Vinagre de umeboshi 500 ml

Ref: 2ACIUME
Quantitat: 500 ml
6,35 €
Impostos inclosos
Quantitat
La Finestra sul Cel
favorite_border Guardar per a més tard

El vinagre d' umeboshi s' obté filtrant el vinagre salat extret de la maduració de l' umeboshi. S'utilitza com un vinagre normal, que en ser salat, permet acabar una amanida afegint només una mica d'aquest vinagre. També es pot fer servir en salses per a verdures afegint una cullerada de Tahin, dues cullerades de Vinagre d'umeboshi i barrejar bé.

cirulea Ume (Prunus mume) (82%), sal marina, hojas de Shiso (Perilla frutescens). Acidez 3,5 %.

Conservar en lugar fresco y seco, alejado de la luz solar y la humedad. Verter unas gotas en las verduras o ensalada

kcal10
kJ44
Greixos<0,1
De les quals, saturades<0,1
Hidrats de carboni1,8
Dels quals, sucres0,7
Fibra alimentària0,3
Proteïnes0,7
Sal24,6
6 altres productes en la mateixa categoria:

La Finestra sul Cel

2TAMA

Tamari biològic 500 ml

Tamari preparat a base de soja i sal, és un producte dens, ric i ple de sabor. Produït seguint el millor mètode tradicional (fermentant durant 18 mesos en barril de fusta), és ideal per enriquir i donar sabor a receptes elaborades a base de cereals, llegums, verdures, algues, arròs, pasta o amanides....

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:

Argital

AR94

Oli essencial de lavanda

Oli 100% natural de lavanda indicat com a calmant natural per al sistema nerviós i alhora antisèptic. Difós a la llar purifica l'aire deixant un ambient més saludable. A la banyera augmenta l'efecte relaxant, donant un sentit de benestar a tot el cos. Es pot usar en els pediluvis o afegir a un oli per al cos, a una crema per al cutis o a la mascareta d'argila v...

Argital

AR38

Crema de prooleo

Crema facial i corporal indicada per protegir tota mena de pell contra el fred, les influències ambientals desfavorables i contra els insectes. Amb extracte de prodoleu de les abelles i gel d'argila verda. Protectora i calmant. Sense conservants....

Alce Nero

AN058

Salsa de tomàquet amb verdures BIO

Salsa de tomàquet amb petits trossets de verdures (pastanaga, api i ceba), elaborada amb ingredients de primera qualitat sense conservants ni colorants. Per conservar tota la frescor i nutrients del tomàquet, el procés productiu no s'allarga més de 8 hores des de la recol·lecció a l'envasament final. Pasteuritzat a baixa temperatura. Ideal per afegir directament a la pasta o preparar delicioses...

La Finestra sul Cel

1BEAV

Beguda de avantatja 1l

Deliciosa beguda de avantatja de cultiu ecològic sense sucre afegit. És una òptima alternativa a la llet, ideal per a vegetarians i vegans. Sense lactosa.

La Finestra sul Cel

2GOMAL

Gomesi amb algues BIO 300 gr

Variació del gomassi natural elaborada amb algues marines seguint la recepta tradicional basada en sèsam torrat. En format 300 grams, ideal per utilitzar directament sobre plats de cereals o verdures....

També podria interessar-li

La Finestra sul Cel

1ACIRI

Vinagre de arroz integral 250 ml

El vinagre de arroz integral es un apetitoso condimento elaborado a partir de fermentar durante un año el arroz en tinas de terracota, para convertirlo primero en alcohol y después en vinagre. Su sabor, siendo menos ácido, más suave y lleno que el vinagre de vino, se combina perfectamente con cualquier plato de cereales, verduras y algas, resaltando su sabor sin modificarlo. Puede utilizarse como sust...

La Finestra sul Cel

1ACIUME

Vinagre de umeboshi 250 ml

El vinagre d' umeboshi s' obté filtrant el vinagre salat extret de la maduració de l' umeboshi. S'utilitza com un vinagre normal, que en ser salat, permet acabar una amanida afegint només una mica d'aquest vinagre. També es pot fer servir en salses per a verdures afegint una cullerada de Tahin, dues cullerades de Vinagre d'umeboshi i barrejar bé....

La Finestra sul Cel

2ACIRI

Vinagre d' arròs 500 ml

El vinagre d'arròs és un apetitós condiment elaborat a partir de fermentar durant un any l'arròs en tines de terracota, per convertir-lo primer en alcohol i després en vinagre. El seu sabor, sent menys àcid, més suau i ple que el vinagre de vi, es combina perfectament amb qualsevol plat de cereals, verdures i algues, ressaltant el seu sabor sense modificar-lo. Es pot utilitzar com els seus...

Voelkel

VK027

Vinagre de Poma sense filtrar BIO

Aquest vinagre de poma, naturalment tèrbol, s'elabora seguint el mètode tradicional: Primer, el suc natural procedent del premsat de les illes és fermentat per convertir-lo en vi. Després, es transforma en vinagre de poma fi i picant. Per últim, sense filtrar ni pasteuritzar, s'envasa acuradament, conservant totes les seves propietats. Ideal per alleunyar amanides i per al cuida...