Xocolata Negre 92% Panamà amb sucre de coco BIO

Ref: VI028
Cantidad: 80 g
3,50 euros
Impostos inclosos
Quantitat
  • Bio
  • Plastic free
  • Vegan
Vivani

Certificat per:

BIO

DE-ÖKO-013 Agricultura no UE

favorite_border Guardar per a més tard

Aquesta xocolata està endut amb sucre de coco, una apreciada alternativa al sucre que té lleugeres notes de caramel. El complement perfecte per a l' aromàtic cacau ecològic de Panamà. Un 92 % de cacau per als amants dels xocolates negres molt intensos. BIO, Vegan, plastic free i amb certificació Rainforest.

Pasta de cacao*º, manteca de cacao*º, 7% de azúcar de flor de coco*. Cacao: 92% mínimo. °Certificación de Rainforest Alliance

Al·lèrgens:

Pot contenir traces de gluten, llet, fruits de closca.

* d' agricultura ecològica

Mantenir fresc i sec (15-18 °C)

kcal.648
kJ.2674
Hidrats de carboni13,10
dels quals, sucres6
Proteïnes8,50
Greixos:59,50
de les quals, saturades37,40
Sal0,02
6 altres productes en la mateixa categoria:

Vivani

VI047

Cavi Quick-Cacao soluble en pols BIO

El favorit dels més petits i tot un clàssic que no pot faltar en cap llar. La beguda de cacau soluble en pols Cavi Quick de VIVANI es dissol fàcilment tant en llet calenta com freda. A diferència de molts productes semblants que es troben al mercat, Cavi Quick no conté lecitina com a emulgent gràcies a un innovador procés d'aglomeració. Bio, vegan i amb certificació Rainforest.

Vivani

VI048

Hot Chocolate-Xocolata a la Tassa 62% en encenalls BIO

Un deliciós xocolata a la tassa de textura cremosa amb un alt percentatge de cacau (62 %). Les fines encenalls de xocolata es converteixen, en dissoldre-les en llet calenta i muntar escuma, en una experiència gustativa inoblidable que et trasllada als inicis de la cultura de la xocolata calenta entre l'aristocràcia europea al s. XVIII. A banda d'aturar xocolata calenta, les encenalls també es poden utilitzar com a complement ideal de muscleres o per decorar tartes o postres. Bio, vegan i amb certificació Rainforest.

Vivani

VI007

Xocolata Latte Macchiato Praliné BIO

La xocolata blanc i la xocolata negra amb crema d'avellana formen un magnífic tàndem realçat amb cruixent de cafè. Un pedaç d'Itàlia, com saborejar un latte madrileny assegut en una terrassa. BIO,Plastic free i amb certificació Rainforest.

Vivani

VI044

Xocolata Negre 70% per a Postres BIO

Imprescindible per a tot aficionat a la rebosteria: una xocolata negra de cobertura per a bombons, postres, tartes i altres creacions. El format d' aquesta tableta de 200 g garanteix un maneig còmode. BIO, vegan, plastic free, i amb certificació Rainforest.

Vivani

VI011

Xocolata amb Llet BIO

Un irresistible xocolata amb llet suau i cremós, arrodonit amb un excels toc de cacau ecològic de la República Dominicana. BIO, Plastic free i amb certificació Rainforest.

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:
Preu base -5%

Vivani

VI040

Milky Crème - Barrita de xocolata amb un farcit de crema rica en llet

El primer xocolata ecològic per a nens, amb un tendal farcit de crema recobert de fi xocolata amb llet. En format barrita, és el germà petit de la tableta de Choco amb Llet per a Peques de VIVANI. El favorit dels més petits i dels amants de la bona xocolata amb llet. BIO, plastic free, i amb certificació Rainforest.

La Finestra sul Cel

1SALFI

Sal marina integral fina

Sal marina integral fina elaborada a Itàlia (Sicília) seguint el mètode tradicional utilitzat des de fa milers d'anys als països del Mediterrani. Aquest mètode fa servir elements naturals com el sol i el vent que afavoreixen l'evaporació de l'aigua del mar. Collida a mà, no transformada i sense utilitzar cap tractament químic, es conserven totes les característiques i propietats naturals...

La Finestra sul Cel

1GRES

Grissines integrals de sèsam

Grissines integrals amb sèsam procedents d' agricultura ecològica. Sabres i cruixents, elaborats amb farina integral i oli vegetal. Presentats en còmodes minipacks per menjar a qualsevol hora i lloc....

Quinua Reial

QR004

Gra blanc de quinoa real bio 100% Plastic free

El gra de quinoa real és la varietat més premium en qualitat de quinoa. Es conrea prop del major desert de sal del món, el salar d'Uyuni, que li atorga uns nutrients i vitamines superiors. A més està certificada sense gluten i és lliure de saponines. En envàs 100% compostable, per reciclar directament en el contenidor orgànic i tornar a la natura en forma d' adob.