La Finestra sul Cel
2GRAT
Rallador porcellana
Rallador de ceràmica, de forma rectangular, ideal per tallar gingebre, daikon o altres arrels....
Esterilla hecha de bambú, ideal para preparar sushi.
La Finestra sul Cel
2GRAT
Rallador de ceràmica, de forma rectangular, ideal per tallar gingebre, daikon o altres arrels....
La Finestra sul Cel
1SUKO
Maça de fusta que s'utilitza amb el suribachi per moldre i triturar llavors....
Vivani
VI041
Una deliciosa creació en forma de barrita. El crocant d'avellana posa el brotxa d'or a un cremós praliné amb xocolata blanc a base de beguda d'arròs. El seu alt contingut en avellana fa que a penes es noti que no conté llet de vaca. BIO, plastic free, i amb certificació Rainforest.
Quinua Reial
QR009
La farina de Quinua Reial és l'ingredient perfecte per preparar pastissos, bessó o galetes sense gluten....
Argital
AR33
Crema facial i corporal indicada per a cops i morats. Per a artrosi i artritis. Sense conservants....
Vivani
VI017
Ametlles i xocolata, una combinació que no falla. El millor xocolata negre amb un 55 % de cacau ecològic de la República Dominicana combinat amb ametlles torrades amb pell per a un deleit més intens. BIO, Plastic free i amb certificació Rainforest.
Alce Nero
AN054
Passata de tomàquet natural de cultiu ecològic elaborada amb tomàquets frescos de la zona d'Emilia Romagna, madurats al sol, a la vall de Mezzano a Itàlia. Sabroso i 100% natural, el seu procés de producció no s'allarga més de 8 hores des de la recol·lecció a l'envasat amb una pasteurització a baixa temperatura. Un bàsic que no pot faltar en el nostre rebost ideal per preparar qualsevol tipus de ...
La Finestra sul Cel
1SHOYU
Salsa de soja elaborada seguint el millor mètode tradicional (fermentant durant 18 mesos en barril de fusta). Ideal per a receptes a base de cereals, llegums, verdures i algues. ...
La Finestra sul Cel
1SUKO
Maça de fusta que s'utilitza amb el suribachi per moldre i triturar llavors....
La Finestra sul Cel
2GRAT
Rallador de ceràmica, de forma rectangular, ideal per tallar gingebre, daikon o altres arrels....