Vinagre de umeboshi 250 ml
El vinagre d' umeboshi s' obté filtrant el vinagre salat extret de la maduració de l' umeboshi. S'utilitza com un vinagre normal, que en ser salat, permet acabar una amanida afegint només una mica d'aquest vinagre. També es pot fer servir en salses per a verdures afegint una cullerada de Tahin, dues cullerades de Vinagre d'umeboshi i barrejar bé.
Ciruela Ume (Prunus mume) (82%), sal marina, hojas de Shiso (Perilla frutescens). Acidez 3,5%.
Produït en un establiment que també utilitza soja i cereals que contenen gluten.
Conservar en un lloc fresc i sec, allunyat de la llum solar i la humitat.
kcal. | 10 |
---|---|
kJ. | 44 |
Hidrats de carboni | 1,80 |
dels quals, sucres | 0,70 |
Proteïnes | 0,70 |
Greixos: | <0,1 |
de les quals, saturades | <0,1 |
Fibra alimentària | 0,30 |
Sal | 24,60 |
La Finestra sul Cel
2ACIRI
Vinagre d' arròs 500 ml
El vinagre d'arròs és un apetitós condiment elaborat a partir de fermentar durant un any l'arròs en tines de terracota, per convertir-lo primer en alcohol i després en vinagre. El seu sabor, sent menys àcid, més suau i ple que el vinagre de vi, es combina perfectament amb qualsevol plat de cereals, verdures i algues, ressaltant el seu sabor sense modificar-lo. Es pot utilitzar com els seus...
La Finestra sul Cel
2GOMAL
Gomesi amb algues BIO 300 gr
Variació del gomassi natural elaborada amb algues marines seguint la recepta tradicional basada en sèsam torrat. En format 300 grams, ideal per utilitzar directament sobre plats de cereals o verdures....
Germinal
GM029
Tartaleta sense gluten de cacau i quinoa
Les tartaletes de cacau i quinoa sense gluten són ideals per a qualsevol moment del dia. La formulació amb farina d' arròs li aporta el cruixent a l' escorça, mentre que el farciment de xocolata li dóna el toc dolç perfecte. Certificat gluten free i sense llet.
Machandel
MC007
Blat de moro dolç BIO 200g
Blat de moro 100% ecològic i natural que agrega un sabor dolç i crocant a les teves receptes de cuina. Ric en hidrats de carboni i font de proteïnes, el blat de moro, de textura suau i sabrosa, és combinable amb les amanides, pasta o verdures fresques, ja que potencia el sabor original d' aquest plat. Sense gluten.
Argital
AR39
Crema de violeta
Crema amb extractes de violeta indicada en cas de desequilibri crònic de la pell del rostre, mans i cos. Perfecta també per al bust. Elaborada amb extracte de flors i fulles de violeta tricolor i gel d' argila verda. Sense conservants....
Vivani
VI031
Xocolata Blanco Cáñamo Caramel amb Flor de Sal BIO
El cànem, antany un element que despertava suspicàcies, ha viscut recentment un redescobriment com a ingredient versàtil. Les llavors de cànem d'aquest xocolata blanc d'ensucrament estan caramel·litzades, d'aquí la seva textura cruixent. A més, l'afegir una pizca de flor de sal manté el dolç dins dels límits d'allò agradable. El resultat és una xocolata única, ric en matisos; no hi ha cap producte comparable al mercat. Els que s'atreveixen amb el cànem i els cercadors de noves aventures gustatives no poden perdre's-ho. BIO, plastic free i amb certificació Rainforest.
La Finestra sul Cel
1FACO
Harina de coco BIO
Harina de coco 100% bio elaborada a partir de la trituración de la pulpa de coco, que posteriormente se seca, se le extrae el aceite y se muele. Finalmente se tamiza. Con un sabor y olor a coco muy característico, esta harina naturalmente libre de gluten, nos permite preparar tanto recetas dulces como saladas.
Vivani
VI025
Xocolata Negre Panamà 75% amb sucre de coco BIO
Aquesta xocolata està endut amb sucre de coco, una apreciada alternativa al sucre que té lleugeres notes de caramel. El complement perfecte per a l' aromàtic cacau ecològic de Panamà. Un 75 % de cacau per als amants dels xocolates negres moderadament intensos. BIO, Vegan, plastic free i amb certificació Rainforest.
La Finestra sul Cel
1ACIRI
Vinagre de arroz integral 250 ml
El vinagre de arroz integral es un apetitoso condimento elaborado a partir de fermentar durante un año el arroz en tinas de terracota, para convertirlo primero en alcohol y después en vinagre. Su sabor, siendo menos ácido, más suave y lleno que el vinagre de vino, se combina perfectamente con cualquier plato de cereales, verduras y algas, resaltando su sabor sin modificarlo. Puede utilizarse como sust...
La Finestra sul Cel
1OLIGI
Oli de llavors de gira-sol BIO
Oli de llavors de gira-sol procedent d' agricultura ecològica. Es pot utilitzar tant per cuinar com per servir en fred. Perfecte també per elaborar salses. Naturalment ric en àcids grassos poliinsaturats essencials com l'omega 6 i la vitamina E....
La Finestra sul Cel
2ACIRI
Vinagre d' arròs 500 ml
El vinagre d'arròs és un apetitós condiment elaborat a partir de fermentar durant un any l'arròs en tines de terracota, per convertir-lo primer en alcohol i després en vinagre. El seu sabor, sent menys àcid, més suau i ple que el vinagre de vi, es combina perfectament amb qualsevol plat de cereals, verdures i algues, ressaltant el seu sabor sense modificar-lo. Es pot utilitzar com els seus...
La Finestra sul Cel
2ACIUME
Vinagre de umeboshi 500 ml
El vinagre d' umeboshi s' obté filtrant el vinagre salat extret de la maduració de l' umeboshi. S'utilitza com un vinagre normal, que en ser salat, permet acabar una amanida afegint només una mica d'aquest vinagre. També es pot fer servir en salses per a verdures afegint una cullerada de Tahin, dues cullerades de Vinagre d'umeboshi i barrejar bé....