....
Alce Nero
AN010
Fusilli de blat dur
Fusilli de blat italià orgànic elaborat amb un rigorós procés productiu que li atorga un sabor únic i inconfundible. La tècnica de tall utilitzada, anomenada trafilat al bronze, li confereix una textura rugosa ideal per absorbir amb més facilitat qualsevol salsa o condiment que s'utilitzi....
Numi
NU011
Infusió Gingebre Citronela BIO
Aquesta combinació intensa i estimulant equilibra el cos i eleva l' esperit. Barregem la refrescant i lleugerament àcida citronel·la (també coneguda com a herba llimona), amb el gingebre, que ens fa entrar en calor, i regalèssim i fonoll per gaudir d'un benestar balsàmic. Certificat de comerç just.
La Finestra sul Cel
1RAWCO
Energy ball coco & cacao gluten free BIO
El caprici per als fans del coco i el cacau. Una energy ball elaborada amb ingredients 100% ecològics, veguen i certificats sense gluten. En format individual per gaudir cada mordís. Energia pura increïblement deliciosa! ...
Le Moulin du Pivert
LMP006
Delícia twibi de xocolata
Increïble i deliciós sandvitx farcit de xocolata. Una combinació per als amants de la xocolata que volen prendre un snack 100% bio, sense oli de palma, sense ou i apte per a persones veganes. Presentat en format individual per prendre a qualsevol hora del dia. ...
Argital
AR84
Aigua perfumada de roses
Aigua perfumada amb pur oli essencial de roses i aigua mineral adequat per a tot tipus de pells. Facial i corporal. Equilibrant. 100% natural....
La Finestra sul Cel
1PANES
Pan de molde tierno harina integral de espelta sin corteza 300g BIO
Y el as de corazones, queremos decir de panes, pero que te robará el corazón igualmente. Prueba nuestro pan de espelta elaborado con harina integral de espelta, aceite de oliva virgen extra y un toque de sal marina. Tierno de la primera a la última rebanada y sin azúcares añadidos.
Slendier
SLE02
Pasta konjac Arròs
Sorprenent i livià arròs Slendier preparat a base de konjac ecològic, un antic vegetal d'origen nipó que es va utilitzar durant milers d'anys com a acompanyament de plats principals. El secret d' aquest producte és el seu baix contingut en calories i alt contingut en fibra, que el converteix en una alternativa ideal a l' arròs tradicional. ¡Mai abans menjar arròs havia estat tan fàcil! Certificad...
Alce Nero
AN007
Espaguetis de blat dur
Pasta tradicional italiana elaborada amb blat italià procedent de cultiu ecològic. Amb un sabor autèntic i inconfundible, és ideal per combinar amb verdures sense salses o amb salsa de tomàquet, pesto o qualsevol altra....