Gomasio 150 gr

Ref: 1GOMAS
Quantitat: 150 gr
3,14 euros
Quantitat
  • Bio
La Finestra sul Cel

Certificat per:

BIO

IT-BIO-014 Agricultura NO UE

favorite_border Guardar per a més tard

Sabroso condimento tradicional japonés preparado con semillas de sésamo de cultivo ecológico ligeramente tostadas y molidas junto con sal. Ideal para espolvorear encima de cereales y verduras.

Semillas de sésamo*(96%), sal rosa himalaya.

Al·lèrgens:

Puede contener gluten, soja y frutos de cáscara.

* d' agricultura ecològica

Espolvorear a gusto en sus cereales o platos de verduras. Conservar en un lugar fresco y seco.

kcal.601
kJ.2479
Hidrats de carboni1,30
dels quals, sucres0,50
Proteïnes22
Greixos:54
de les quals, saturades7,90
Fibra alimentària13
Sal4,60
6 altres productes en la mateixa categoria:

La Finestra sul Cel

2TAMA

Tamari biològic 500 ml

Tamari preparat a base de soja i sal, és un producte dens, ric i ple de sabor. Produït seguint el millor mètode tradicional (fermentant durant 18 mesos en barril de fusta), és ideal per enriquir i donar sabor a receptes elaborades a base de cereals, llegums, verdures, algues, arròs, pasta o amanides....

La Finestra sul Cel

1GOMAL

Gomasi amb algues BIO

Variació del gomasi natural elaborada amb algues marines seguint la recepta tradicional basada en sèsam torrat. Ideal per utilitzar directament sobre plats de cereals o verdures....

Preu base -10%

La Finestra sul Cel

1SHOYU

Shoyu biològic 250 ml

Salsa de soja elaborada seguint el millor mètode tradicional (fermentant durant 18 mesos en barril de fusta). Ideal per a receptes a base de cereals, llegums, verdures i algues. ...

Preu base -10%

La Finestra sul Cel

3SHOYU

Shoyu BIO 1L

Salsa de soja elaborada seguint el millor mètode tradicional (fermentant durant 18 mesos en barril de fusta). Ideal per a receptes a base de cereals, llegums, verdures i algues. Producte pasteuritzat....

La Finestra sul Cel

3TAMA

Tamari BIO 1L

Tamari preparat a base de soja i sal, és un producte dens, ric i ple de sabor. Produït seguint el millor mètode tradicional (fermentant durant 18 mesos en barril de fusta), és ideal per enriquir i donar sabor a receptes elaborades a base de cereals, llegums, verdures, algues, arròs, pasta o amanides.

La Finestra sul Cel

2GOMAL

Gomesi amb algues BIO 300 gr

Variació del gomassi natural elaborada amb algues marines seguint la recepta tradicional basada en sèsam torrat. En format 300 grams, ideal per utilitzar directament sobre plats de cereals o verdures....

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:

Voelkel

VK031

Smoothie verd de mànec, kale i espinacs BIO

Cremós smoothie compost per ingredients triats acuradament, que combina a la perfecció el sabor afruitat del mànec, el toc picant de l'arrel de genoll, i la textura de la col ritzada i l'espinac. Aquesta gamma de smoothies verdes, sense sucre afegit, utilitza només ingredients frescos de la més alta qualitat alemanya, lliures d'organismes genèticament modificats i procedents d'agricul...

La Finestra sul Cel

1PEST

Pesto vegetal BIO

Pesto vegetal elaborat amb ingredients procedents d' agricultura ecològica. Perfecte per combinar amb pasta, quinoa o verdures....

Vivani

VI021

Xocolata Negre Superior 70% Equador amb Guindilla BIO

El cacau més selecte de la varietat "amunt", procedent principalment de petites cooperatives agrícoles de l'Equador, confereix a aquesta xocolata una aroma incomparable. A més, la guindilla seca li aporta un toc de picant intens. Un 70 % de cacau per als amants dels xocolates negres moderadament intensos. BIO, Vegan, plastic free i amb certificació Rainforest.

Vivani

VI007

Xocolata Latte Macchiato Praliné BIO

La xocolata blanc i la xocolata negra amb crema d'avellana formen un magnífic tàndem realçat amb cruixent de cafè. Un pedaç d'Itàlia, com saborejar un latte madrileny assegut en una terrassa. BIO,Plastic free i amb certificació Rainforest.

La Finestra sul Cel

1ORTS

Ordi torrada mòlta

Ordi torrada i mòlta de preparació en cafetera. ...

Preu base -5%

Vivani

VI022

Xocolata Negre Superior 70% amb Arandans BIO

El cacau més selecte de la varietat "amunt", procedent principalment de petites cooperatives agrícoles de l'Equador, fa d'aquesta xocolata una experiència gustativa singular per la seva aroma característic. L' aranyó, un superaliment, acaba d' arrodonir aquesta creació amb un punt àcid i refrescant. Un 70 % de cacau per als amants dels xocolates negres moderadament intensos. BIO, Vegan, plastic free i amb certificació Rainforest.

També podria interessar-li

La Finestra sul Cel

1GOMAL

Gomasi amb algues BIO

Variació del gomasi natural elaborada amb algues marines seguint la recepta tradicional basada en sèsam torrat. Ideal per utilitzar directament sobre plats de cereals o verdures....

Sunnita

1SUNI

Tahín sunnita 340 gr

El Tahín és una crema obtinguda de la simple mol·ledura del sèsam i per tant conté tota la riquesa nutricional d'aquesta llavor. S' usa com a ingredient per preparar cremes, salses, dolços, etc. També és ideal per afegir directament al plat, consumir sol o amb altres ingredients, o untar al pa o tortugues de cereal enganxat. Provar de barrejar-ho amb ingredients dolços i salats com sal...

La Finestra sul Cel

2GOMAL

Gomesi amb algues BIO 300 gr

Variació del gomassi natural elaborada amb algues marines seguint la recepta tradicional basada en sèsam torrat. En format 300 grams, ideal per utilitzar directament sobre plats de cereals o verdures....

La Finestra sul Cel

2GOMES

Gomasio BIO 300 gr

Sabrós condiment tradicional japonès preparat amb llavors de sèsam de cultiu ecològic lleugerament torrades i mòltes juntament amb sal. En format 300 grams, ideal per espolsar damunt de cereals i verdures. ...