• -10%

Vinagre d' arròs 250 ml

Ref: 1ACIRI
Quantitat: 250 ml
4,41 € 10% de descuento
3,97 euros
Quantitat
  • Bio
La Finestra sul Cel

Certificat per:

BIO

IT-BIO-014 AGRICULTURA NO UE

favorite_border Guardar per a més tard

El vinagre d'arròs és un apetitós condiment elaborat a partir de fermentar durant un any l'arròs en tines de terracota, per convertir-lo primer en alcohol i després en vinagre. El seu sabor, sent menys àcid, més suau i ple que el vinagre de vi, es combina perfectament amb qualsevol plat de cereals, verdures i algues, ressaltant el seu sabor sense modificar-lo. Es pot utilitzar com a substitutiu del vinagre convencional. Acidesa: 4,5%.

Aigua, arròs integral* (12%), espores de koji (Aspergillus oryzae).

Al·lèrgens:

Produït en un establiment que també utilitza soja i cereals que contenen gluten.

* d' agricultura ecològica

Abocar unes poques gotes directament sobre les verdures cuites o crues per assaborir el seu sabor. També es pot barrejar amb salsa de soja i oli o crema de sèsam per crear un ric condiment ideal per a amanides. Conservar el producte en un lloc fresc i sec, fora de l' abast de la llum directa i la humitat.

kcal.16
kJ.68
Hidrats de carboni3,50
dels quals, sucres0
Proteïnes0,50
Greixos:0
de les quals, saturades0
Fibra alimentària0
Sal25,48
6 altres productes en la mateixa categoria:

La Finestra sul Cel

2GOMES

Gomasio BIO 300 gr

Sabrós condiment tradicional japonès preparat amb llavors de sèsam de cultiu ecològic lleugerament torrades i mòltes juntament amb sal. En format 300 grams, ideal per espolsar damunt de cereals i verdures. ...

La Finestra sul Cel

1MIRIN

Mirin (vi d'arròs) 250 ml

El Mirin és un vi d'arròs molt dolç ideal per a la cocció d'algues i verdures al costat de la salsa de soja. Ideal per elaborar sushi o per escalfar una freda jornada d'hivern amb una deliciosa beguda similar al ponxo. Per elaborar-la, afegeix mirin a té Mueviendo. ...

La Finestra sul Cel

2GOMAL

Gomesi amb algues BIO 300 gr

Variació del gomassi natural elaborada amb algues marines seguint la recepta tradicional basada en sèsam torrat. En format 300 grams, ideal per utilitzar directament sobre plats de cereals o verdures....

Preu base -10%

La Finestra sul Cel

2ACIRI

Vinagre d' arròs 500 ml

El vinagre d'arròs és un apetitós condiment elaborat a partir de fermentar durant un any l'arròs en tines de terracota, per convertir-lo primer en alcohol i després en vinagre. El seu sabor, sent menys àcid, més suau i ple que el vinagre de vi, es combina perfectament amb qualsevol plat de cereals, verdures i algues, ressaltant el seu sabor sense modificar-lo. Es pot utilitzar com els seus...

La Finestra sul Cel

1GOMES

Gomasio 150 gr

Sabrós condiment tradicional japonès preparat amb llavors de sèsam de cultiu ecològic lleugerament torrades i mòltes juntament amb sal. Ideal per espolsar damunt de cereals i verdures. ...

Preu base -10%

La Finestra sul Cel

1SHOYU

Shoyu biològic 250 ml

Salsa de soja elaborada seguint el millor mètode tradicional (fermentant durant 18 mesos en barril de fusta). Ideal per a receptes a base de cereals, llegums, verdures i algues. ...

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:

Le Moulin du Pivert

LMP003

Cookies de xocolata negra i petxes de xocolata

Cruixents i delicioses cookies de xocolata i petons de xocolata, elaborades amb ingredients 100% ecològics i pensades per als amants de la xocolata més pur. Preparades sense oli de palma i sense ou es presenten en un format monodosi per portar-les on vulguis i gaudir del seu sabor en qualsevol moment del dia. Font de fibra....

La Finestra sul Cel

1GOMES

Gomasio 150 gr

Sabrós condiment tradicional japonès preparat amb llavors de sèsam de cultiu ecològic lleugerament torrades i mòltes juntament amb sal. Ideal per espolsar damunt de cereals i verdures. ...

Preu base -15%

TI002

Ambientador fragància Clizia

Difusor aromàtic Clizia-Ninfa dels oceans. Una fragància inspirada en els raigs del sol, amb un toc afruitat que barreja i recorda l'aroma de flors blanques i pomes daurades. Amb Certificat AIAB, sent el primer certificat a Itàlia de cosmètics orgànics, creat per evitar productes artificials o amb OGM. Plastic free.

La Finestra sul Cel

1FATAP

Farina de tapioca

Harina de tapioca procedente de agricultura ecológica. Se obtiene a partir de triturar la raíz de la yuca. La harina resultante posteriormente se prensa, se seca y se envasa. Ahora en envase compostable

La Finestra sul Cel

1HOJI

Té Hojicha BIO 100% plastic free

A la regió d'Uji, on es produeix el te japonès més famós, se segueixen conreant, seguint el mètode tradicional, les fulles utilitzades per a l'elaboració del te Bancha. La Hojicha es prepara amb fulles no fermentades i lleugerament torrades sobre flama viva. El seu acurat procés d'elaboració atorga a aquest tipus de te un sabor delicat i suau, ideal per a abans, durant o després de les co...

Preu base -15%

Voelkel

VK006

Suc de remolatxa lactofermentat BIO

Per a aquest suc lactofermentat de remolatxa vermella, s' utilitzen només matèries primeres Demeter, procedents d' agricultura biodinàmica. Els tubercles de remolatxa vermella, naturalment aromàtics, se sotmeten a un procés de premsat perquè conservin tots els seus nutrients, abans de combinar-les amb l' àcid làctic, duent a terme tot el procés sense l' addició de sal. El procés de lactofermentació ca...