Shoyu biològic 500 ml

Ref: 2SHOYU
Quantitat: 500 ml
6,73 €
Quantitat
  • Bio
La Finestra sul Cel

Certificat per:

BIO

IT-BIO-014 AGRICULTURA NO UE

favorite_border Guardar per a més tard

Salsa de soja elaborada siguiendo el mejor método tradicional (fermentando durante 18 meses en barril de madera). Ideal para recetas a base de cereales, legumbres, verduras y algas.

Agua, habas de soja* (21,5%), trigo*, sal, Aspergillus orizae.

Al·lèrgens:

Conté gluten i soja.

* d' agricultura ecològica

Conservar en lloc fresc i sec, allunyat de la llum solar i la humitat. Un cop obert conservar en nevera.

kcal.72
kJ.303
Hidrats de carboni7
dels quals, sucres0,5
Proteïnes9,4
Greixos:0,7
de les quals, saturades0
Fibra alimentària0,70
Sal17
6 altres productes en la mateixa categoria:

La Finestra sul Cel

1MIRIN

Mirin (vi d'arròs) 250 ml

El Mirin és un vi d'arròs molt dolç ideal per a la cocció d'algues i verdures al costat de la salsa de soja. Ideal per elaborar sushi o per escalfar una freda jornada d'hivern amb una deliciosa beguda similar al ponxo. Per elaborar-la, afegeix mirin a té Mueviendo. ...

La Finestra sul Cel

1ACIUME

Vinagre de umeboshi 250 ml

El vinagre d' umeboshi s' obté filtrant el vinagre salat extret de la maduració de l' umeboshi. S'utilitza com un vinagre normal, que en ser salat, permet acabar una amanida afegint només una mica d'aquest vinagre. També es pot fer servir en salses per a verdures afegint una cullerada de Tahin, dues cullerades de Vinagre d'umeboshi i barrejar bé....

La Finestra sul Cel

2GOMAL

Gomesi amb algues BIO 300 gr

Variació del gomassi natural elaborada amb algues marines seguint la recepta tradicional basada en sèsam torrat. En format 300 grams, ideal per utilitzar directament sobre plats de cereals o verdures....

La Finestra sul Cel

1GOMES

Gomasio 150 gr

Sabrós condiment tradicional japonès preparat amb llavors de sèsam de cultiu ecològic lleugerament torrades i mòltes juntament amb sal. Ideal per espolsar damunt de cereals i verdures. ...

La Finestra sul Cel

3TAMA

Tamari BIO 1L

Tamari preparat a base de soja i sal, és un producte dens, ric i ple de sabor. Produït seguint el millor mètode tradicional (fermentant durant 18 mesos en barril de fusta), és ideal per enriquir i donar sabor a receptes elaborades a base de cereals, llegums, verdures, algues, arròs, pasta o amanides.

La Finestra sul Cel

2ACIUME

Vinagre de umeboshi 500 ml

El vinagre d' umeboshi s' obté filtrant el vinagre salat extret de la maduració de l' umeboshi. S'utilitza com un vinagre normal, que en ser salat, permet acabar una amanida afegint només una mica d'aquest vinagre. També es pot fer servir en salses per a verdures afegint una cullerada de Tahin, dues cullerades de Vinagre d'umeboshi i barrejar bé....

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:

Voelkel

VK005

Suc de pastanaia lactofermentat BIO

Per a aquest suc lactofermentat de pastanaguesa, s'utilitzen només matèries primeres Demeter, procedents d'agricultura biodinàmica. Les pastanagues, naturalment aromàtiques, se sotmeten a un procés de premsat perquè conservin tots els seus nutrients, abans de combinar-les amb l' àcid làctic, duent a terme tot el procés sense l' addició de sal. El procés de lactofermentació canvia el valor de pH del...

La Finestra sul Cel

1KUZUBO

Kuzu BIO 100% Plastic Free

Kuzu de origen ecológico de La Finestra sul Cielo. El Kuzu es la fécula obtenida de la raíz de una planta selvática, empleada para preparar jaleas de fruta y bebidas especiales como el famoso Ume-Sho-Kuzu. Se puede utilizar en sopas, salsas, gelatinas, dulces, etc....¡Ahora en formato vidrio!

Preu base -10%

La Finestra sul Cel

1MORCO

Compota de mora

Compota de mora procedent d' agricultura ecològica certificada. Obtinguda de la cocció de la fruita i la seva barreja amb concentrat de poma. Amb un mínim d'un 60-70% de la millor fruita. Compota untable ideal per a l' esmorzar o el berenar. Perfecta també per a l' elaboració de postres. Sense sucres afegits....

La Finestra sul Cel

1BARDA

Bardana bio

Cultivada des de fa segles per pagesos japonesos, l'arrel de bardana és de les més utilitzades al Japó. Està elaborada seguint el mètode de conservació tradicional: l'arrel ve tallada en fines tires posades després a eixir al sol....

Preu base -10%

La Finestra sul Cel

1MINICU

Mini crackers d'espelta amb cúrcuma i pebre

Cruixents i deliciosos crackers d'espelta amb cúrcuma i pebre elaborats amb ingredients 100% ecològics i sense oli de palma. Ideals per preparar canapès acolorits o combinar amb hummus vegetal, tahí o amassake. Apte per a vegans. ...

La Finestra sul Cel

1BIMAT

Galetes del matí

Galetes elaborades amb farina de blat i oli de gira-sol, ideals per a un esmorzar sa i sabres. Sense ou ni llet i dulcificades amb malta. Perfectes per combinar amb qualsevol tipus de beguda vegetal....

També podria interessar-li

La Finestra sul Cel

1ACIRI

Vinagre d' arròs 250 ml

El vinagre d'arròs és un apetitós condiment elaborat a partir de fermentar durant un any l'arròs en tines de terracota, per convertir-lo primer en alcohol i després en vinagre. El seu sabor, sent menys àcid, més suau i ple que el vinagre de vi, es combina perfectament amb qualsevol plat de cereals, verdures i algues, ressaltant el seu sabor sense modificar-lo. Es pot utilitzar com a sust...

La Finestra sul Cel

1RISU

Arròs per a sushi

Arròs italià ideal per a la preparació de sushi. Envasat al buit per a una major conservació. Deliciós acompanyat de pickles vegetals enrotllat amb alga nori. Ideal per gaudir d'un àpat 100% oriental....

La Finestra sul Cel

1SHOYU

Shoyu biològic 250 ml

Salsa de soja elaborada seguint el millor mètode tradicional (fermentant durant 18 mesos en barril de fusta). Ideal per a receptes a base de cereals, llegums, verdures i algues. ...