• -5%

White Nougat Crisp - Barrita de xocolata blanc amb praliné i crocant d'avellana

Ref: VI041
Cantidad: 35 g
1,55 € 5% de descuento
1,47 €
Impostos inclosos
Quantitat
  • Bio
  • Plastic free
  • Vegan
Vivani

Certificat per:

BIO

DE-ÖKO-013 Agricultura UE/no UE

favorite_border Guardar per a més tard

Una deliciosa creació en forma de barrita. El crocant d'avellana posa el brotxa d'or a un cremós praliné amb xocolata blanc a base de beguda d'arròs. El seu alt contingut en avellana fa que a penes es noti que no conté llet de vaca. BIO, plastic free, i amb certificació Rainforest.

azúcar de caña integral*, crema de avellana* (23 %), manteca de cacao* 23 %, bebida de arroz en polvo* (sirope de arroz* desecado), crocante de avellanas 8 % (azúcar de caña integral*, avellanas, sirope de glucosa* (maiz)*, sirope de caramelo*), extracto de vainilla bourbon*.

Al·lèrgens:

Contiene frutos de cáscara. Puede contener trazas de gluten, leche.

* d' agricultura ecològica

Mantenir fresc i sec (15-18 °C)

kcal.586
kJ.2441
Hidrats de carboni53,80
dels quals, sucres41,70
Proteïnes3,60
Greixos:39
de les quals, saturades15,60
Sal0
6 altres productes en la mateixa categoria:

Vivani

VI029

Xocolata Negre 99% Panamà amb sucre de coco BIO

Una pizca de sucre de coco, una apreciada alternativa al sucre amb notes de caramel, i, pel que fa a la resta, aromàtic cacau ecològic de Panamà en un percentatge gairebé insuperable. Una xocolata amb potencial de superaliment. Un 99 % de cacau per als amants dels xocolates negres molt, però que molt intensos. BIO, Vegan, plastic free i amb certificació Rainforest.

Vivani

VI048

Hot Chocolate-Xocolata a la Tassa 62% en encenalls BIO

Un deliciós xocolata a la tassa de textura cremosa amb un alt percentatge de cacau (62 %). Les fines encenalls de xocolata es converteixen, en dissoldre-les en llet calenta i muntar escuma, en una experiència gustativa inoblidable que et trasllada als inicis de la cultura de la xocolata calenta entre l'aristocràcia europea al s. XVIII. A banda d'aturar xocolata calenta, les encenalls també es poden utilitzar com a complement ideal de muscleres o per decorar tartes o postres. Bio, vegan i amb certificació Rainforest.

Vivani

VI002

Xocolatada Negra amb Praliné d'Avellana BIO

Una fosca temptació a base del millor xocolata negre i una delicada gianduja amb alt contingut d'avellana. Pura cremositat sense llet de vaca: una exquisita creació apta per a paladars vegans. BIO, Plastic Free i amb certificació Rainforest.

Preu base -5%

iChoc

IC002

Choco Cookie - Chocolate vegano con galletas de cacao FAIRTRADE

¡Los monstruos de las galletas pierden la cabeza por este sabor! Un pedacito de cielo a base de crujientes galletas de cacao con el chocolate “con leche” sin leche más suave. ¿Quién se acuerda de la leche, cuando no la necesitas para saborear la perfección? Con ingredientes 100 % ecológicos y veganos, manteca de cacao de Comercio Justo de la República Dominicana y envasado en un envoltorio compostable y libre de plásticos.

Vivani

VI025

Xocolata Negre Panamà 75% amb sucre de coco BIO

Aquesta xocolata està endut amb sucre de coco, una apreciada alternativa al sucre que té lleugeres notes de caramel. El complement perfecte per a l' aromàtic cacau ecològic de Panamà. Un 75 % de cacau per als amants dels xocolates negres moderadament intensos. BIO, Vegan, plastic free i amb certificació Rainforest.

Vivani

VI046

Xocolata Blanc per a Postres BIO

Imprescindible per a tot aficionat a la rebosteria: una xocolata blanc de cobertura per a bombons, postres, tartes i altres creacions. El format d' aquesta tableta de 200 g garanteix un maneig còmode. BIO, plastic free, i amb certificació Rainforest.

Els clients que van adquirir aquest producte també van comprar:

iChoc

IC004

Super Nut - Chocolate vegano con avellanas FAIRTRADE

En todo surtido de chocolates que se precie no puede faltar un buen chocolate con avellanas. Es un clásico donde los haya. Nuestra versión vegana está llena a rebosar de irresistibles mitades y trocitos de avellana tostada, y aderezada con trigo sarraceno y el apreciado aceite de almendra. Con ingredientes 100 % ecológicos y veganos, manteca de cacao de Comercio Justo de la República Dominicana y envasado en un envoltorio compostable y libre de plásticos.

Voelkel

VK025

Kombucha llima i jengibre BIO 330ml

La kombucha és una beguda de te fermentat, energint i refrescant. L'harmoniosa combinació de te verd, herbes aromàtiques, jengibre i suc orgànic de llima, li donen a aquest refresc fermentat i lleugerament efervescent un sabor inigualable. Sense additius ni concentrats, només inclou ingredients 100% naturals, conservats mitjançant pasteurització. En no incloure filtrat en el seu proce...

La Finestra sul Cel

1PUPER

Puré de pera BIO

Puré de pera 100% amb fruita biològica cuita a baixa temperatura, per conservar les seves propietats nutritives. Sense espessadors ni colorants. Conté només els sucres de la fruita. Un berenar o un postre ple de natura. Presentat en dues tarrines de 100 grams per a una major comoditat....

Argital

AR156

Repel·lent antimosquits BIO

Repel·lent de mosquit elaborat a base d' olis purs essencials i extractes vegetals. Formulat per protegir de les picades de mosquit. ...

La Finestra sul Cel

1MINIPI

Mini crackers d'espelta sabor pizza

Minicrackers d' espelta elaborats amb ingredients procedents d' agricultura ecològica. Amb un potent i deliciós sabor a pizza. El substitut ideal del pa per acompanyar menjars o combinar amb paté vegetal, tahín, amasake, etc....

The Muesli Up

MUP003

Muesli original Gluten Free 100% compostable

Muesli sense gluten elaborat a base de cops de civada sense gluten, passes i llavors de cultiu ecològic. Amb un alt contingut en fibra, aquest muesli és ideal per prendre com esmorzar acompanyat de beguda vegetal, iogurt vegetal o sucs de fruites. Apte per a vegans. Envasat en atmosfera protegida per conservar tots els seus nutrients. ¡Ara en envàs 100% compostable!