Salsa de tomàquet amb verdures BIO

Ref: AN058
Quantitat: 350 gr
4,36 euros
Quantitat
  • Bio
Alce Nero

Certificat per:

BIO

IT-BIO-009 Agricultura UE

favorite_border Guardar per a més tard

Salsa de tomàquet amb petits trossets de verdures (pastanaga, api i ceba), elaborada amb ingredients de primera qualitat sense conservants ni colorants. Per conservar tota la frescor i nutrients del tomàquet, el procés productiu no s'allarga més de 8 hores des de la recol·lecció a l'envasament final. Pasteuritzat a baixa temperatura. Ideal per afegir directament a la pasta o preparar delicioses receptes.

Ingredientes: tomate* (52%) (salsa de tomate*, pulpa de tomate*, concentrado de tomate*), calabacín*(13%), berenjenas* (9%), zanahoria* (4%), cebolla* (3%), aceite extra virgen de oliva* (3%), apio* (2.3%), azúcar de caña*, sal, albahaca*.

* d' agricultura ecològica
kcal.62
kJ.260
Hidrats de carboni6
dels quals, sucres5,4
Proteïnes1,4
Greixos:3,1
de les quals, saturades0,5
Fibra alimentària2,10
Sal1,1
6 altres productes en la mateixa categoria:

La Finestra sul Cel

1TEKUBO

Té Kukicha en ampolla

Té Kukicha en ampolla de 500 ml. dulcificat amb suc de raïm i certificat com a Gluten Free. Un fresc sord bio per calmar la sed o prendre entre hores. Diferents varietats per triar: Kukicha (sense teïna,) té verd, llimona i préssec. ...

La Finestra sul Cel

1HAT

Hatcho miso biològic

El Hatcho Miso és la varietat més antiga de Miso i està elaborada amb soja i sal. És d'un color fosc i de sabor molt intens....

La Finestra sul Cel

3FAGRTE25_CAJA

Caja de 25 unidades de Harina de trigo saco

Sac de farina de blat de 25 kg procedent de cultiu ecològic. Ideal per a productes de pastisseria i fornejats. Format pensat per al sector HORECA....

Alce Nero

AN229

Cubitos de caldo vegetal BIO

El millor brou de verdures ecològiques, com si ho fessis nou fet a casa, però amb la practicitat de tenir-lo a mà en 10 cubitos monodosis. Sense oli de palma, aquest concentrat s'ha elaborat amb ceba, pastanaga, api i julivert d'agricultura ecològica. Ideal per a sopes, brou, arrossos, pasta i amanir qualsevol plat....

Oficina della Pasta

ODP003

Linguine amb espirulina

Linguine amb espirulina elaborat amb ingredients 100% ecològics. El secret d'aquesta pasta està en el procés, inspirat en la tradició. Seleccionant la millor sèmola de blat dur i amb un mètode de producció de pasta fet al "bronzo" per retenir millor el sabor de les salses i condiments. 100% veguen....

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:

Vivani

VI028

Xocolata Negre 92% Panamà amb sucre de coco BIO

Aquesta xocolata està endut amb sucre de coco, una apreciada alternativa al sucre que té lleugeres notes de caramel. El complement perfecte per a l' aromàtic cacau ecològic de Panamà. Un 92 % de cacau per als amants dels xocolates negres molt intensos. BIO, Vegan, plastic free i amb certificació Rainforest.

La Finestra sul Cel

1MANPESCO

Compota de mànec i selocotó

Compota de selocotó i mànec elaborada amb un 60% de fruita ecològica i sense sucres afegits. Una combinació de fruites perfecta per untar en soffiette d'arròs amb crema d'anacards....

Vivani

VI024

Xocolata Negre 85% Santo Domingo BIO

Tota una experiència per als sibarites i els amants dels xocolates negres de qualitat superior. Aquest xocolate negre d'alt percentatge captiva per la seva puresa i delicadesa. El cacau ecològic més selecte de la República Dominicana li confereix aromes singulars. Un 85 % de cacau per als amants dels xocolates negres intensos. BIO, Vegan, plastic free i amb certificació Rainforest.

Slendier

SLE03

Pasta konjac Noodle

Noodles elaborats a base de konjac de procedència orgànica. Aquesta arrel originària del país nipó destaca pel seu baix aportament calòric i pel seu alt contingut en fibra. A més, no conté gluten i és apta per a vegans. Prepara un sopar oriental amb els noodles de Konjac i una salsa de crema de coco i llegums... ¡I sorprendràs a tota la família! ...

Preu base -5%

iChoc

IC005

White Nougat Crisp - Chocolate blanco vegano con praliné y crocante de avellana FAIRTRADE

Este sabor, que en su día fue revolucionario, es hoy uno de los favoritos de muchos veganos aficionados al chocolate de todo el mundo. Un praliné de chocolate blanco y avellana con un crujiente crocante también de avellana. Aviso a navegantes: ¡es tremendamente adictivo! Con ingredientes 100 % ecológicos y veganos, manteca de cacao de Comercio Justo de la República Dominicana y envasado en un envoltorio compostable y libre de plásticos.

També podria interessar-li

Alce Nero

AN054

Passata de tomàquet BIO

Passata de tomàquet natural de cultiu ecològic elaborada amb tomàquets frescos de la zona d'Emilia Romagna, madurats al sol, a la vall de Mezzano a Itàlia. Sabroso i 100% natural, el seu procés de producció no s'allarga més de 8 hores des de la recol·lecció a l'envasat amb una pasteurització a baixa temperatura. Un bàsic que no pot faltar en el nostre rebost ideal per preparar qualsevol tipus de ...

Alce Nero

AN055

Tomàquet amb polpa triturat BIO

Tomàquet triturat amb polpa procedent de cultiu ecològic. Per conservar les seves propietats nutricionals, el procés d'elaboració no s'allarga més de 8 hores des de la recol·lecció a l'envasament final. 100% natural sense conservants ni colorants. Perfecte per elaborar delicioses receptes....