Shoyu biològic 250 ml

Ref: 1SHOYU
Quantitat: 250 ml
4,09 €
Quantitat
  • Bio
La Finestra sul Cel

Certificat per:

BIO

IT-BIO-014 AGRICULTURA NO UE

favorite_border Guardar per a més tard

Salsa de soja elaborada siguiendo el mejor método tradicional (fermentando durante 18 meses en barril de madera). Ideal para recetas a base de cereales, legumbres, verduras y algas.

agua, habas de soja* (21,5%), trigo*, sal, Aspergillus orizae.

Al·lèrgens:

Conté gluten i soja.

* d' agricultura ecològica

Conservar en lloc fresc i sec, allunyat de la llum solar i la humitat. Un cop obert conservar en nevera.

kcal.30
kJ.372
Hidrats de carboni7
dels quals, sucres0,5
Proteïnes9,4
Greixos:0,7
de les quals, saturades0
Fibra alimentària0,70
Sal17
6 altres productes en la mateixa categoria:

La Finestra sul Cel

2ACIRI

Vinagre d' arròs 500 ml

El vinagre d'arròs és un apetitós condiment elaborat a partir de fermentar durant un any l'arròs en tines de terracota, per convertir-lo primer en alcohol i després en vinagre. El seu sabor, sent menys àcid, més suau i ple que el vinagre de vi, es combina perfectament amb qualsevol plat de cereals, verdures i algues, ressaltant el seu sabor sense modificar-lo. Es pot utilitzar com els seus...

La Finestra sul Cel

1GOMES

Gomasio 150 gr

Sabrós condiment tradicional japonès preparat amb llavors de sèsam de cultiu ecològic lleugerament torrades i mòltes juntament amb sal. Ideal per espolsar damunt de cereals i verdures. ...

La Finestra sul Cel

3TAMA

Tamari BIO 1L

Tamari preparat a base de soja i sal, és un producte dens, ric i ple de sabor. Produït seguint el millor mètode tradicional (fermentant durant 18 mesos en barril de fusta), és ideal per enriquir i donar sabor a receptes elaborades a base de cereals, llegums, verdures, algues, arròs, pasta o amanides.

La Finestra sul Cel

1TAMA

Tamari biològic 250 ml

Tamari preparat a base de soja i sal, és un producte dens, ric i ple de sabor. Produït seguint el millor mètode tradicional (fermentant durant 18 mesos en barril de fusta), és ideal per enriquir i donar sabor a receptes elaborades a base de cereals, llegums, verdures, algues, arròs, pasta o amanides....

La Finestra sul Cel

2TAMA

Tamari biològic 500 ml

Tamari preparat a base de soja i sal, és un producte dens, ric i ple de sabor. Produït seguint el millor mètode tradicional (fermentant durant 18 mesos en barril de fusta), és ideal per enriquir i donar sabor a receptes elaborades a base de cereals, llegums, verdures, algues, arròs, pasta o amanides....

La Finestra sul Cel

2SHOYU

Shoyu biològic 500 ml

Salsa de soja elaborada seguint el millor mètode tradicional (fermentant durant 18 mesos en barril de fusta). Ideal per a receptes a base de cereals, llegums, verdures i algues....

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:

BL001

Rentaplats a mà BIO 1l

Rentaplats liquid ecològic de llimona per rentar a mà. Desgreixosa bé, té acció dermoprotectora i està perfumat amb oli essencial de llimona ecològic completament biodegradable.

Alce Nero

AN221

Penne d'espelta

Artesanals i orgànics penne d'espelta blanca italians, elaborats al trafilat al bronze. Aquesta tècnica permet que siguin rugosos i esbossin millor les salses i condiments....

Preu base -10%

Germinal

GM008

Galetes sense gluten de quinoa farcides de crema de cacau

Delicioses galetes de quinoa farcides d' autèntica crema de cacau elaborades amb ingredients ecològics. Una combinació explosiva de quinoa i cacau per als amants de les galetes més sabroses. Certificades sense gluten.

Preu base -10%

La Finestra sul Cel

1PANZEFUN

Panzerotto de bolets funghi vegan BIO

Deliciosa barreja de pasta fresca farcida de bolets funghi elaborada a mà i amb ingredients 100% d'origen ecològic. La barreja dels bolets amb el sabor del porro ens ofereix un plat molt interessant per combinar amb una crema d'anacòdris i un toc de pebre negre. ¡Duem el sabor d'itàlia fins al teu plat!...

Voelkel

VK006

Suc de remolatxa lactofermentat BIO

Per a aquest suc lactofermentat de remolatxa vermella, s' utilitzen només matèries primeres Demeter, procedents d' agricultura biodinàmica. Els tubercles de remolatxa vermella, naturalment aromàtics, se sotmeten a un procés de premsat perquè conservin tots els seus nutrients, abans de combinar-les amb l' àcid làctic, duent a terme tot el procés sense l' addició de sal. El procés de lactofermentació ca...

També podria interessar-li

La Finestra sul Cel

1RISU

Arròs per a sushi

Arròs italià ideal per a la preparació de sushi. Envasat al buit per a una major conservació. Deliciós acompanyat de pickles vegetals enrotllat amb alga nori. Ideal per gaudir d'un àpat 100% oriental....

La Finestra sul Cel

2SHOYU

Shoyu biològic 500 ml

Salsa de soja elaborada seguint el millor mètode tradicional (fermentant durant 18 mesos en barril de fusta). Ideal per a receptes a base de cereals, llegums, verdures i algues....

La Finestra sul Cel

3SHOYU

Shoyu BIO 1L

Salsa de soja elaborada seguint el millor mètode tradicional (fermentant durant 18 mesos en barril de fusta). Ideal per a receptes a base de cereals, llegums, verdures i algues. Producte pasteuritzat....