Tamari BIO 1L

Ref: 3TAMA
Quantitat: 1.00 l
13,55 €
Quantitat
  • Bio
La Finestra sul Cel

Certificat per:

BIO

IT-BIO-014 Agricultura NO UE

favorite_border Guardar per a més tard

Tamari preparat a base de soja i sal, és un producte dens, ric i ple de sabor. Produït seguint el millor mètode tradicional (fermentant durant 18 mesos en barril de fusta), és ideal per enriquir i donar sabor a receptes elaborades a base de cereals, llegums, verdures, algues, arròs, pasta o amanides.

agua, habas de soja* (28,2%), sal, Aspergillus orizae.

Al·lèrgens:

Pot contenir traces de gluten.

* d' agricultura ecològica

Conservar en lloc fresc i sec, allunyat de la llum solar i la humitat. Un cop obert conservar en nevera. 

kcal.67
kJ.280
Hidrats de carboni4,90
dels quals, sucres1,80
Proteïnes11
Greixos:0,10
de les quals, saturades0,01
Fibra alimentària0,70
Sal14
6 altres productes en la mateixa categoria:

La Finestra sul Cel

1TAMA

Tamari biològic 250 ml

Tamari preparat a base de soja i sal, és un producte dens, ric i ple de sabor. Produït seguint el millor mètode tradicional (fermentant durant 18 mesos en barril de fusta), és ideal per enriquir i donar sabor a receptes elaborades a base de cereals, llegums, verdures, algues, arròs, pasta o amanides....

La Finestra sul Cel

1SHOYU

Shoyu biològic 250 ml

Salsa de soja elaborada seguint el millor mètode tradicional (fermentant durant 18 mesos en barril de fusta). Ideal per a receptes a base de cereals, llegums, verdures i algues. ...

La Finestra sul Cel

1MIRIN

Mirin (vi d'arròs) 250 ml

El Mirin és un vi d'arròs molt dolç ideal per a la cocció d'algues i verdures al costat de la salsa de soja. Ideal per elaborar sushi o per escalfar una freda jornada d'hivern amb una deliciosa beguda similar al ponxo. Per elaborar-la, afegeix mirin a té Mueviendo. ...

La Finestra sul Cel

3SHOYU

Shoyu BIO 1L

Salsa de soja elaborada seguint el millor mètode tradicional (fermentant durant 18 mesos en barril de fusta). Ideal per a receptes a base de cereals, llegums, verdures i algues. Producte pasteuritzat....

La Finestra sul Cel

2TAMA

Tamari biològic 500 ml

Tamari preparat a base de soja i sal, és un producte dens, ric i ple de sabor. Produït seguint el millor mètode tradicional (fermentant durant 18 mesos en barril de fusta), és ideal per enriquir i donar sabor a receptes elaborades a base de cereals, llegums, verdures, algues, arròs, pasta o amanides....

La Finestra sul Cel

1GOMAL

Gomasi amb algues BIO

Variació del gomasi natural elaborada amb algues marines seguint la recepta tradicional basada en sèsam torrat. Ideal per utilitzar directament sobre plats de cereals o verdures....

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:

Alce Nero

AN238

Tauleta de xocolata negra amb cafè aràbica

Deliciosa tauleta de xocolata negra amb cafè elaborada amb un mínim del 70% de pur cacau ecològic. Amb un intens sabor a cafè aràbica, és l'snack ideal dels amants del conegut cafè moka, però en tauleta. Sense llet i amb certificació Fair Trade. Dulcificada amb sucre de canya ecològic....

Preu base -15%

La Finestra sul Cel

1SHIR

Shiro Miso

El Shiro Miso s'elabora amb una fermentació inferior als dos mesos per aconseguir un sabor més delicat i dolç que el del Miso normal. És ideal per preparar salses o cremes i acompanyar verdures i cereals. Producte pasteuritzat.

Amazònia

AMZ009

Tender Jack sabor Original

El Tender Jack d'Amazònia s'obté de l'arbre del Jackfruit , la yaca o jackfruit , és una fruita originària d'Àsia tropical. El jackfruit té una consistència tendra, similar a la carn i un sabor subtil, cosa que la fa extremadament versàtil i perfecta en plats salats com amanides, hamburgueses, tacs, pizzes i molt més. No conté gluten, és una font de fibra, no conté ingredients artificials , 100% orgànic i de base vegetal . I a més està elaborat de jackfruit cultivat orgànicament recol·lectada a mà de boscos sostenibles . A què esperes a provar aquesta nova delícia?

Quinua Reial

QR019

Barrita de Quinua Reial i cacau

La barreta de Quinua Real hinxada banyada en cacau és la combinació ideal per als amants del dolç. Aquest snack és un plaer per al paladar, lliure de gluten i dulcificat amb sirope d'arròs.

La Finestra sul Cel

1CILCO

Compota de cirera

Compota de cirera procedent d' agricultura ecològica certificada. Obtinguda de la cocció de la fruita i la seva barreja amb concentrat de poma. Amb un mínim d'un 60-70% de la millor fruita. Compota untable ideal per a l' esmorzar o el berenar. Perfecta també per a l' elaboració de postres. Sense sucres afegits....

La Finestra sul Cel

1MELCO

Compota de poma

Compota d' illa procedent d' agricultura ecològica certificada. Obtinguda de la cocció de la fruita i la seva barreja amb concentrat de poma. Amb un mínim d'un 60-70% de la millor fruita. Compota untable ideal per a l' esmorzar o el berenar. Perfecta també per a l' elaboració de postres. Sense sucres afegits....

També podria interessar-li

La Finestra sul Cel

1RISU

Arròs per a sushi

Arròs italià ideal per a la preparació de sushi. Envasat al buit per a una major conservació. Deliciós acompanyat de pickles vegetals enrotllat amb alga nori. Ideal per gaudir d'un àpat 100% oriental....

La Finestra sul Cel

1SHOYU

Shoyu biològic 250 ml

Salsa de soja elaborada seguint el millor mètode tradicional (fermentant durant 18 mesos en barril de fusta). Ideal per a receptes a base de cereals, llegums, verdures i algues. ...

La Finestra sul Cel

2SHOYU

Shoyu biològic 500 ml

Salsa de soja elaborada seguint el millor mètode tradicional (fermentant durant 18 mesos en barril de fusta). Ideal per a receptes a base de cereals, llegums, verdures i algues....

La Finestra sul Cel

1NORITO

Alga nori torrada per a sushi

Alga nori torrada d' origen ecològic, ideal per a l' elaboració de tot tipus de sushi vegetal. De color negre i sabor delicat, també es pot utilitzar com a condiment o per embolicar cereals i verdures. ¡Elabora un deliciós sushi amb aquesta alga de primera qualitat!...